Super duktig på sitt jobb. Man får ett starkt förtroende och han är genuin.
Niklas Torstensson
Niklas Torstensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund
.Niklas Torstensson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Niklas Torstensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Torstensson har haft 41 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
31 omdömen om Niklas Torstensson
Tack snälla Ann. Det värmer att höra!
Ett bra, kunnigt och trevligt bemötande.
Stort tack och lycka till med all renovering och restaurering!
Så hjälpsam, vill verkligen vårt bästa. Toppen betyg.
Stort tack, det trots lite otur med kaminer som bråkar gick det ju smidigt!
Jag har blivit väl och mycket professionellt bemött av Niklas. Han har varit väldigt hjälpsam och tålmodig från dag 1, likväl öppen och transparent med information och detaljer. Och som kronan på verket, när Ordna Bolån och banken krånglade, tog han personligen tag i saken och fick processen att gå vidare. Mycket, mycket nöjd.
Stort tack Fredrik! Jag ser min uppgift att försöka hjälpa till en helhetslösning och då vi har en bolånetjänst så ser jag det som min sak att guida även där. Hoppas du kommer stormtrivas i stugan!
Niklas var redan från början mycket förtroendeingivande. Upplevde att han hade kompetens för den här typen av försäljning. Vi var överens om att det kunde ta lite tid att sälja en obearbetad tomtmark. När det sedan började hända saker blev jag uppdaterad på det. Därefter gick det ganska snabbt att få igenom en affär som jag/vi är mycket nöjda med. Själva poängen med att anlita en mäklare är att bli lotsad genom försäljningsprocessen av ett proffs. Det upplevde jag/vi med Niklas!
Tack snälla för ditt omdöme och jag är glad att du uppskattade mitt sätt att arbete och resultatet!
Jag fick rekommendationer från begravningsbyrån att kontakta svensk fastighetsförmedling och jag är mycket nöjd med att min mäklare blev Niklas.. Niklas bemötta mig vänligt och professionellt.. jJag företräder dödsboet efter min bortgångne bror. Situationen var ny och annorlunda för mig. Min bror hade testamenterat sin kvarlåtenskap till sina 10 syskonbarn där lägenheten var en del i kvarlåtenskapen. Niklas vägledde mig smidigt och enkelt i processen med fullmaktsinhämtnig etc När försäljningen startade fick jag fortlöpande...
Stort tack Bo för ditt omdöme!
Gott bemötande. Noga med att förmedla uppdaterad information. Glimten i ögat och mån om både säljaren (vad vi upplevt iaf) och potentiella köpare.
Stort tack för omdömet! Ja, det ska vara tryggt, säkert och roligt att köpa nya boenden, och jag är glad att ni är nöjda!
Trevlig, lätt att prata med och bra på att förklara svara på de frågor vi haft.
Tack Ola! Jag är glad ni är nöjda och det här kommer ju bli kanonbra för er!
Trevlig och lyssnande mäklare. Bra information, planering. och rådgivning. Vi fick stort förtroende för Niklas. Smidig handläggning och slutförande av affären.
Tack Rolf. Det var en ära att få sälja ert fantastiska ställe och jag är glad att fastigheten fortsatt kommer älskas och vårdas!
Är mycket nöjd bra bemötande,lätt att få kontakt med via sms, Fick ett stort förtroende av Niklas.
Tack! Jag försöker jobba på att hålla korta svarstider även om det ibland är svårt. Men jag är glad att du upplever det så!