Mjukt bemötande. Vi är nöjda. Trots svår marknad blev det en bra 3-vägs deal.
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges äldsta mäklarkedja. Vi grundades 1937. Idag är vi 1200 mäklare på över 200 orter runt om i Sverige. I Halmstad har vi funnits sedan tidigt 80-tal och vi är idag 11 medarbetare. Vi förmedlar, villor, fritidshus, tomter, gårdar, skog och bostadsrätter. Vi jobbar dessutom med nyproduktion...
781 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Sedan starten hos Reco 2016
Vi är mycket nöjda med den kontakt som vi har haft med Jörgen. Han är engagerad, tillmötesgående och ödmjuk i sitt sätt att vara. Han har varit förstående till våra behov och tagit sig ann försäljningen av vår lägenhet på ett kunnigt och professionellt sätt.
Engagerad, påläst, ger råd, lösningsorienterad ,realistisk, trevligt och proffsigt bemötande.
Tusen tack för ditt fina omdöme Charlie! Hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet :)
Lyhört tillmötesgående när det gällde inflyttnings datum.
Tack för trevligt Reco Gertrud och stort grattis till ett fint köp!
Bra och snabbt bemötande. Enkelt!
Tack för fint Reco Magnus :) Vi hörs!
Väldigt bra, proffsig och ärlig.
Med Niklas som mäklare fick vi en person som var mycket trevlig och hjälpsam. Vi som säljare kunde känna av ödmjukheten att han ville vårat bästa. Niklas har genom hela processen varit tillgänglig för oss så fort vi undrat något eller velat få någon form av uppdatering. Vi är mycket nöjda
Tackar ödmjukast för ert fina Reco Jesper :) Önskar er stort lycka till med ert nya hus. Ska bli spännande att följa er resa.
Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam och tillgänglig genom hela processen!
Tack för fint Reco Jesper. Grattis till en fin lägenhet!
Väldigt trevlig och mycket engagerad och kunnig. Vi är mycket nöjda med både upplägg och genomförande. Snabb och smidig kommunikation.
Tusen tack för fint Reco Madde och stort grattis till en fin affär :)
Alltid ett gott bemötande och även om jag hade redan höga förväntningar så levde han upp till det.
Niklas är en grym mäklare! Han har koll på marknaden och vet vad han gör. Superlätt att ha att göra med, därför vi valde Niklas även för denna försäljningen. Han gör processen enkel och smidig, och har alltid kundens bästa i åtanke.
Tusen tack för fint Reco Isak! Grattis till en fin försäljning och ett bra köp :)
Vänligt och respektfullt bemötande. Hade en väldigt bra dialog genom hela processen från publicering till försäljning. Han var engagerad hela tiden och trodde på det han gjorde. Kan varmt rekommendera honom till andra.
Pugh är mycket bra på kommunikation både för sin kund som säljare men även för oss som köpare. Han är kompetent, tydlig och som kund känner man sig trygg.
Jag kan varmt rekomendera Mikael då han på ett väldigt personligt och professionellt sätt hjälpte oss att få sålt min frus fasters egendom i Halmstad, Med vänlig hälsning Bengt Ekblad
Engagerad och tillgänglig! Trevlig och förtroendegivande
Tusen tack för fint Reco Caisa :)
Niklas gör det lilla extra och fixar så allt ska bli så bra som möjligt. Snabb på återkoppling vid frågor. Trevlig bemötande.
Tusen tack för fint Reco Jim :) Stort grattis till er fina stuga!
Niklas är mångfacetterad i sin roll och har svar o lösningar på massor av scenarier. Han har högt engagemang och håller säljaren uppdaterad och informerad kontinuerligt. Han skapar även högt förtroende hos köparen vilket leder till en bättre affär för båda parter.
Tackar ödmjukast för ert fina Reco Johan och Stort tack för förtroendet!
En kunnig och trevlig mäklare som Inger förtroende mellan säljare och köpare. Uppfyllde helt våra önskemål beträffande mäklare. En mäklare som man känner sig trygg med , som skapa en bra dialog mellan säljare och köpare. Det är att gratulera Svensk Fastighetsförmedling Halmstad för denna resurs !
