Hanna Zackariasson

Hanna Zackariasson

Hanna Zackariasson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Hanna Zackariasson har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Hanna Zackariasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 187 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Zackariasson har haft 22 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

187 omdömen om Hanna Zackariasson

Sedan starten hos Reco 2022
Johanna D
Köpte sitt hus med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Näset

Hanna har bemött oss på ett fantastiskt sätt och gjort så att vi har känt oss trygga som förstagångsköpare. Hon har varit väldigt vänlig, ärlig, professionell, noggrann och kunnig - precis det vi önskar hos en mäklare. Vi kan varmt rekommendera Hanna!

Jonas W
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Näset

Engagerad. Duktig, Mycket serviceinriktad. Bra förhandlare. Mycket trevlig. 👍🏻 Kan varmt rekommendera Hanna.

Charlotta L
Näset

Hanna har varit fantastisk, återkopplat i alla lägen. Lyssnar in sin kund, är ytterst noggrann att allt ska bli rätt och kännas bra för kunden. Rekommenderar henne verkligen!

Johan C
Sålde sin stuga med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Hult

Väldigt duktig och engagerande. Ger ett seriöst intryck

Helena T
Köpte sin stuga med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Hult

Stor kännedom om området. Ärlig och uppriktig. Förklarade. allt tydligt. Trevlig på alla sätt och vis.

Sara A
Grimmered

Vi klickade direkt med Hanna. Hon hade stort tålamod med oss i processen, där det tog ganska lång tid för oss att komma fram till försäljning. Vårt hus blev sen snabbt sålt på förhand till en köpare som Hanna matchade oss med.

Oskar Ö
Hult

Jag tycker att Hanna var träffsäker i sin leverans mot oss. Transparent, kunnig & varm. Rekommenderas starkt!

Ingrid S
Hult

Hanna är engagerad, kunnig, ordningsam, trevlig. Hon har varit ett väldigt bra stöd i försäljning av vår fastighet.

Olof S
Hult

Bra och trevligt bemötande och bra förklaring av försäljningsprocessen mm. Jag är nöjd men hade förväntat mig lite högre slutpris.

Joakim F
Grimmered

Hanna hjälpte oss till vår dröm - genom att lotsa både oss som köpare såväl som säljaren genom en ovanligt smidig och snabb process. Hon hade stort tålamod med vårt enträgna pushande, det är vi så glada för!