Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Svensk Fastighetsförmedling Östersund

• BadgeEightYears
1 301
4.6

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Östersund! Vi förmedlar bostäder, kommersiella fastigheter, skog och tomter i och omkring Östersund. Fritidshus och tomter i Storlien, lägenheter och villor i Östersund och skogspartier i närområdet är några av de fastigheter vi förmedlar just nu. Hos oss kan du som är intresserad...

1301 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Sedan starten hos Reco 2016

Douglas F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ingemar Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Väldigt trevlig och proffesionell

Alexander K
Sålde sin bostad med hjälp av Frida Trostemo en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Annersia

Försäljningen gick snabbt och smidigt. Frida var mycket professionell och flexibel. Vi är absolut nöjda med hennes arbete!

Lars J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Centralt

Jag har inte varit involverad i denna försäljning men med erfarenhet från tidigare kontakter med Evalena tycker jag att det fungerat bra.

Anders Olof G
Skrev om Ingemar Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Ingemar är mycket trevlig och hjälpsam. Bra känsla genom hela fastighetsförsäljningen.

Marcus E
Centralt

Visar stort engagemang och är lyhörd till mina önskemål. Kommer med öppna frågor och förslag till tillvägagångssätt. Jag köpte lägenheten av henne som mäklare och därför kändes det naturligt att hon fick ta hand om försäljningen. Mycket nöjd!

Svar från Evalena Lindvall

Tack snälla Marcus för din underbara Reco. Det var ett trevligt uppdrag. /Evalena

Ann S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Hornsberg

Super duktig på sitt jobb. Man får ett starkt förtroende och han är genuin.

Svar från Niklas Torstensson

Tack snälla Ann. Det värmer att höra!

Cecilia E
Köpte sin stuga med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Nälden

Ett bra, kunnigt och trevligt bemötande.

Svar från Niklas Torstensson

Stort tack och lycka till med all renovering och restaurering!

Lili-Ann A
Sålde sin stuga med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Ramsele

Så hjälpsam, vill verkligen vårt bästa. Toppen betyg.

Svar från Niklas Torstensson

Stort tack, det trots lite otur med kaminer som bråkar gick det ju smidigt!

Fredrik Lars Mikael N
Ramsele

Jag har blivit väl och mycket professionellt bemött av Niklas. Han har varit väldigt hjälpsam och tålmodig från dag 1, likväl öppen och transparent med information och detaljer. Och som kronan på verket, när Ordna Bolån och banken krånglade, tog han personligen tag i saken och fick processen att gå vidare. Mycket, mycket nöjd.

Svar från Niklas Torstensson

Stort tack Fredrik! Jag ser min uppgift att försöka hjälpa till en helhetslösning och då vi har en bolånetjänst så ser jag det som min sak att guida även där. Hoppas du kommer stormtrivas i stugan!

Niclas N
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Olofsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Hög flexibilitet och trevligt bemötande. Lite för offensiv när vi närmade oss avslut.

Svar från Erik Olofsson

Tack för omdömet, helt övertygad om att ni kommer att trivas i ert nya boende och att vi kunde få till ett snabbt tillträde så att ni slapp mellanboende.

Helen L
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Olofsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Tack Erik för snabb och bra försäljning :

Svar från Erik Olofsson

Tack Helen, spännande att nu flytta till ert nya, helrenoverade hus!

Helén H
Sålde en tomt med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Krokom

Niklas var redan från början mycket förtroendeingivande. Upplevde att han hade kompetens för den här typen av försäljning. Vi var överens om att det kunde ta lite tid att sälja en obearbetad tomtmark. När det sedan började hända saker blev jag uppdaterad på det. Därefter gick det ganska snabbt att få igenom en affär som jag/vi är mycket nöjda med. Själva poängen med att anlita en mäklare är att bli lotsad genom försäljningsprocessen av ett proffs. Det upplevde jag/vi med Niklas!

Svar från Niklas Torstensson

Tack snälla för ditt omdöme och jag är glad att du uppskattade mitt sätt att arbete och resultatet!

