Väldigt bra, proffsig och ärlig.
Pugh Rengensjö
Pugh Rengensjö är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
.Pugh Rengensjö har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Pugh Rengensjö har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.9. Pugh Rengensjö har haft 27 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är att få hjälpa människor förverkliga sina bostadsdrömmar.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är personlig i min kommunikation, uthållig, okomplicerad samt väl förberedd.
Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är ett modernt hus som ligger enskilt vid havet.
Vad vet vi inte om dig?
Jag spelar gitarr och sjunger. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller umgås med min familj. När tillfälle ges så sportar jag även så mycket jag kan.
2023-11 - 2024-10
110 omdömen om Pugh Rengensjö
Alltid ett gott bemötande och även om jag hade redan höga förväntningar så levde han upp till det.
Pugh är mycket bra på kommunikation både för sin kund som säljare men även för oss som köpare. Han är kompetent, tydlig och som kund känner man sig trygg.
En kunnig och trevlig mäklare som Inger förtroende mellan säljare och köpare. Uppfyllde helt våra önskemål beträffande mäklare. En mäklare som man känner sig trygg med , som skapa en bra dialog mellan säljare och köpare. Det är att gratulera Svensk Fastighetsförmedling Halmstad för denna resurs !
Pugh har agerat proffsigt i alla situationer, han har varit lyhörd på ett bra sätt både från säljare och köpares aspekter. Pugh har varit kommunikativ på ett bra sätt genom en lång säljprocess. Vi kan rekommendera Pugh till andra som behöver hans hjälp i framtiden när de skall sälja sitt hus.
Tack för fint omdöme och stort tålamod från alla parter. Ibland är det bara ”meant to be” 😊
Vi blev väldigt väl bemötta. Mycket trevlig och kunnig mäklare som var insatt i objektet och berättade väl detaljerat om det. Vi fick en andra visning med mäklare samt säljare vilket var väldigt positivt och gjorde vårt beslut lättare. Mäklaren levde mycket väl över våra förväntningar och skötte hela processen av vårt köp på ett mycket bra,sätt. Kan verkligen rekommendera Pugh som mäklare.
Hej Kent! Tack för det fina omdömet och för trevligt bemötande. Vi ses snart för tillträde : ) Hälsningar Pugh.
Professionellt bemötande från första stund, satt på mycket information samt tog tag i det direkt om han inte visste det på plats. Tydligt och lättförståeligt när han presenterade.
Tack för omdömet och stort lycka till med lägenheten : ) Hls Pugh.
Pugh är engagerad och proffsig, känns trygg. Vi kände fullt förtroende från början till slut och är väldigt nöjda med hur allt genomfördes.
Tack för fint omdöme och trevligt samarbete. Skam den som ger sig som det heter : )
Trevlig, kundorienterad och kunnig
Tack Henrik och lycka till med nya huset!
Pugh skötte detta utmärkt! Han var rak och ärlig. Gav oss aldrig falska förhoppningar men gav oss ändå stöd. Han var kunnig, skicklig och svarade på frågor man hade.
Tack själv Esa för gott samarbete : )