Albin Persson

Albin Persson

Albin Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

Albin Persson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Albin Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.8. Albin Persson har haft 39 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

112 omdömen om Albin Persson

Sedan starten hos Reco 2023
Marianne H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Fick svar på våra frågor, kunnig, seriös, ett trevligt bemötande. Vi är nöjda

Birgitta S
Köpte sitt hus med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Grödinge

Ovanligt lugn och närvarande mäklare som fångade vår tankar och funderingar under visningen på ett proffsigt sätt. Albin var dessutom tydlig om vilka regler som behövde följas (penningtvätt tex) på ett förtroendeingivande sätt. En extra stjärna för hur han höll kontakten under den utdragna budgivningsprocessen och informerade om förändringar och eventuella otydligheter som kunde uppkomma under processen. Tack!

Svar från Albin Persson

Stort tack för din fina reco. Så kul att höra att ni är nöjda med resan i köpet. Vi hörs vidare i affären. Albin

Pierre S
Grödinge

Mycket proffsig och hjälpsam. Albin tog snabbt fram svar på våra frågor och låg inte på oss för mycket, utan vi kunde fatta vårt beslut i lugn och ro.

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin resa från visning till affär. Grattis till ert ställe och hoppas hela familjen kommer trivas väl. Vi hörs vidare. Albin

Thomas H
Sålde sitt hus med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Grödinge

Han är lyhörd och bra på att återkoppla, informera om status hela tiden.

Svar från Albin Persson

Stort tack för förtroendet att hjälpa er i försäljningen. Vi hörs vidare i affären Albin

Kevin N

Väldigt trevlig och hjälpsam

Svar från Albin Persson

Stort tack för din reco Kevin och grattis till lägenheten. Hoppas ni kommer trivas och bo bra. Albin

Sofia A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Otroligt proffsigt bemötande, Albin är både kunnig och skapar ett lugn hos en som säljare. Inga frågor är för dumma och Albin var pedagogisk i alla svar. Levde absolut upp till förväntningarna och skulle varmt rekommendera honom för andra säljare och köpare. Extra guldstjärna för en sån otroligt snabb och trygg affär!

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco och grattis till din affär! Vi hörs vidare i köpet. Lycka till i sökandet av ny lägenhet. Albin

Olle N
Nynäshamn - Centralt

Handlingskraftig och tillmötesgående

Svar från Albin Persson

Hej Stort tack för er reco och för en god affär. Grattis till köpet! Albin Persson

Gunnel A
Nynäshamn - Centralt

Handlingskraftig och effektiv

Mats B
Sorunda

Har anlitat Albin i min egenskap av advokat och god man enligt samäganderättslagen.

Svar från Albin Persson

Tack för svaret och gott samarbete!

Patric F
Sorunda

Trevlig och proffsig! Vi är mycket nöjda!

Svar från Albin Persson

Stort tack för er reco och grattis till nya huset. Vi hörs vidare i köpet. Albin