Vi tycker att Pugh var en väldigt bra och seriös mäklare. Bland den bästa mäklaren vi träffat kom vi fram till!
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges äldsta mäklarkedja. Vi grundades 1937. Idag är vi 1200 mäklare på över 200 orter runt om i Sverige. I Halmstad har vi funnits sedan tidigt 80-tal och vi är idag 11 medarbetare. Vi förmedlar, villor, fritidshus, tomter, gårdar, skog och bostadsrätter. Vi jobbar dessutom med nyproduktion...
862 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Sedan starten hos Reco 2016
Väldigt professionellt bemötande och jag kunde inte önskat mig en bättre mäklare!
Bra och tydlig information och kommunikation kontinuerligt. Positivt bemötande på hög nivå. Finns inget negativt att säga i hur Niklas genomgörde försäljning av mitt objekt.
Bra från början till slut. Snabbt , effektivt och trevligt. Bra upplägg kring hela affären.
Duktig mäklare, trovärdig, skärpt, och trevlig
Tusen tack för fint Reco Lisa och stort grattis till en fin lägenhet :)
Eftersom det är första gången jag köper en bostad genom en mäklare har jag inget att jämföra med. Men jag upplevde det som att jag blev ärligt och vänligt bemött. Jag fick svar på sådant jag funderat över och köpet gick väldigt smidigt.
Tusen tack för fint Reco Jennie och stort grattis till ditt köp :)
Mycket glatt och trevligt bemötande!
Tusen tack för fint Reco Julius och stort grattis till er fina lägenhet :)
Rekommenderar verkligen Niklas som hjälpte oss vid vårt köp av bostadsrätt. Vi upplevde Niklas som en ödmjuk och jordnära person som får en att känna sig trygg. Grymt snabb återkoppling vid frågor som uppstod.
Tusen tack för ert fina Reco Marica och stort grattis till er fina lägenhet! :)
Han är smidig i sitt arbete och hjälper snabbt när det behövs. Mycket smart, lycka till i ditt arbete bästa Niklas Vi tackar dig Suha Borhan 💐
Tusen tack för ert fina omdöme Suha och stort grattis till en fin affär! :)
Smart och professionell, jag rekommenderar honom
Tack för fint Reco Borhan och grattis till en fin affär! :)
Trevlig, saklig och bra återkoppling.
Tack för fint Reco Ola och grattis till ett fint köp!
Trevlig och bra kontakt. Gör sitt bästa för sina kunder.
Tack för fint Reco Dino och grattis till en fin affär! :)
Väldigt trevligt och kunnigt bemötande, duktig på att lyssna in, var flexibel och förstående i olika situationer som uppstod och man kände sig trygg med honom i de råd och rekommendationer han gav! Vi ville få sålt min mammas hus så fort som möjligt till ett bra pris men framför allt till en köpare som värdesatte inte bara läget utan också huset och trädgården! Niklas lyckades på ett väldigt bra sätt lotsa oss fram till detta! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera honom som mäklare!
Tackar ödmjukast för ert fina Reco Karin. Har varit ett sant nöje att få samarbeta med er och himla kul att vi fick ihop en så fin affär :)
Mycket trevligt bemötande och guidande genom hela processen vilket gjorde så jag och min fru kände oss trygga.
Tack för fint Reco Adam och grattis till en fin affär!
Proffsigt bemötande alltid snabb med återkoppling
Tusen tack för fint Reco Tina och grattis till en fin affär!
Väldigt förtroendegivande & trevlig, man blir väl bemött och har känts tryggt från start! Allt har gått smidigt. Vi är jätte nöjda!
Pugh har på ett snabbt och smidigt sätt sålt vår lägenhet på en fortsatt trög marknad. Han har på ett ödmjukt sätt mött upp de spekulanter som visat intresse och varit flexibel i sitt arbetssätt för att få affären i mål. Jag kan varmt rekommendera andra säljare att anlita Pugh.
Tack Henrietta! Bra jobbat med att förbereda bostaden och synka alla delar i försäljningen. Vi ses snart igen på tillträdet : )
Här sköts bostadsaffärer precis som jag tänkt. Tack!
Härligt att höra och stort tack för förtroendet!
Väl bemött och kändes verkligen som att han kan sina grejer. Riktigt nöjda än så länge.
Tusen tack för fint omdöme Marcus och stort grattis till ert fina hus!
Riktigt bra, driven och kommunikativ mäklare. Toppklass!
Tusen tack för fint omdöme Joel. Har varit mycket trevligt att samarbeta med er. Önskar er all lycka till framöver :)
Mycket trevligt o proffesionellt bemötande
Tack så mycket för fint Reco Rikard och grattis till en fin affär!
Han var trevlig och kunnig.. Han var ärlig och svarade på frågor som vi hade.
Pugh har från första mötet hösten 2024 ingett stort förtroende.Lyhörd och gett snabba svar på funderingar jag haft. Försäljningen under våren 2025 gick smidigt och lätt. Jag kan varmt rekommendera honom.