Therese G
Sålde sitt hus med hjälp av Frida Trostemo en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Krokom

Frida är en grymt duktig och professionell mäklare med en superfin personlig touch med oss som säljare - hon förstod oss direkt och gav ett tryggt intryck. Jag rekommenderar henne med värme till både säljare och köpare. Hon ser Ditt behov och matchar dig därefter - rak, ärlig och genuin. Tacksam att vi haft just Frida om mäklare!

Mårten L
Östersund

Mer än nöjd med allt. Lyssnade på alla våra önskemål. Presterade oerhört bra.

Svar från Erik Olofsson

Tackar för rekommendationen. Målet att vara lyhörd och skapa goda förutsättningar för en väl genomförd försäljning är således uppfyllt.

Sofia I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Trostemo en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Frösön

Frida var under hela säljprocessen informativ, trevlig och trygg i sitt bemötande med oss som säljare. Detta uppskattade vi väldigt mycket och Frida levde upp till våra förväntningar!

May-Randi S
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Hoppstadius en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Vaplan

En mycket empirisk och lyhörd kvinna. Påläst kring fastigheten. Otroligt serviceminded och tydlig.

Anders R
Köpte sin bostad med hjälp av Erik Olofsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Matfors

Supernöjd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eva D
Köpte sin stuga med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Trångsviken

Trevlig, tillmötesgående., lösningsorienterad, trygg, glad, positiv och tillgänglig.

Svar från Evalena Lindvall

Tack för snälla ord och vad kul att jag kunde erbjuda att lysande alternativ för dig! Lycka till med ditt fina fritidsställe.

Susanne S
Sålde sin stuga med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Trångsviken

Professionellt sätt Lätt att ha kontakt med Bra bemötande Positiv Ordning och reda på papper Känns tryggt Förstår vad man har för önskemål Vägleder på ett bra sätt, förstår vad vi pratar om Har erfarenhet

Svar från Evalena Lindvall

Tack! Det var så trevligt att få vara med er på vägen i försäljningen. Och att jag hade en köpare som passade perfekt för er fastighet! Vi ses snart igen. /Evalena

Nils Erik H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Hoppstadius en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Frösön

Väldigt trevligt och kunnigt mottagande. Kände mig väl omhändertagen som köpare.😀

Jenny B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Hoppstadius en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Frösön

Från första mötet så spred hon en trygghet som vi verkligen blev omfamnade av. Hennes energi gjorde att vi kände oss trygga i att lämna över ansvaret till henne. Hon visade på transparens & att med god kommunikation så löser sig allt. Tack Maria!

Carolina S
Sålde sitt hus med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Brunflo

Lätt att ha att göra med, pålitlig, glad och trevlig. Kunnig och effektiv.

Svar från Evalena Lindvall

Hej! Vad kul att se dina fina och uppmuntrande ord! Lycka till i framtiden!

Åsa H
Körfältet

Kan inte svara på det eftersom hon har varit sjukskriven under hela vår tid

Erik E
Lugnvik

Klar och tydlig i hur det såg ut med budgivning. Väl förberedd inför möten.

Irene J
Sålde sin bostad med hjälp av Ingemar Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Offerdal

Han var hörsam om vad jag ville. Han visade intresse att sälja med det menar jag att han var snabb med visningar för att budgivningen skulle komma igång. Han var nog med att ha stadig kontakt.

Pär L
Lugnvik

Proffsig, seriös och lyhörd. Jag fick förtroende direkt.

Andreas E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ingemar Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Odensala

Mycket trevlig som person och förstående över allt. Lätt att få tag på och ha att göra med. Den enda mäklaren vi kommer använda oss av i framtiden.

Bo T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Jag fick rekommendationer från begravningsbyrån att kontakta svensk fastighetsförmedling och jag är mycket nöjd med att min mäklare blev Niklas.. Niklas bemötta mig vänligt och professionellt.. jJag företräder dödsboet efter min bortgångne bror. Situationen var ny och annorlunda för mig. Min bror hade testamenterat sin kvarlåtenskap till sina 10 syskonbarn där lägenheten var en del i kvarlåtenskapen. Niklas vägledde mig smidigt och enkelt i processen med fullmaktsinhämtnig etc När försäljningen startade fick jag fortlöpande...

Svar från Niklas Torstensson

Stort tack Bo för ditt omdöme!

