Jessica Skogman

Jessica Skogman

Jessica Skogman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Jessica Skogman har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Jessica Skogman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 244 omdömen med ett betyg på 4.9. Jessica Skogman har haft 44 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Du kommer få en trygg hantering av din bostadsaffär och känna dig delaktig! Jag sätter alltid kvalité framför kvantitet och med det sagt så är jag inte den mäklare som säljer flest bostäder i mitt område, men jag har då tid att verkligen pyssla om mina säljare och köpare.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden tycker jag om att vara aktiv tillsammans med min familj där långpromenader, vandring och odling tillhör favoriterna. 2021 förverkligade jag och sambon en dröm och byggde ett litet fritidshus på Muskö. Och när tid finns besöker jag gärna släktgården i Härjedalen.

2023-11 - 2024-10

244 omdömen om Jessica Skogman

Sedan starten hos Reco 2022
Mats O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Skogman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Liljeholmen Nybohov

Jag har ett stort förtroende för Jessica och känner mig trygg med att ha henne som vår mäklare.

Svar från Jessica Skogman

Stort tack för ett fint omdöme och tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! Hälsningar Jessica S

Dexter L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Skogman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Fruängen

Köpet gick enkelt och smidigt, erbjuder den hjälp man behöver.

Svar från Jessica Skogman

Grattis till köpet av en fin lägenhet! Kul att du känner dig nöjd! Vi hörs framåt! Hälsningar Jessica S

Anna V
Västertorp

Jättebra bemötande. Seriös, trevlig, bygger bra relationer och förtroende. Extra plus att hon tog sig tid för oss, vi kändes oss hela tiden sedda. Hade förväntningen att bli guidade i hur en bra försäljning går till vilket vi också fick. Om vi hade gått på våra infall hade vi valt lite annorlunda (ex utgångspris) men valde att lita fullt ut på Jessicas expertis och erfarenhet vilket var helt rätt. Bra budgivning och nådde ut brett, tror bara ute en vecka på hemnet.

Svar från Jessica Skogman

Tack Anna för ett fint omdöme! Grattis till er försäljning, det har varit roligt att hjälp er! Vi hörs och ses på tillträdet lite längre fram! Hälsningar Jessica S

Lucas R
Västertorp

Jessica är professionell och samtidigt personlig, vilket gjorde vår försäljning mycket smidig. Ett allt igenom bra bemötande och snabb på att återkoppla. Försäljning gick enligt förväntat och lite där till, så vi är tacksamma över ett bra samarbete.

Svar från Jessica Skogman

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer mig att ni känner er nöjda med både slutpris och min hjälp! Tack för ett fint samarbete! Hälsningar Jessica S

Erik S
Västertorp

Väldigt professionell och snabb på att svara på frågor. Kändes som en trygg affär!

Svar från Jessica Skogman

Stort tack Erik för en fin Reco! Och grattis till köpet av er nya bostad! Hälsningar Jessica S

EMMA CHRISTINE C
Aspudden/Örnsberg

Jessica was great to deal with and helped us speak to a mortgage partner to ensure everything could be finalised quickly. I can recommend

Svar från Jessica Skogman

Thank you Emma for your kind words! And congrats to your new apartment! Best Regards Jessica S

Vasyl-Oleksandr T
Aspudden/Örnsberg

I am satisfied with her promptness, recommendations and ability to quickly respond to minor problems.

Thank you for your kind words, much appreciated! Best regerads Jessica S

Linda F
Aspudden/Örnsberg

Jessica Skogman är en fantastisk mäklare. Hon är professionell, tydlig och trevlig. Hon har koll på alla detaljer, kommer med bra råd och följer med en längsmed hela processen. Jag rekommenderar henne starkt.

Svar från Jessica Skogman

Stort tack Linda för ett fint omdöme! Alltid lika roligt att hjälpa er! Hörs och ses! Hälsningar Jessica S

Gita N
Midsommarkransen/Telefonplan

Det har varit oerhört tryggt att ha Jessicas hjälp i försäljningen. Proffsig, rak och tydlig med gedigen erfarenhet från såväl branchen som området. Enkel och snabb kommunikation med exakt rätt info i rätt tid. Med van hand rådgav hon oss i processen alla steg med en fantastisk lyhördhet. Rekommenderas varmt.

Svar från Jessica Skogman

Tusent tack Gita för ett jättefint omdöme! Så roligt att höra att ni känner er nöjda med min hjälp. Tack för ert förtroende! Vi ses på tillträdet i nästa vecka! Hälsningar Jessica S

Aida G
Hägerstensåsen

Ett härligt, tryggt och varmt bemötande. Jag behövde någon som kunde ro i hamn försäljningen på ett lugnt och tryggt sätt och Jessica uppfyllde allt det. Hon kändes stabil och genuin och återkopplade alla steg på ett tydligt och bra sätt. Bra kommunikation och med en stark empati för mig som säljare. Kan varmt rekommendera Jessica som mäklare inför din försäljning.

Svar från Jessica Skogman

Tusen tack Aida för ditt fina omdöme! Så glad att höra att du känner dig nöjd. Det har varit roligt att hjälpa dig med försäljningen! Vi ses lite längre fram på tillträdet! Önskar dig en fin sommar! Hälsningar Jessica S