Väldigt trevligt bemötande och otroligt hjälpsam, det blev en mycket smidig och snabb bostadsaffär.
Ninos Simonsson
Ninos Simonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Ninos Simonsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Ninos Simonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 179 omdömen med ett betyg på 4.8. Ninos Simonsson har haft 32 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
179 omdömen om Ninos Simonsson
Mycket duktig mäklare! Tack Ninos!
Pålitlig och lätt att göra med
Proffsig, förtroendeingivande och lyhörd, min nya favoritmäklare!
* Mycket bra - Att vara öppen för att hitta lösningar tyder på utvecklingsberedskap;. att hela tiden arbeta för att lyhört vilja bli bättre! * Mina önskemål om tidig inflytt mottogs med värme och med beröm över min vilja att tydligt utföra mina köparplikter av undersökning och när fel påträffades i köpeobjektet ringde mäklaren upp säljaren på plats, vilket ledde till att vi snabbt kunde klara ut och finna smidiga lösningar där alla blev nöjda och en snabb överenskommelse kunde göras. Jag är mycket nöjd med det bemötandet!...
Jag anlitade Ninos för att sälja min lägenhet på Gransätragränd 2 och jag kunde inte ha varit mer nöjd med resultatet. Från första mötet visade han stort engagemang, professionalitet och en imponerande marknadskunskap. Han var alltid tillgänglig för frågor och höll mig informerad genom hela processen. Tack vare hans arbetssätt och förmåga att hitta rätt köpare blev försäljningen både snabb och smidig. Jag kan varmt rekommendera Ninos till alla som funderar på att sälja sin bostad.
Jag är otroligt nöjd med mäklarens arbete vid min bostadsförsäljning. Hela processen gick smidigt från början till slut, och jag kände mig trygg och väl omhändertagen genom varje steg. Han var professionell, kunnig och engagerad, och det märktes att han verkligen brydde sig om att få till en bra affär för både mig och köparen. Kommunikationen var alltid snabb och tydlig, och han var alltid tillgänglig för att svara på frågor eller ge råd. Tack vare hans erfarenhet och skicklighet gick försäljningen över förväntan. ...
Ninos upplevdes väldigt tillmötesgående, erfaren och flexibel. Bevis på detta såg vi hur smidigt han ledde ett möte med juridiska dokument, stressade föräldrar, och trötta fyra små barn med periodvisa utbrott. Inte nog med det. Efter att man kommit fram till porten till sitt hem med höga doser av kortisol påslag och inser att man glömt alla handlingar och dokument från mötet på kontoret. Möter Ninos upp oss hemma i orten vi bor på för att ge oss handlingarna jag glömde. Tack Ninos Simonsson
Ninos var mycket lätt att få kontakt med och skötte hela processen på ett effektivt sätt. Jag kan verkligen rekommendera Ninos som mäklare.
Jag har haft en mycket positiv upplevelse med Ninos Simonsson på Svensk Fastighetsförmedling i Hägersten - Liljeholmen. Ninos är en skicklig och engagerad mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder. Ninos var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Jag kan varmt rekommendera Ninos Simonsson till alla som söker en pålitlig och kompetent mäklare i området.