Elin Bellander

Elin Bellander

Elin Bellander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm

Elin Bellander har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Elin Bellander har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 561 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Bellander har haft 43 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

561 omdömen om Elin Bellander

Sedan starten hos Reco 2016
Anna F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Bellander en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Maria

Elin är engagerad och duktig och man känner sig lugn och trygg i hennes händer.

Claudia M
Sofia

Experienced, supportive, nice, professional :)

Torulf N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Bellander en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Sofia

Seriös och ärlig mäklare, enkel att ha och göra med. Under hela processen så har det känts tryggt att ha med henne att göra!

Anna G
Katarina

Elin var fantastisk, allt gick snabbt och smidigt helt utan problem!

Caroline W
Maria

Elin har varit superhjälpsamt, flexibelt och förstående under alla faser av försäljningsprocessen. En trygg, kunnig och balanserad samtalspartner och mycket proffsig mäklare.

Julia S
Högalid

Elin ingav ett mycket trevligt bemötande, var tillmötesgående, lyhörd och effektiv!

Emma H
Högalid

Trygg, lyhörd och professionell. Vi kunde inte varit mer nöjda!

Thomas R
Högalid

Var trevligt bemött av Elin. Var en väldigt kort och snabb process vid försäljningen och hon höll oss som köpare snabbt och väl informerade trots sena kvällar.

Elvira C
Högalid

Jag och min sambo kunde inte vara nöjdare med Elin! Vi köpte vår drömlägenhet via henne och bemötandet från visning till signering har varit snabbt, vänligt och lösningsorienterat. Vi kan verkligen rekommendera Elin och kommer ha henne i åtanke när det är dags för oss att sälja så småningom.

Magnus S
Stockholm

Trevlig bemötande och en rak tydlig och saklig dialog.