Kristin Mordal Spaarf

Kristin Mordal Spaarf

Kristin Mordal Spaarf är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kristin Mordal Spaarf har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Kristin Mordal Spaarf har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.8. Kristin Mordal Spaarf har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

71 omdömen om Kristin Mordal Spaarf

Sedan starten hos Reco 2023
Torbjörn D
Sålde sitt hus med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mastvägsområdet

Enligt mina önskemål tog Kristin snabbt tag i försäljningen av min bostad. Genom sina kontakter med tidigare spekulanter på andra objekt i samma område genomfördes affären inom 14 dagar. På ett mycket proffsigt sätt. Jag är mycket nöjd med hennes jobb.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack för förtroendet och för fina ord. Det är så roligt när vi genom vårt spekulantregister hittar rätt köpare. Denna gång blev det fullträff direkt och på rekordtid.

Jonas M
Köpte sitt hus med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Bryngelstorp

Supernöjd. Personlig och mycket behjälplig under vår process.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Hej Jonas! Tusen tack för dina fina ord, det värmer. Och jag är så glad för att ni har hittat ert nästa hem i Nyköping. Hoppas ni skall trivas!

Michael P
Nävekvarn

Trevligt och proffsigt! Jag hade inga förväntningar! Vi hade en bra kontakt redan från början! Social, alltid tillgänglig(om det nu är en bra egenskap;-)). Högläsningen vid kontraktsskrivningen kanske är lite lågstadieaktigt men ok!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tack Michael för din fina feedback. Gällande kontraktsskrivning är det rutin i branschen att läsa genom den tillsammans med parterna, för allas trygghet och förståelse. Lycka till i ditt nya hem i Nävekvarn!

Lovisa S
Södra Peterslund

Vi köpte nyligen ett hus genom Kristin och kunde inte vara mer nöjda. Hon var professionell, tillgänglig och vägledde oss genom hela processen på ett tydligt och tryggt sätt. Kristin var engagerad och lyhörd för våra och önskemål, och vi kände oss väl omhändertagna från start till slut. Vi rekommenderar henne varmt till alla som letar efter en pålitlig och kunnig mäklare.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tack snälla för era fantastiska ord, jag blir så glad! Det känns så bra att få hjälpa till och jag hoppas verkligen att ni skall trivas i nya huset i Oxelösund.

Björn Åke Hjalmar K
Södra Peterslund

* Proffesionell och lyhörd för kundens behov * Samma som ovan * Affären är inte slutförd än eftersom endast kontantdelen är betald.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tack snälla Björn & Monica för förtroendet. Det känns så fint att vi hittade rätt familj att ta över ert fina hem.

Fredrik Olof Stefan B
Stigtomta

Vi blev bemötta bra och fick snabb återkoppling när vi hade frågor. Vi fick bra och tydlig genomgång av allt som gällde gällande köpet. Vi är nöjda!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tack för trevlig återkoppling. Jag tror ni kommer trivas fantastiskt bra i Stigtomta.

Henrik P
Stigtomta

Kristin har varit mycket engagerad under hela processen. Hon lyssnade på våra önskemål och anpassade sin offert och sitt uppdrag utifrån dessa. Kristin har alltid svarat snabbt o h hållit oss väl informerade.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tack snälla för förtroendet och fint omdöme. Jag är så glad för att vi lyckades hittade rätt familj för ert fina hus och att allting har gått smidigt.

Mats K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Centrum

Mycket kompetent mäklare med ett trevligt och lättsamt bemötande.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tackn snälla Mats för fina ord. Nu hoppas jag ni kommer få en fantastisk start på ert nya boendeliv i Nyköping!

Peter K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Trevlig och proffsig. Snabb respons. /Peter Kindell

Marie J
Centrum

Otroligt varmt och proffsigt bemötande.