Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

• BadgeNineYears

Välkommen till en fastighetsmäklare med koll på läget i Nynäshamn! Vårt mål är alltid att du ska känna dig trygg i bostadsaffären och i slutet göra en affär du känner dig nöjd med. Genom att samarbeta med dig och hålla öppen kommunikation tror vi att vi på bästa sätt kan hjälpa dig i bostadsbytet. För oss är varje affär unik...

885 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

Sedan starten hos Reco 2016

Anita L
Köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Lagborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Sorunda

Trevligt och kunnigt, kan bara rekommendera:)

Berit F
Sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Lagborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Sorunda

Cecilia har ett underbart glatt humör oavsett vilka konstiga frågor vi ställt. Hon har svarat i telefon på olika tider så vi kunnat nå henne på. Vi är tacksamma för alla förklaringar som vi har ifrågasatt . Hon har gjort ett fantastiskt arbete med att få vårat hus snart sålt. Tack för allt. MVH Anders och Berit Frisk

Anders F
Sorunda

Jätte bra mäklare kommer att anlita henne om vi ska köpa i framtiden

Gunnar B
Köpte sitt hus med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Grödinge

Kunnig, insatt och tillmötesgående. Svarar snabbt på förfrågningar och gör ett utmörkt förmedlingsarbete. Serviceminded. Bjuder på goda bullar vid kontraktskrivning.

Svar från Albin Persson

Stort tack för din reco Gunnar. Kul att få träffa er och hjälpa till att hitta rätt. Vi hörs vidare i köpet. Albin

Emelie R
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tullinge

Alexander är lugn, trygg och tydlig. Han återkopplar och håller dig uppdaterad. En fint hanterad affär där vi sålde innan öppen visning till ett pris vi var nöjda med. .

Vaso C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Rönninge

Jätte nöjd med min mäklare, rekommenderar till alla som söker bostad

Sladana C
Rönninge

Min man o jag är jätte nöjd med våra mäklare Alexander o vill rekomendera till alla som söker att köpa bostad.

Gunilla W
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Berglind en del av Svensk Fastighetsförmedling Salem
Grödinge

Trevlig, lättsam, lugn, streetsmart, mycket bra att samarbeta med.

Nardin S
Salem Centralt

Professionell, trevlig, tillgänglig, opartisk, svarar utförligt på frågor och söker och hjälper till med kontakt för ytterligare information vid behov. Processen gick väldigt smidigt och jag skulle rekommendera starkt .

Gun Y
Uttran

Han var kunnig och trevlig……………

Carl Henry Oliver K
Skrev om Martin Berglind en del av Svensk Fastighetsförmedling Salem

Supernöjd med Martin genom hela köpet!

Marianne H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Fick svar på våra frågor, kunnig, seriös, ett trevligt bemötande. Vi är nöjda

Svar från Albin Persson

Stort tack för er reco och grattis till den fina våningen. Vi hörs vidare i både köp och försäljning. Allt gott Albin

Meli T
Uttran

Kan varmt rekommendera Alexander! Han är duktig och professionell.

Ingrid R
Sibble

Jag upplever mäklaren Alexander Lindeberg som kunnig, vänlig, tillmötesgående, uppmuntrande och tålmodig i lång process pga min sjukdom. Mycket bra upplevelse av hela affären. Rekommenderas gärna till andra.

Selahattin T
Uttran

Bra bemötande, kommunikation och affär! Nöjd med att köpa lägenheten från Alexander!

Anne-Li K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Uttran

Alexander är lyhörd och tillmötesgående. Han har ett mycket bra bemötande och jag känner att han fanns där för mig vid min försäljning. Kan varmt rekommendera Alexander Lindesberg.

Robert C
Salem Centralt

Martin hjälpte oss att sälja vårt radhus i en tid då marknaden gick väldigt trögt. Ändå lyckades vi samla 13 olika sällskap för visning och sälja till rekordpris på våran gata. Han ringde ofta och uppdaterade hur allting gick och det kändes som att han var engagerad och lade ner mycket tid på vårt objekt.

