Niklas Torstensson

Niklas Torstensson

Niklas Torstensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Niklas Torstensson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Niklas Torstensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Torstensson har haft 44 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

36 omdömen om Niklas Torstensson

Sedan starten hos Reco 2023
Einar M
Sålde sin bostad med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Jag är väldigt nöjd med att haft Niklas som mäklare. Trevligt bemötande. Einar

Svar från Niklas Torstensson

Stort tack Einar! Det känns bra att du är nöjd!

Sören E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Lillsjön

Trevlig men det har varit en del strul. Avgiften till mäklaren var i första utskicket märkligt hög. Rättades till efter påpekande 2 planerade visningar blev det inget av. Vid den ena kom varken mäklare eller spekulant. Vid den andra var det bara spekulanten som uteblev.

Svar från Niklas Torstensson

Tack för ditt omdöme och hoppas att du kommer trivas i ditt nya hem när väl flyttlasset går!

Linn W
Tegelplan

Proffsig, kunnig och väl bemötande. Vi sålde vår lägenhet med Niklas mindre än 3 veckor efter att den kom ut på aktiv matchning och vi kommer välja honom alla gånger framgent också.

Svar från Niklas Torstensson

Tack Linn! Ja, det gick bra, snabbt och med rätt villkor för er, och snart ska vi hitta nästa boende till er också :-)

Esa K
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Föllinge

Enkel. bra. personlig. m kunskap om varenda detalj på obj.

Svar från Niklas Torstensson

Tack Esa! Och det blev plötsligt mycket att fira för er, inte bara stuga 🙂. Grattis!

Kerstin Margareta W
Sålde sitt hus med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Föllinge

Jag tycker att min husaffär har gått väldigt snabbt och bra. Min mäklare är och han har: - lyhörd - engagerad - snabb - social kompetens - tydlig vad gäller krav vid försäljning - kunnig, ang. lagar/krav - samarbetsvillig trots jag velat - positiv, glad, det ordnar sig - tillgänglig tel. sms, - demokratisk, rolig - trygg och inger trygghet - koll på priser i området - tydlig ang. vad jag skall betala - tagit bra bilder på huset - föreslagit försäkring inför dolda fel - skrivit bra köpeavtal - opartisk men...

Svar från Niklas Torstensson

Tack snälla för ditt omdöme! Ja, nu är vi på upploppet och snart är det helt klart.

Ann S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Hornsberg

Super duktig på sitt jobb. Man får ett starkt förtroende och han är genuin.

Svar från Niklas Torstensson

Tack snälla Ann. Det värmer att höra!

Cecilia E
Köpte sin stuga med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Nälden

Ett bra, kunnigt och trevligt bemötande.

Svar från Niklas Torstensson

Stort tack och lycka till med all renovering och restaurering!

Lili-Ann A
Sålde sin stuga med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Ramsele

Så hjälpsam, vill verkligen vårt bästa. Toppen betyg.

Svar från Niklas Torstensson

Stort tack, det trots lite otur med kaminer som bråkar gick det ju smidigt!

Fredrik Lars Mikael N
Ramsele

Jag har blivit väl och mycket professionellt bemött av Niklas. Han har varit väldigt hjälpsam och tålmodig från dag 1, likväl öppen och transparent med information och detaljer. Och som kronan på verket, när Ordna Bolån och banken krånglade, tog han personligen tag i saken och fick processen att gå vidare. Mycket, mycket nöjd.

Svar från Niklas Torstensson

Stort tack Fredrik! Jag ser min uppgift att försöka hjälpa till en helhetslösning och då vi har en bolånetjänst så ser jag det som min sak att guida även där. Hoppas du kommer stormtrivas i stugan!

Helén H
Sålde en tomt med hjälp av Niklas Torstensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Krokom

Niklas var redan från början mycket förtroendeingivande. Upplevde att han hade kompetens för den här typen av försäljning. Vi var överens om att det kunde ta lite tid att sälja en obearbetad tomtmark. När det sedan började hända saker blev jag uppdaterad på det. Därefter gick det ganska snabbt att få igenom en affär som jag/vi är mycket nöjda med. Själva poängen med att anlita en mäklare är att bli lotsad genom försäljningsprocessen av ett proffs. Det upplevde jag/vi med Niklas!

Svar från Niklas Torstensson

Tack snälla för ditt omdöme och jag är glad att du uppskattade mitt sätt att arbete och resultatet!