Lena är professionell och enkel att samarbeta med. Har varit tydlig och hjälpsam.
Lena Svensson
Lena Svensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Lena Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Lena Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.8. Lena Svensson har haft 19 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
71 omdömen om Lena Svensson
Tack Therese och roligt att ni äntligen hittade en bostad som passade er. Allt gott!
Trevligt bemötande och god kommunikation. Rekomenderar varmt att köpa av Lena!
Tack Jim för rekommendationen, syns till tillträdet.
Vi blev mycket väl bemötta av Lena Svensson under både visning, i telefonsamtal och vid kontraktsskrivningen. Hon var lättillgänglig och bra på att uppdatera oss om budgivning och köpprocessen. Vi är mycket nöjda med kontakten med mäklaren och hennes insats under vårt husköp på Antenngatan!
Tack Lina för de fina orden så ser vi framemot att träffas på tillträdet, allt gott!
Vi blev bemötta på ett personligt och trevligt sätt. Vi hade förväntningar som mäklaren i stort sätt levde upp till. Hela försäljningen gick snabbt i olika skeden. Proffsigt
Tack för de fina orden och roligt att affären gick så snabbt. Ha en riktigt fin sommar så syns vi till hösten.
Toppen och tillmötesgående. Även professionell!
Tack Vilma och roligt att få hjälpa till med ert fastighetsköp. Ha en riktigt fin sommar.
Snabb, kunnig och hjälpte oss så vi fick igenom de önskemål vi hade.
Tack Anna för fint omdöme och roligt att få hjälpa till med erat nya husköp//Lena
Väldigt trevligt och bra bemötande!
Tack Hanna för dina fina ord. Allt gott!
Väldigt nöjd! Trevlig, rak kommunikation. Hjälpsam och kunnig. Har inget dåligt att säga alls
Tack Jenny för ditt fina omdöme och önskar dig lycka till med ditt nya boende//Lena
Otrolig proffsig och bra på att förmedla och medlar mellan de olika parterna. Tydlig och korrekt och får till ett avslut på ett bra sätt där båda parter blir nöjda
Tack Jenny för de fina orden och roligt att få hjälpa till. Allt gott så syns vi till tillträdet.
Snabb och bra kommunikation. Överträffade våra förväntningar. Engagerad och positiv.
Tack för det fina omdömet och roligt att få förtroende att hjälpa er. Allt gott Lena!