Carolin F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cecilia Lagborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Otroligt bra bemötande, glad varm och trevlig. Cecilia var dessutom över förväntan snabb när vi hade frågor till förening, säljare och byggföretag.

Svar från Cecilia Lagborn

Hej Carolin, Tack så jätte mycket för ditt fina omdöme. /Cecilia Lagborn

Lena Kristina W
Tullinge

Alexander var mycket trevlig hade god kunskap om objektet och kunde lätt svara på allt jag frågade om.

Christer L
Tullinge

Lugn saklig och tålmodig men framförallt ärlig vilket man inte kan säga om alla mäklare idag dessvärre . Rekomenderas

Birgitta S
Grödinge

Ovanligt lugn och närvarande mäklare som fångade vår tankar och funderingar under visningen på ett proffsigt sätt. Albin var dessutom tydlig om vilka regler som behövde följas (penningtvätt tex) på ett förtroendeingivande sätt. En extra stjärna för hur han höll kontakten under den utdragna budgivningsprocessen och informerade om förändringar och eventuella otydligheter som kunde uppkomma under processen. Tack!

Svar från Albin Persson

Stort tack för din fina reco. Så kul att höra att ni är nöjda med resan i köpet. Vi hörs vidare i affären. Albin

Joel W
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Grödinge

Trevligt bemött, bra förmedlande av information, känns som att man har koll på det viktiga efter mötet.

Towe A
Grödinge

Trevlig, lätt att prata med och snabb.

Pierre S
Grödinge

Mycket proffsig och hjälpsam. Albin tog snabbt fram svar på våra frågor och låg inte på oss för mycket, utan vi kunde fatta vårt beslut i lugn och ro.

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin resa från visning till affär. Grattis till ert ställe och hoppas hela familjen kommer trivas väl. Vi hörs vidare. Albin

Philip D
Rönninge

- Vi blev bra bemötta av mäklaren, med vetskapen om att vi inte tidigare gjort denna process tidigare tog vi allt i lugn takt och de frågor vi hade kunde besvaras på ett bra sätt. - De förväntningar som fanns från vår sida på mäklaren var att kunna besvara frågor, vara tillgänglig under processen och återkoppling gällande säljarens tänk och syn. Allt det uppfylldes. - Sammanfattningsvis är vi nöjda med hur smidigt allt gått, vi är nöjda.

Thomas H
Sålde sitt hus med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Grödinge

Han är lyhörd och bra på att återkoppla, informera om status hela tiden.

Svar från Albin Persson

Stort tack för förtroendet att hjälpa er i försäljningen. Vi hörs vidare i affären Albin

Kevin N

Väldigt trevlig och hjälpsam

Svar från Albin Persson

Stort tack för din reco Kevin och grattis till lägenheten. Hoppas ni kommer trivas och bo bra. Albin

Rolf N
Tumba

Alexander inger gott förtroende, är lugn, välkomnande och med gott om tålamod. Rekommenderas.

Sofia A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Otroligt proffsigt bemötande, Albin är både kunnig och skapar ett lugn hos en som säljare. Inga frågor är för dumma och Albin var pedagogisk i alla svar. Levde absolut upp till förväntningarna och skulle varmt rekommendera honom för andra säljare och köpare. Extra guldstjärna för en sån otroligt snabb och trygg affär!

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco och grattis till din affär! Vi hörs vidare i köpet. Lycka till i sökandet av ny lägenhet. Albin

Tore C
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Petrén en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Ösmo

Björn Petrén Är en kunnig, bra och trevlig mäklare. Han har hanterat vår försäljning på ett mycket proffsigt sätt. Vänliga hälsningar Tore

Matilda N
Tullinge

Alexander är väldigt kunnig, erfaren och alltid trevlig. Man känner sig trygg hela vägen från start till slut!