Hej Lisbeth! Tack för fint omdöme och bra och trevligt samarbete. Vi ses snart!
En flexibel, snäll och mycket respektfull person i mötet med kunder. Bästa mäklaren
Tusen tack för jättefint Reco Ahmad! Önskar er all lycka till framöver :)
Jag är oerhört nöjda med Niklas och den fantastiska service han bidrog med vid försäljningen av min bostad. Hans engagemang och lyhördhet gjorde hela processen smidig och trygg. Kan varmt rekommendera honom till alla som söker en skicklig och pålitlig mäklare!
Tackar ödmjukast för fint Reco Taher! Vill även tacka för förtroendet och en smidig affär.
Stefan has carefully explained the agreement and made us feel welcome !
Niklas uppfyller alla mina förväntningar på hur den perfekte mäklaren skall vara!
Tusen tack för fint Reco Lasse!
Niklas bemötande var väldigt proffsigt och trevlig! Våra förväntningar var väldig höga då vi hade redan sagt om vilket pris vi ville ha. Finns inte mycket att säga mer än, fantastiskt upplevelse. Att kunna fixa det priset för lägenheten är HELT magiskt!
Wow! Stort tack för fint Reco Ben. Önskar er stort lycka till med ert fina hus!
Niklas har hjälpt oss hela vägen och alltid varit tillgänglig.
Tack så mycket för fint Reco Charlotte och stort grattis till två fina affärer!
Trevlig, effektiv och alltid tillgänglig!
Tusen tack för fint Reco Lasse och grattis till er drömlägenhet!
Väldigt snabb och effektiv. Svarade snabbt på mina frågor.
Tusen tack för fint Reco Evy och grattis till din fina lägenhet!
Trevligt bemötande,och väldigt engagerande och Förmedlat hur vil ligger till med försäljningen
Niklas är lätt att arbeta med och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Vi känner oss väldigt väl omhändertagna.
Tackar ödmjukast för fint omdöme Charlotte! Önskar er stort lycka till i er fina lägenhet!
Mötet med Stefan var över förväntan! Redan från första samtalet kändes allt väldigt seriöst och blev väl bemött med snabbt första möte. Fick tydlig information om hur försäljningen skulle gå till, vad jag kunde vänta mig och läget om just försäljning i huset i dagsläget. Hela processen har varit lätt och tydlig med en mycket närvarande mäklare.
Smidig och anpassningsbar! Svarar snabbt och svarar på ens frågor. Rekommenderar!
Bra och kunnig. Bra medlande mellan säljare och köpare.
Trevlig mäklare med fint engagemang.
Mycket bra, trevligt med gott bemötande.
Mycket trevlig och korrekt bemötande
Tack för ditt fina betyg Jessika! Hoppas du och din familj kommer trivas med huset. Vänligen Stefan
Korrekt, informativ, kunnig och insatt i fastigheten
Tack så mycket för ditt fina betyg Lars! Hoppas ni kommer trivas med huset. Vänligen Stefan
Professionellt bemötande och som var intresserad av att få huset sålt.
Tack för ditt betyg Gunilla, hopas ni får en fortsatt fin vår! :)
Proffsigt bemötande. Tydligt förklarat och trevlig miljö för mötet med säljare.
Kunnig påläst noga och Trevlig!
Vi valde Jörgen som mäklare för att han har ett lugn och en trovärdighet. Det har han också visat genom hela processen.
Niklas slog samtliga av mina förväntningar genom att lokalisera en köpare till min lägenhet på ytterst kort tid samt till ett bra pris. Niklas har koll på läget, tillgänglig när man behöver honom och oerhört hjälpsam. 10 av 10!
Tackar ödmjukast för ditt fina Reco Oscar och Grattis till en fin affär!
Mycket trevlig, kunnig och förtroendeingivande. Rekommenderar Niklas som mäklare.
Tusen tack för ditt fina Reco Marie och stort grattis till en mycket trevlig lägenhet!
Väldigt mån om oss som kunder, höll oss uppdaterade kring vad som hände hela tiden. Gav alternativ men lät oss bestämma
Tack för fint omdöme Nina! :) Det tog sin lilla tid men som jag lovade så fick vi till en fin affär till slut.
Nu har Niklas hjälpt mig att köpa ett hus. Precis som vid försäljningen av min lägenheten blev det strålande. Toppbetyg från mig👍
Tusen tack för fint Reco Fredrik och grattis till ditt nya hus!
Från första mötet har Niklas varit starkt engagerad , ingivit ett gediget förtroende och varit transperant i hela processen. Helnöjd och kan starkt rekommenderas.
Tusen tack för fint Reco Charlie och grattis till din nya lägenhet!
Allting har funkat perfekt. Trevligt bemötande och lätt att få tag i. Proffs😀👍
Tusen tack för fint Reco Fredrik och grattis till en fin försäljning!