Maria Kåbring

Maria Kåbring

Maria Kåbring är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Maria Kåbring har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Maria Kåbring har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 298 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Kåbring har haft 30 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare måste vara att få träffa alla de människor som jag får möjligheten att göra. Mötet med människor i vardagen håller jag högt.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en mäklare som sätter noggrannhet i första rummet. Utöver detta så har jag mitt fokus på mina kunder och att de tas hand om på ett omsorgsfullt sätt.

Vad gör du helst på fritiden?
På min fritid uppskattar jag att få hålla på i in trädgård med allt vad det innebär.

2023-11 - 2024-10

298 omdömen om Maria Kåbring

Sedan starten hos Reco 2016
Lovis H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Oppeby

Trevlig och allt gick smidigt!

Benny L
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Granlund

Trevligt bemötande, kunnig med lång Erfarenhet.

Emma G
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Råby

Förstående och väl insatt i våra önskemål och behov som köpare. Trygg och stöttande genom processen fram till kontraktsskrivning.

Jerry T
Råby

Mycket bra. Engagerad och agerat snabbt och utan fördröjning under hela processen.

Tove L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Fågelbo

Maria var engagerad o hade en tydlig plan för hur vi skulle marknadsföra lägenheten. Hon uppdaterade mig om allt som hände o var mycket lyhörd för mina önskemål. Maria är kunnig o tog sig tid att resonera med mig o kunde svara på mina frågor. Mycket nöjd.

Svar från Maria Kåbring

Hej Tove! Tack för din fina reco. Alltid roligt att kunna hjälpa till på ett bra sätt. Vi ses på tillträdet. Vänligen Maria

Åsa H
Öbolandet

Trevlig bemötande. Ordningsam och noggrann. Mycket bra mäklare.

Svar från Maria Kåbring

Hej! Tack för din fina reco. Ha en fortsatt fin sensommar/höst så ses vi på tillträdet. Vänligen Maria

Åsa H
Öbolandet

Vi har varit väldigt nöjda med Maria vid köp av vårt hus. Lugn och saklig.

Svar från Maria Kåbring

Hej Åsa! Tack för din fina reco. Vi syns vid tillträdet av ert fina hus. Vänligen Maria

Tommy S
Granlund

Maria gjorde ett bra jobb med att sälja vårat fritidshus. Hade bra kännedom om området . Vi var helnöjda med Maria.

Svar från Maria Kåbring

Hej Tommy! Tack för din fina reco. Roligt att få hjälpa dig med försäljningen. Vi syns vid tillträdet. Vänligen Maria

Pirjo W
Trosa

Maria är noggrann och engagerad, informerade i omgångar hur försäljningen skulle gå till så det blev inte för mycket på en gång. Jag kunde ringa henne om jag hade funderingar hon var alltid positiv. Hade tät kontakt och meddelade hur många som hört av sig ang. Lgh. Och om deras förutsättningar. Maria har ringt de som varit intresserade och hört sig för hur det går med deras försäljningar osv. Jag har känt mig trygg med Maria hon prioriterade min försäljning före sin semester.

Svar från Maria Kåbring

Hej Pirjo! Tack för din fina reco. Roligt att du uppskattar mitt arbetssätt. Vi ses snart igen! Vänligen Maria

Margaretha J
Trosa

Maria är väldigt vänlig och hjälpsam. Hon ställde upp när vi ville ha fler visningar. Gick noga igenom avtalet när vi skrev det. Margaretha och K-G Jönsson

Hej och tack för er fina reco! Vi syns snart igen. Vänligen Maria