Proaktiv och vänlig! Superenkel att ha att göra med och professionell i sitt utförande!
Emma Halvarsson
Emma Halvarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Emma Halvarsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Emma Halvarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Halvarsson har haft 15 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
14 omdömen om Emma Halvarsson
Är supernöjda med Emma som mäklare. Väldigt rak och tydlig i kommunikationen. Det var aldrig några frågetecken längs vägen. Kände mig väl omhändertagen och är supernöjd med mitt köp!
Emma var professionell, ärlig, kommunikativ och lyhörd. Vi var mycket nöjda med Emma under hela processen, hon var hela tiden kontaktbar och höll oss informerade. Kan inte bli bättre!
Det är mest min syster, som har haft kontakt med Emma Halvarsson. Det lilla som jag träffat henne, tycker jag att hon är trevlig och förklarar saker på ett bra sätt.
Emma fanns alltid tillgänglig för att svara på dom frågor som dök upp under vårt köp av lägenheten.
Jättebra! Inlyssnande, positiv och hjälpsam, vad mer kan man önska sig i en mäklare?
en mycket trevlig och lugn mäklare som återkom med löpande info.vi kan varmt rekommendera emma halvarsson som mäklare.
Kan varmt rekommendera Emma. Trevlig, tillmötesgående och hjälpte oss tryggt igenom vårt bostadsköp.
Ledde oss tryggt genom affären och fanns alltid tillgänglig. Rekommenderas.
Emma är: Ärlig Inlyssnande Tydlig Hjälpsam Håller uppdaterande kontakt Ödmjuk personlighet Ostressad