Rabi Kahlaji

Rabi Kahlaji

Rabi Kahlaji är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Rabi Kahlaji har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Rabi Kahlaji har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.7. Rabi Kahlaji har haft 17 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

46 omdömen om Rabi Kahlaji

Sedan starten hos Reco 2023
Hans B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rabi Kahlaji en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Tystberga

Exemplariskt bemötande som levde upp till mina högt ställda förväntningar

SUZANA C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rabi Kahlaji en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Tystberga

Hjärtlig, lugn och framför allt lycklig familjefar

Björn Z
Frösäng

Efter en visning endast för mig och träff med säljare på kontoret klar och tydlig genomgång och att skriva kontrakt. Jag ser fram emot en god fortsättning av affären. Bra jobbat Rabi.

Carina M
Köpte sitt hus med hjälp av Rabi Kahlaji en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Bryngelstorp

Bra och proffsigt bemötande. Blev bra informerade om köpet. Trevlig och positiv mäklar.

Katarina S
Sålde sitt hus med hjälp av Rabi Kahlaji en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Bryngelstorp

Snabb och effektiv handläggning. Noga med detaljerna.

Jan A
Danvik

Rabi var mycket korrekt vid kontrakts skrivningen. Vid visningen av huset upplevde att han inte överdrev skicket eller släta över frågor.

Katarina A
Danvik

Professionellt bemötande med en öppenhet utan att vara påträngande. Eftersom detta var ett objekt vi hade kännedom om och ville ha så fick vi snabbt avslut till ett kontrakt genom att Rabi guidade oss i bankprocessen och bokade in kontraktsskrivning trots helg. Rabi har ett mycket trevligt och korrekt bemötande. Affären kändes bra för alla parter.

Magnus V
Danvik

Rabi har agerat med bra affärsmässighet genom hela processen, och därmed varit ett klokt beslutsstöd. Han har kommit med sakkunniga råd inför förberedelser för försäljning, och vidare har han haft god uthållighet och tillgänglighet. Jag har också hållits informerad på ett bra sätt och alltid blivit trevligt bemött.

Wendo Felix M
Nedre Frösäng

Han är bra och sköta sitt uppdrag som det ska. Perfekt

Pär-Åke P
Brandholmen

Rabi har varit tydlig med info om marknaden och rimligt pris för en skyndsam försäljning. Har hela tiden återkopplat och vi har haft en bra dialog. All rekommendation till Rabi