Rebecca Björnsson

Rebecca Björnsson

Rebecca Björnsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Rebecca Björnsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Rebecca Björnsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 4.6. Rebecca Björnsson har haft 1 försäljningar sen 2024-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-09 - 2024-10

5 omdömen om Rebecca Björnsson

Sedan starten hos Reco 2024
Johnny O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Björnsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Frölunda

Rebecca har gjort en mycket proffesionell affär, bra kontakt med oss och en exemplarisk återkoppling nder vägen. Skulle jag sälja igen skulle jag anlita Rebecca // Johnny

Ali H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Björnsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Frölunda

Vi hade en bra upplevelse med Rebecca som mäklare. Hon är lung och mycket trevlig. vi rekommenderar henne starkt.

Maryam F
Frölunda

Fantastiska Rebecca! Finns inte så mycket mer att säga. Vi kan säga annat än att rekommendera henne starkt.

Anita N
Frölunda

Vi är mycket nöjda med Rebecca. Hon har skött allting väldigt proffsigt och med ett jättefint bemötande.

Robert A
Tynnered

Bra bemötande och professionell.