Pugh har agerat proffsigt i alla situationer, han har varit lyhörd på ett bra sätt både från säljare och köpares aspekter. Pugh har varit kommunikativ på ett bra sätt genom en lång säljprocess. Vi kan rekommendera Pugh till andra som behöver hans hjälp i framtiden när de skall sälja sitt hus.
Tack för fint omdöme och stort tålamod från alla parter. Ibland är det bara ”meant to be” 😊
Vi blev väldigt väl bemötta. Mycket trevlig och kunnig mäklare som var insatt i objektet och berättade väl detaljerat om det. Vi fick en andra visning med mäklare samt säljare vilket var väldigt positivt och gjorde vårt beslut lättare. Mäklaren levde mycket väl över våra förväntningar och skötte hela processen av vårt köp på ett mycket bra,sätt. Kan verkligen rekommendera Pugh som mäklare.
Hej Kent! Tack för det fina omdömet och för trevligt bemötande. Vi ses snart för tillträde : ) Hälsningar Pugh.
Vi har både köpt och sålt hus med Niklas som mäklare och har bara gott att säga om honom. Han är trevlig, kommunikativ och arbetar hårt. Det känns tryggt att ha Niklas som mäklare.
Tack så jättemycket för ert fina Reco Calle! Har varit ett sant nöje att få vara behjälplig med både försäljning och köp av fastighet. Önskar er all lycka till framöver :)
Jag vill verkligen lyfta fram den fantastiska service vi fått av vår mäklare under hela husköpsprocessen. Han har varit otroligt flexibel och hjälpsam vid varje steg, vilket har gjort det hela mycket smidigare för oss. Dessutom har han alltid varit trevlig och professionell i sitt bemötande, vilket vi verkligen uppskattat. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen, och vi skulle varmt rekommendera honom till andra.
Wow Cihat, vilket fint Reco! Det gläder mig oerhört mycket att ni har känt er trygga genom hela processen samt upplevt en fin service. Jag önskar er stort lycka till med ert fina hus :)
Niklas har varit mycket bra genom hela processen! Han har varit tillgänglig, noggrann med att hålla oss uppdaterade och gett ett trevligt bemötande. Jag skulle skulle absolut rekommendera honom till andra.
Tusen tack för fint Reco My :)
Niklas har varit påläst, tillgänglig och engagerad, vilket har skapat en känsla av trygghet. Han har hållit mig uppdaterad vid varje steg och varit lätt att nå för frågor och funderingar, förklarat processen tydligt och varit noga med att ge mig all nödvändig information.
Tack för jättefint Reco Tayma, det värmer verkligen! Gratulerar er till ett fint husköp och önskar er lycka till i framtiden :)
Jörgen gjorde ett mycket trevligt, sympatiskt och professionellt intryck vid första mötet vilket gjorde att vi direkt fick stort förtroende för honom. Jörgen levde upp till alla våra förväntningar och vägledde oss och delade med sig av sin erfarenhet genom hela försäljningen. Jörgen höll oss hela tiden uppdaterade vad som var på gång, antingen per telefon eller e-mail. Han svarade dessutom snabbt på alla våra frågor. Vi är mycket nöjda med Jörgen som mäklare och kommer att rekommendera honom till släkt och vänner som...
Niklas har med ett personligt och professionellt bemötande guidat oss i köp av vår nya bostad. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom.
Tack för fint Reco Anna! Lycka till med er nya bostad :)
Han har ett profesionelt och hjelpsamt beteende. Han var mycket flexible t.x. ändrade jag mig några gånger om att antingen sälja min lägenhet eller hyra den och han var väldigt hjälpsam och förstående hela tiden.
Tusen tack för fint Reco Shooresh! Önskar dig stort lycka till i Stockholm! :)
Köpet gick mycket smidigt och jag upplevde det mycket proffessionellt. Hade verkligen rekommenderat Stefan
Niklas ställde upp med att visa oss lägenhet när vi kunde. Han var väldigt förbered och gav oss mycket info inte bara om lägenheten utan också om föreningen och området, vilket var viktigt för oss eftersom vi är ifrån Värnamo och känner Halmstad ytligt. Vi fick förtroende för honom och det var en av anledningarna till att vi valde just den lägenheten. När vi skulle stänga affären gick allt smidigt och vi fick all info som var nödvändig.
