Mohammed Mouaid

Mohammed Mouaid

Mohammed Mouaid är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Mohammed Mouaid har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Mohammed Mouaid har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 1 068 omdömen med ett betyg på 4.9. Mohammed Mouaid har haft 56 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-12

1 068 omdömen om Mohammed Mouaid

Sedan starten hos Reco 2018
Charlotte B
Sålde sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Arnö

Det kan kännas som att affären gick fort och att jag inte riktigt hann med. Jag var på ett sätt nöjd med att köparna inte hade ett hus att sälja men tyckte att det blev ett lägre pris än vad jag förväntat mig. Jag tycker också att det blev skyndsamt då de behövde tillträda snabbt. Som jag tidigare skrivit är Mohammed in-lyssnande och hjälpsam då vi hade en oro över att det var två hus som skulle säljas. Vi hade inte heller vågat skriva på det nya om inte mitt blivit sålt så det ena ledde till det andra. Vidare så blir det bättre för oss om vi får lite tid emellan utflyttningsdatumen.

Charlotte B
Köpte sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Örstig

En väldigt aktiv mäklare med erfarenhet och trevligt bemötande. Han är väldigt in-lyssnande och vill allas väl, ibland lite snabb för oss som inte har samma tempo. Det är svåra beslut som kräver stor eftertanke.

Lisa T
Örstig

Jätteglada att vi valde Mohammed som mäklare för vårt hus. Han har under hela processen varit engagerad, lättillgänglig och kunnat svara på våra frågor och funderingar.

Pontus K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Väster

Noggrann och tydlig under hela köpprocessen. Rekommenderas varmt.

Annika B
Väster

Bra bemött. Mkt trevlig och kunnig i sitt yrke.

Per N
Arnö

Mohammed har varit helt fantastisk hela vägen genom vårt sökande efter det rätta huset. Han har genom sitt bemötande fått oss att känna oss trygga och sedda då han också lyssnar aktivt för att förstå vad kunden prioriterar i sitt boende. Han har på det sättet kunnat hjälpa oss att komma framåt i processen och hitta det hus som passar just oss. Mohammed är genuint ärlig i sin ambition att få sina kunder att må bra och trivas både före, under och efter ett köp av ny bostad. Han överträffar våra förväntningar med råge och vi kan verkligen rekommendera honom.

Susanne N
Arnö

Tack vare att Mohammed är så lyhörd och inkännande så lyckades han hjälpa oss att hitta vårt drömhus! Han lyssnade verkligen på våra önskemål och förstod precis vad för sorts hus vi var ute efter och hjälpte oss i vårt sökande. Vi är så tacksamma över Mohammeds hjälp och vi rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja eller köpa bostad och vill ha en trygg och engagerad mäklare med hjärtat på rätta stället.

Hans A
Rosenkälla

Mohammed visar ett stort engagemang för både köpare och säljare.

David T
Örstig

Aktiv och bra bemötande. Känns som han brinner för affären och verkligen jobbar hårt för att sälja objekten.

Marine Z
Centrum

Han är väldigt trevlig och hjälpsam jag fick bra hjälp.