Mohammed bemötte oss med vänlighet och professionellt. Han var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och ge råd. Mohammed överträffade våra förväntningar genom att vara extremt hjälpsam, hålla oss informerade om varje steg och arbeta hårt för att få till en bra affär. Vi är mycket nöjda med vår upplevelse av mäklaren ”Mohammed Mouaid” vid försäljning av vår tomt på Holmstugevägen 16. Han var alltid professionell, lyhörd och engagerad. Vi skulle definitivt rekommendera Mohammed till andra som går i säljtankar.
Mohammed Mouaid
Mohammed Mouaid är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
.Mohammed Mouaid har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Mohammed Mouaid har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 1 081 omdömen med ett betyg på 4.9. Mohammed Mouaid har haft 65 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
1 081 omdömen om Mohammed Mouaid
Mohammed är grym ! Väldigt professionell och extremt tydligt med allt ! Skulle aldrig rekommendera någon annan än Mohammed
Mohammed är en mycket professionell, erfaren och engagerad mäklare. Han har sålt tre av mina lägenheter med utmärkt resultat och gjort hela processen smidig och trygg. Hans kunskap, lyhördhet och driv gör honom till ett självklart val för alla som vill ha en skicklig mäklare. Rekommenderas varmt!
Vi är väldigt nöjda med Mohammed som mäklare. Han är lyhörd, tillgänglig och ser alltid till att allas intressen tas om hand. Både för köparen och säljaren. Vi uppskattar att Mohammed har ett förtroendegivande och trevligt bemötande både inför, vid en visning och efter. Han är extra duktig på att ge information på ett tydligt och rakt sätt. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare!
Kunnig, trevlig och serviceinriktad.
Husaffären gick snabbt och smidigt, precis som vi önskat. Har dock vid något tillfälle blandat ihop några uppgifter - Inte konstigt då vi ser att han en populär mäklare.
Vi har haft ett gått samarbete , Mohammed är lyhörd för ens önskemål!
Toppklass både när man köper av och säljer med Mohammed!
Mycket bra service, Duktig mäklare.
Arbetade hårt i en nedåtgående marknad.