Tusen tack Adem för fint Reco! Skönt att du kände dig välinformerad och trygg inför köpet av lägenheten. Vi ses på tillträdet!
Det har varit en effektiv samarbete där vi har haft en bra kommunikation.
Stort tack för fint Reco Tuangthip! Önskar dig stort lycka till i framtiden :)
Trevlig hjälpsam. Inga konstigheter. Lät att hålla kontakten med..
Tusen tack för fint Reco Kenneth. Kul att kunna få hjälpa er med försäljningen av ert hus.
Mikael Niwenros Svensk Fastighetsförmedling har utfört sitt uppdrag med största beröm. Sakkunnig och professionellt bemötande, bra och tydlig kommunikation. Kan klart rekommendera Mikael till framtida husaffär. Mikael får därför full pott. ⭐⭐⭐⭐⭐. Lars 😃 / Tallgatan 11, Halmstad.
Tack för ditt fina omdöme Lars! Kul att träffas och ett nöje att ha med dig att göra!
Professionellt bemötande från första stund, satt på mycket information samt tog tag i det direkt om han inte visste det på plats. Tydligt och lättförståeligt när han presenterade.
Tack för omdömet och stort lycka till med lägenheten : ) Hls Pugh.
Niklas var lyhörd och ödmjuk, hjälpte oss att navigera vårt köp! Kan inget annat än att rekommendera honom!
Tusen tack för ert fina omdöme! Vi ses på tillträdet :)
Niklas var sympatisk och var dessutom mycket kompetent i sin yrkesutövning. Vi var mycket nöjda och det var trevligt att samarbeta med honom.
Det var ett sant nöje att få vara behjälplig med förmedlingen av ert fina hus. Önskar er stort lycka till framöver :)
Kommunikativ och professionell.
Jag är mer än nöjd med Niklas som min mäklare! I en trög marknad lyckades Niklas få ett slutpris som överträffade mina förväntningar. Tack för ditt fina arbete Niklas!
Tusen tack för ditt fina Reco :)
Jörgen har varit hjälpsam och trevlig från början. Fantastiskt och proffsigt bemötande.
Niklas har varit väldigt trevlig, tydlig och framförallt snabb under hela köpet. Vi är mycket nöjda. Har kännt oss trygga hela vägen!
Roligt att läsa ert fina Reco Ann-Christine! Det gläder mig att ni kände er trygga hela vägen :)
Tryggt och kompetent vid snabb och smidig affär!
Perfekt mäklare, med goda råd och trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera Jörgen!
En mycket kompetent och hjälpsam mäklare.
Bra,trevlig och hjälpsam. Mötte våra förväntningar på ett bra sätt
Bara positiva erfarenheter! Engagerad, resultatorienterad, vidtar rätt åtgärder, lyckas uppnå resultat som vi kommit överens om!
Tusen tack för fint reco Mike!
Jörgen har varit toppen! Bra kommunikation, bra information, trevligt bemötande!
Väldigt trevlig och kunnig mäklare
Niklas har varit en utmärkt mäklare från början till slut. Niklas har varit engagerad och lyhörd, vilket har fått oss att känna oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Niklas som mäklare.
Tusen tack för fint Reco Stina! Till slut tog vi oss i mål :)! Önskar dig och Christian stort lycka till med era "nya" liv i Simrishamn!
En trevlig o proffinell mäklare. Visning på måndagen bud på tisdagen skrivning på onsdagen. 300 kkr över utgångspriset. Vi ör helnöjda med Jörgen son mäklare
Väldigt trevlig kunnig och tydlig. Rekommenderas varmt!
Trevlig,saklig och förtroende ingivande. Niklas levde upp till allt vi förväntade oss av en bra och duktig mäklare, han var väldigt snabb med att svarade på våra frågor.
Tack för ditt fina omdöme Mats! Roligt att jag levde upp till era förväntningar :)