Niklas Cannon

Niklas Cannon

Niklas Cannon är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Niklas Cannon har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Niklas Cannon har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Cannon har haft 36 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-10

151 omdömen om Niklas Cannon

Sedan starten hos Reco 2024
Karl-Gustav H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Cannon en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Trönninge

Engagerad, påläst, ger råd, lösningsorienterad ,realistisk, trevligt och proffsigt bemötande.

Svar från Niklas Cannon

Tusen tack för ditt fina omdöme Charlie! Hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet :)

Gertrud D
Centrum/Väster

Lyhört tillmötesgående när det gällde inflyttnings datum.

Svar från Niklas Cannon

Tack för trevligt Reco Gertrud och stort grattis till ett fint köp!

Magnus H
Halmstad

Bra och snabbt bemötande. Enkelt!

Svar från Niklas Cannon

Tack för fint Reco Magnus :) Vi hörs!

Jesper A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Cannon en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Centrum/Väster

Med Niklas som mäklare fick vi en person som var mycket trevlig och hjälpsam. Vi som säljare kunde känna av ödmjukheten att han ville vårat bästa. Niklas har genom hela processen varit tillgänglig för oss så fort vi undrat något eller velat få någon form av uppdatering. Vi är mycket nöjda

Svar från Niklas Cannon

Tackar ödmjukast för ert fina Reco Jesper :) Önskar er stort lycka till med ert nya hus. Ska bli spännande att följa er resa.

Jesper J
Fyllinge

Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam och tillgänglig genom hela processen!

Svar från Niklas Cannon

Tack för fint Reco Jesper. Grattis till en fin lägenhet!

Madeleine S
Fyllinge

Väldigt trevlig och mycket engagerad och kunnig. Vi är mycket nöjda med både upplägg och genomförande. Snabb och smidig kommunikation.

Svar från Niklas Cannon

Tusen tack för fint Reco Madde och stort grattis till en fin affär :)

Isak A
Öster/Högskolan

Niklas är en grym mäklare! Han har koll på marknaden och vet vad han gör. Superlätt att ha att göra med, därför vi valde Niklas även för denna försäljningen. Han gör processen enkel och smidig, och har alltid kundens bästa i åtanke.

Svar från Niklas Cannon

Tusen tack för fint Reco Isak! Grattis till en fin försäljning och ett bra köp :)

Caisa B
Köpte sin stuga med hjälp av Niklas Cannon en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Strandskatan

Engagerad och tillgänglig! Trevlig och förtroendegivande

Svar från Niklas Cannon

Tusen tack för fint Reco Caisa :)

Jim B
Strandskatan

Niklas gör det lilla extra och fixar så allt ska bli så bra som möjligt. Snabb på återkoppling vid frågor. Trevlig bemötande.

Svar från Niklas Cannon

Tusen tack för fint Reco Jim :) Stort grattis till er fina stuga!

Johan F
Sålde sin stuga med hjälp av Niklas Cannon en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Strandskatan

Niklas är mångfacetterad i sin roll och har svar o lösningar på massor av scenarier. Han har högt engagemang och håller säljaren uppdaterad och informerad kontinuerligt. Han skapar även högt förtroende hos köparen vilket leder till en bättre affär för båda parter.

Svar från Niklas Cannon

Tackar ödmjukast för ert fina Reco Johan och Stort tack för förtroendet!