Väldigt professionell och trevligt bemötande.
Niklas Hedbeck
Niklas Hedbeck är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Niklas Hedbeck har varit registrerad mäklare sedan 1991-01. Niklas Hedbeck har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Hedbeck har haft 1 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
14 omdömen om Niklas Hedbeck
Tack för fin Reco, det uppskattar jag!
Enkel och smidig försäljning, precis vad vi efterfrågade.
Tack Henrik! Ha en fin sommar!
Niklas jobbar snyggt och professionellt. Rak och ärlig kommunikation genom hela processen. Svarar snabbt på alla frågor. Rekommenderar starkt.
Tack Björn för förtroendet att sälja din fina lägenhet.
Grym mäklare. Hela affären gick snabbt och smidigt. Väldigt hjälpsam. Rekommenderas.
Tack snälla George för det fina omdömet och grattis till din nya lägenhet. Önskar dig en god jul!
Perfekt bemötand på ett proffsigt sätt, som visar på stor erfarenhet Mycket bra tips och råd, som gav utmärkt resultat Vi har fått alla hjälp och lite till av Niklas, kunde inte önskat mer
Stort tack Per för det fina omdömet!
Öppen visning, mycket folk, mäklaren lugn och saklig. Vi fick svar på alla våra frågor. Vid köpet av bostad var mäklaren klar, informativt och glad.
Tack Irja och Sverker. Grattis till er nya lägenhet och välkomna till Aspudden.
Väldigt trevligt och personligt bemötande. Det märks tydligt att Niklas har lång erfarenhet och breda kunskaper vilket gjorde att man kände sig trygg och lugn under hela processen. Han var alltid tillgänglig och återkopplade löpande med information så man hela tiden visste vad som hände. Utan tvekan den bästa mäklare jag har haft och kan varmt rekommendera Niklas. / Thomas
Tack Thomas för dom fina orden. Det har var ett nöje att få sälja ditt fina hus. Bra kommunikation mellan säljare och mäklare är A och O för en lyckad försäljning. /Niklas
Snabb och lätt att kontakta! Löste allt på bästa sätt.
Tack Oskar det var roligt att höra.
Niklas Hedbeck har hela vägen från första mötet i lägenheten vi sålt till avslutad försäljning gjort att vi haft stort förtroende för honom som mäklare. Han har varit tydlig, effektiv och besvarat alla våra frågor kring försäljningen på bästa sätt. Rekommenderar honom varmt som en kunnig, erfaren mäklare att anlita.
Tack för förtroendet att sälja er fina lägenhet.
Snabbt och smidigt skött vid lägenhetsköp!
Tack Kenneth, det var fint att höra!