Hanna Zackariasson

Hanna Zackariasson

Hanna Zackariasson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Hanna Zackariasson har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Hanna Zackariasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 180 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Zackariasson har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

180 omdömen om Hanna Zackariasson

Sedan starten hos Reco 2022
Ingrid S
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Hult

Hanna är engagerad, kunnig, ordningsam, trevlig. Hon har varit ett väldigt bra stöd i försäljning av vår fastighet.

Olof S
Hult

Bra och trevligt bemötande och bra förklaring av försäljningsprocessen mm. Jag är nöjd men hade förväntat mig lite högre slutpris.

Joakim F
Köpte sitt hus med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Grimmered

Hanna hjälpte oss till vår dröm - genom att lotsa både oss som köpare såväl som säljaren genom en ovanligt smidig och snabb process. Hon hade stort tålamod med vårt enträgna pushande, det är vi så glada för!

Gabriela J
Grimmered

Hanna, har varit utomordentligt professionell och tillmötesgående i hela denna för oss så viktiga process att hitta vårt nya hem. Hon manifesterar trygghet & kunnighet! En fantastisk mäklare vi varmt rekommenderar! Heja dig Hanna! Med vänlig hälsning, Gabriela & Joakim

Johanna L
Västra Frölunda

Vi blev otroligt väl bemötta av Hanna. Hon lyssnade på oss och förstod omedelbart vad för typ av bostad som vi sökte. Hon skickade flera förslag och när det dök upp ett hem som hon förstod skulle passa oss, gjorde hon sitt yttersta för att vi skulle få uppleva det på ärligast möjliga sätt. Hon är kommunikativ, effektiv och alltid otroligt trevlig.

Anette R
Sålde sin stuga med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Hult

Otroligt omtänksam och engagerad!

Josefine R
Västra Frölunda

Kan varmt rekommendera Hanna! Mycket trevlig, saklig, inlyssnande, tillgänglig och respektfull genom hela säljprocessen. En mäklare som vill både säljare och köpare det bästa!

Lina D
Köpte sin stuga med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Hult

Proffs på sitt uppdrag, ta hänsyn till kundens önska både köpare och säljare mottaglig. Flexibel tack Hanna för ditt jobb.

Petra B
Hagen

Hanna har varit ett stabilt stöd under hela försäljningen av min bostad. Hon är tydlig och inkännande. Fick gott förtroende för henne från första mötet och detta varade under hela processen.

Daniel F
Hult

En fantastisk mäklare, mänsklig och proffesionell.