Alltid tillgänglig o positiv. Kan sitt jobb
Jennifer Löfborg
Jennifer Löfborg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
.Jennifer Löfborg har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Jennifer Löfborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 19 omdömen med ett betyg på 4.9. Jennifer Löfborg har haft 11 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
19 omdömen om Jennifer Löfborg
Hej, Tack för din rekommendation och ert förtroende! Hälsningar, Jennifer
Hon var trevlig och professionell
Hej Therese, Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Stort grattis till er nya bostad! Allt gott, Jennifer
Kunnig, trevlig väldigt tillmötesgående.
Hej Patric, Tack för din RECO! Hälsningar, Jennifer
Jennifer är väldigt trevlig och tydlig i sitt bemötande.
Hej Tobias, Tack för din fina rekommendation! Jag hoppas och tror att du kommer trivas superbra i dina nya lägenhet. Ha det fint, vi ses på tillträdet! Jennifer
Jennifer är positiv, engagerad och lyhörd. Hela processen från start till slut har varit toppen! Vi har hade en bra och tydlig kommunikation och Jennifer har varit snabb och effektiv i sitt agerande. Mycket professionell och kommer att anlitas av oss även i framtiden.
Hej, Tack för ditt förtroende och din fina RECO! Jag är glad att du är så nöjd med min tjänst och att vi fick till en snabb och smidig försäljning. Hälsningar, Jennifer
Det fungerade jätte bra och bra uppföljning och hjälpsam
Hej Per, Stort tack för din rekommendation! Ha det fint, Jennifer
En trevlig tjej som tack var henne kunde känner mig trygg och lign när hon skulle sälja mitt bostad. Tack för du vår alltid tillgänglig när jag behövde dig. Nakis 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Hej Nakis, Stort tack för ditt fina omdöme. Jag är glad för att jag fick möjligheten att hjälpa dig med din försäljning och att du är så nöjd! Tack för ett bra samarbete, Jennifer
Kompetent och effektiv. Rak enkel kommunikation och snabba puckar. Bara perfekt!
Hej Kennet, stort tack för ditt fina omdöme och vad roligt att du är så nöjd! Ha en härlig sommar, Jennifer
Trygg och tydlig. En klippa hela vägen från start till avslut!
Hej Elin, Tack för ert förtroende och ditt fina omdöme! Stort lycka till med ditt nya boende. Ha det fint, Jennifer
Vi är så nöjda med Jennifers insats som vår mäklare! Hon utstrålar värme och professionalism och har kunnat bidra med sitt lokalkännedom som få mäklare kan. Vi har redan rekommenderat henne till en av våra grannar som också funderar på att flytta.
Hej Melissa, Stort tack för ert förtroende och det fantastiska omdömet! Jag är glad att jag fick möjligheten att hjälpa er med er försäljning och att ni blev så nöjda. Lycka till med ert nya boende. Ha det fint, Jennifer