Olle N
Nynäshamn - Centralt

Handlingskraftig och tillmötesgående

Svar från Albin Persson

Hej Stort tack för er reco och för en god affär. Grattis till köpet! Albin Persson

Gunnel A

Maria S

Hade Albin Persson som var väldigt proffsig

Joacim P
Uttran

Fantastiskt lugn, vilket gör att man känt sig trygg från första möte. Förklarar det man har frågor på. Kunde inte önskat mig en bättre mäklare!

Mats B
Sorunda

Har anlitat Albin i min egenskap av advokat och god man enligt samäganderättslagen.

Svar från Albin Persson

Tack för svaret och gott samarbete!

Patric F
Sorunda

Trevlig och proffsig! Vi är mycket nöjda!

Svar från Albin Persson

Stort tack för er reco och grattis till nya huset. Vi hörs vidare i köpet. Albin

Gunilla E
Sorunda

Vi tycker att han har skött sitt uppdrag alldeles utmärkt - vi rekommenderar gärna honom. Gunilla och Lennart

Svar från Albin Persson

Stort tack för rekommendationen och för gott samarbete. Det har varit kul att få jobba med er. Vi hörs vidare i köpet. Lycka till med övrig försäljning nu. Albin

Roberth S
Riksten

Andra gången jag har Alex och lika bra denna gång.

Sven Erik Rickard L
Köpte sin bostad med hjälp av Björn Petrén en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Botkyrka

Kanon trevlig mäklare! Smidig att ha o göra med och hjälpsam.

Daniel Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Berglind en del av Svensk Fastighetsförmedling Salem
Söderby

Sålt två gånger och köpt en gång med Martin. Kunnig, serviceinriktad och lyhörd. Rekommenderar starkt Martin när ni ska köpa och sälja ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mattias L
Rönninge

Super bra på att hålla kontakt, missa han ett samtal så ringe han upp direkt när han hade tid. Snabb på att lägga ut tid för en nästa visning. Bra på att förklara vad som va på gång och vad som skulle hända.

Martin W
Rönninge

Påläst, trevlig, lätt att få kontakt med, lyhörd och engagerad.

Magnus A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cecilia Lagborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Cecilia är en kanon bra mäklare mycket hjälpsam.

Svar från Cecilia Lagborn

Hej Magnus, Tack så jätte mycket för ditt fina omdöme./Cecilia Lagborn

Jonas E
Sorunda

Bemötandet var trevligt och proffsigt. Vi har mött några olika mäklare på sistonde och jämfört med dem var Albin bäst pga att han kunde svara på alla våra frågor ang objektet dvs han var påläst på det han skulle sälja och genomgången om rättigheter och skyldigheter vid påskrivadet var mycket tydligt. Om jag hör någon som skall sälja en fastighet i området kommer jag att rekommendera Albin som mäklare.

Svar från Albin Persson

Stort tack Jonas för en fin rekommendation och varmt grattis till ert hus. Jag hoppas verkligen det blir ett bra boende framåt. Vi hörs vidare i affären. Albin

Dennis W
Sorunda

Alltid nåbar, tydlig och ärlig. Precis som jag vill att en mäklare skall vara!

Svar från Albin Persson

Stort tack Dennis för förtroendet att få hjälpa dig hitta den köpare du sökte. Du kommer ha ett superbra liv på nya stället med. Vi hörs vidare i affären Albin

Joel E
Sorunda

Kunde inte blivit bättre bemött! Påläst om sina objekt vilket ledde till snabba svar på våra frågor och dessutom riktigt trevlig. Håll hårt i honom!

Svar från Albin Persson

Stort tack Joel för en fin rekommendation och varmt grattis till huset. Vilken grej! Jag hoppas verkligen det blir ett bra boende framåt för dig. Vi hörs vidare i affären. Albin

Camilla L
Rönninge

Vi är väldigt nöjda med Alexander. Allt har gått smidigt och varit tydligt. Nu hoppas vi även på bra hjälp man också behöver efter med papper och sånt. Med vänlig hälsning, Camilla och Stefan🌸🌻

Ewa R
Rönninge

Kompetent och kunnig. Fanns inte en fråga som han inte kunde svara på. Förtroendeingivande Bästa rekommendationerna