Pecka M
Odenslund

Han är helt enkelt bäst! Otroligt bra typ! Helt enkelt!

Inger H
Hammerdal

Trevlig, proffsig. Kändes tryggt med Erik som mäklare.

André R
Söder

Fick ett gott intryck direkt. Trevlig, kunnig och vill båda parters bästa

Leo P
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Hoppstadius en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Söder

Kanon genom hela processen! Rekommenderar Maria och Svensk fast till alla!

Stefan S
Frösön

Professionell och duktig. Förstod och hanterade både säljarens, dvs vårt, och köparens behov. Fem plus!

Anna-Lena S
Östersund

Mkt bra, kommunikativ och med driv

Hanna M
Frösön

Trevlig, snabba svar och proaktiv! Väldigt nöjd med hur processen av vårt köp gjordes!

Lars T
Frösön

Har blivit väldigt bra bemött under hela processen med täta uppföljningar samt hjälpsam vid funderingar.

Eva Jessika S
Skrev om Maria Hoppstadius en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Maria är engagerad, kunnig, noggrann och genuin. Verkligen allt vi kunnat önska oss för vår försäljning. Så nöjd att vi gick på magkänslan vid valet av mäklare!

Monica S
Lugnvik

Maria är väldigt trevlig, tydlig och smidig. Håller alltid mig som säljare uppdaterad och är väldigt hjälpsam.

David O
Köpte sitt hus med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Brunflo

Rak och tydlig, betryggande mäklare för oss som första gångs köpare!

Svar från Evalena Lindvall

Tack för fina omdömen från er! Lycka till och hoppas ni trivs med ert fina hus! /Evalena

Simon H
Bräcke

Tydlig och bra kommunikation från första kontakten hela vägen fram till att affären var i hamn.

Margareta B
Karlslund

Trevlig Tar uppdraget seriöst Lätt att få kontakt med

Camilla W
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Gott bemötande. Noga med att förmedla uppdaterad information. Glimten i ögat och mån om både säljaren (vad vi upplevt iaf) och potentiella köpare.

Svar från Niklas Torstensson

Stort tack för omdömet! Ja, det ska vara tryggt, säkert och roligt att köpa nya boenden, och jag är glad att ni är nöjda!

Ola B
Östersund

Trevlig, lätt att prata med och bra på att förklara svara på de frågor vi haft.

Svar från Niklas Torstensson

Tack Ola! Jag är glad ni är nöjda och det här kommer ju bli kanonbra för er!

Hans Rolf L
Sålde sitt hus med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Trevlig och lyssnande mäklare. Bra information, planering. och rådgivning. Vi fick stort förtroende för Niklas. Smidig handläggning och slutförande av affären.

Svar från Niklas Torstensson

Tack Rolf. Det var en ära att få sälja ert fantastiska ställe och jag är glad att fastigheten fortsatt kommer älskas och vårdas!

Ingeli Ruda E
Stugun

Är mycket nöjd bra bemötande,lätt att få kontakt med via sms, Fick ett stort förtroende av Niklas.

Svar från Niklas Torstensson

Tack! Jag försöker jobba på att hålla korta svarstider även om det ibland är svårt. Men jag är glad att du upplever det så!

Kjell E
Stugun

En rejäl kille som man får förtroende för direkt. Verkligen service inriktad och jobbar för oss kunder också. Toppen

Svar från Niklas Torstensson

Tack Kjell. Ja, i min mening är det viktigt att alla parter i en affär känner sig trygga och väl bemötta. Skönt att höra att även du tycker det!

Maritha L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Trostemo en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Krokom

En duktig, snäll och trevlig mäklare

Stefan N
Sålde sin bostad med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Vi tycker han gjorde ett bra jobb för oss vid vår gårdsförsäljning.

Svar från Niklas Torstensson

Tack! Ja, det där blev ju bra för er alla! Nu är det bara resten kvar.

Eivor H
Östersund

Våran erfarenhet är högsta betyg. Tillmötesgående tillgänglig lättsam mycket kunnig.

Svar från Niklas Torstensson

Stort tack Eivor! Hoppas ni kommer stormtrivas i ert nya boende!

Gunnel B
Lugnvik

Vänlig och trevlig och service-minded.