Bemötandet har varit respektfullt och ödmjukt. Marcus har lång erfarenhet som mäklare och är trygg i sitt jobb vilket skapar ett lugn och gör att vi känt oss trygga. Marcus är bra på att lyssna in och väldigt bra på att föra en dialog och även prata strategier och få även oss som säljare engagerade. Samtidigt som han är respektfull och ödmjuk är han även bestämd vilket är en bra combo. Han motsvarade alla våra förväntningar och upplevelsen är väldigt positiv gällande mäklarrollen. I dessa svåra tider att sälja bostäder...
Marcus Pettersson
Marcus Pettersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
.Marcus Pettersson har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Marcus Pettersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Pettersson har haft 0 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
64 omdömen om Marcus Pettersson
Tack för de fina raderna och betyget. Det är ett nöje att få hjälpa till med att göra er nya bostadsdröm till verklighet.
Marcus är trevlig, tillgänglig och lösningsfokuserad.
Hej, Tack för ditt fina betyg. Hoppas att ni kommer trivas riktigt fint i huset redan nu i sommar.
Trevligt och öppet bemötande. Bra tillgänglighet. Vi hade inga specielle förväntningar men det flöt på bra under hela säljprocessen. Upplevelsen var bra men kan inte vara helt specifik eftersom vi inte träffats fysiskt ännu.
Tack för ditt fina betyg. Vi hörs vidare i affären. Trevlig påsk!
Kunnig, lugn o trygg. Använder verktygen på ett bra sätt.
Tack för ditt fina betyg och för förtroendet att sälja er bostad. Trevlig påsk!
Inga undanglidande svar eller otydlighet. Han tog sig tid att svara på frågor fr alla spekulanter på visningen. Tyckte aldrig han var stressad,utan lugn o erfaren.
Tack för ditt fina betyg. Ett nöje att ta hand om er på visning med mera. Trevlig påsk!
Informativ och håller en tät kontakt så man alltid är uppdaterad.
Tack för ditt fina betyg. Vi hörs vidare i affären.
marcus har mycket bra kommunikation med sina kunder.
Tack för ditt fina betyg. Vi hörs vidare i affären.
Mycket proffsig, hela tiden uppdateringar om läget. Mycket trevligt bemött. Bra handlingsförmåga
Tack för ditt fina betyg. Tack för förtroendet att sköta er försäljning.
Utmärkt service vid försäljningen
Tack för ditt fina betyg. Vi hörs framåt i affären.
En trygg hand att hålla i; en mäklare som kan sin sak. En av de absolut bästa mäklare jag anlitat.
Tack för ditt fina betyg! Hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet. Vi hörs!