Vi ville ha en mäklare som var klar och tydlig i kommunikationen, tog ansvar för alla steg och kommunicerade dessa samt någon som kändes som ett stöd genom hela processen. Malou var verkligen den personen och mäklaren för oss tillsammans med sina koordinatorer på Svensk Fastighetsförmedling i Vallentuna. På en stillastående marknad trollade hon fram en köpare och såg till att vi fick vad vi önskade. Vi rekommenderar Malou varmt till dig som behöver någon att luta dig mot i din bostadsförsäljning.
Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Ska du byta bostad i Vallentuna? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har förmedlat bostadsrätter, villor, fritidshus, hästgårdar och tomter i många år. Vi har koll på bostadsmarknaden i hela området. Vi erbjuder en trygg och anpassad mäklartjänst för dig som vill få ut det mesta av bostadsaffären. Bred marknadsföring och ett...
669 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Sedan starten hos Reco 2016
Alltid tillgänglig o positiv. Kan sitt jobb
Hej, Tack för din rekommendation och ert förtroende! Hälsningar, Jennifer
Hon var trevlig och professionell
Hej Therese, Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Stort grattis till er nya bostad! Allt gott, Jennifer
Kunnig, trevlig väldigt tillmötesgående.
Hej Patric, Tack för din RECO! Hälsningar, Jennifer
Jennifer är väldigt trevlig och tydlig i sitt bemötande.
Hej Tobias, Tack för din fina rekommendation! Jag hoppas och tror att du kommer trivas superbra i dina nya lägenhet. Ha det fint, vi ses på tillträdet! Jennifer
Jennifer är positiv, engagerad och lyhörd. Hela processen från start till slut har varit toppen! Vi har hade en bra och tydlig kommunikation och Jennifer har varit snabb och effektiv i sitt agerande. Mycket professionell och kommer att anlitas av oss även i framtiden.
Hej, Tack för ditt förtroende och din fina RECO! Jag är glad att du är så nöjd med min tjänst och att vi fick till en snabb och smidig försäljning. Hälsningar, Jennifer
Tack för en bra och smidig affär :)
Hej Jonas, Tack snälla för ert förtroende! Allt gott, Nora
Nora har varit mycket engagerad vid vårt lägenhetsköp och har hela tiden ställt upp på ett positivt sätt. Hitintills har hon överträffat alla våra förväntningar..
Hej Ronny, Stort tack för ditt fina omdöme och grattis till nya bostaden! Jag hoppas att ni kommer stormtrivas i ert nya hem. Det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda, tack för det! Bästa hälsningar, Nora
Malou är en mycket kunnig och driven mäklare som känner till marknaden och dess fundament i Vallentuna.
Hej Christian, stort tack för din fina rekommendation! Jag är så glad för att du är nöjd trots att det blev en rätt så långdragen försäljningsprocess med flera visningar. Men skam den som ger sig :) Ha det så gott och lycka till med er nya bostad i nya härliga kvarter! Malou
Malou har på ett mycket engagerat sätt hjälpt oss både med försäljning och köp av bostad. Vi är väldigt nöjda med henne!
Hej Johan, tack för din fina rekommendation! Jag är så glad att jag har fått ert förtroende ännu en gång och att ni är så nöjda! Varmt tack! Grattis till ert nya hus! Det kommer att bli helt perfekt för er! Ha det gott! Malou
Kanon! Kändes väldigt proffsig, kunnig,enkel och rak. Skulle definitivt rekommendera Malou
Hej André, stort tack för din rekommendation! Vad glad jag blir av att höra att ni är så nöjda med vår mäklartjänst! Stort grattis till husköpet! Vänligen, Malou
Otroligt kunnig fastighetsmäklare! Vi kände oss trygga genom hela processen. Vi fick tydliga och korrekta svar på våra frågor - man märker snabbt att hon har mycket erfarenhet i branschen. Sen är hon dessutom otroligt trevlig också. Vi är mycket nöjda med Malou!
Hej Maria, grattis till ert fina hus och stort tack för din fina rekommendation. Jag uppskattar otroligt mycket att du tagit dig tiden att skriva detta. Det värmer verkligen! Allt gott! Malou
Jag kunde inte ha fått en bättre mäklare att hjälpa mig med försäljningen av mina bortgångna föräldrars villa, så jag är mycket nöjd! Malou är både professionell, tydlig, trevlig och entusiastisk, ett verkligt mäklarproffs ända ut i fingerspetsarna. Försäljningen av huset överträffade verkligen mina förväntningar, helt tack vare Malou. Jag kan verkligen rekommendera henne.
Hej Kerstin, stort tack för att du tagit dig tid att skriva denna fina rekommendation och för dina fina ord. Jag blir alldeles varm inombords. Tack tack! Jag vill även tacka för ett gott samarbete och mycket bra kommunikation! Det har varit ett rent nöje att ha fått sälja detta unika hus. Allt gott, Malou
Lika nöjd varje gång vi anlitat Malou. Bemöter oss alltid med värme och intresse. Vår senaste husförsäljning gick fint och Malou hjälpte oss utöver det vanliga. Så proffsig!
Hej Caroline, stort tack för din fina rekommendation och för ert förtroende ännu en gång. Det är så roligt att ha fått hjälpa er ännu en gång. Tack också för ett fint samarbete kring förberedelser inför visningar och foto. Vänligen, Malou
Vi upplevde Malou som väldigt kompetent, tydlig och pedagogisk då detta var vårat första husköp. Hon var även väldigt stöttande och tog sig tid för våra frågor och funderingar. Väldigt trevlig och energisk! Kan verkligen rekommendera!
Hej Niclas, stort tack för din fina rekommendation! Vad roligt att ni är så nöjda och känner er trygga i ert första husköp! Stort grattis till ert nya fina hem och varmt välkomna till Vallentuna! Vänligen, Malou
Trevlig, hjälpsam och lätt att ha kontakt med för att få svar på eventuella frågor. Förenklade hela processen, mycket bra!
Hej Andreas, tack för din fina rekommendation och för ett gott samarbete under försäljningsprocessen! Vänligen, Malou
Vänligt, sakligt och proffsigt bemötande. Bra service och lätt att få kontakt med.
Hej Irene, stort grattis till din nya bostad och varmt tack för din fina rekommendation. Jag är så glad för att du är nöjd med mitt arbete. Lycka till med renoveringarna! Vänligen, Malou
Malou är en utomordentligt bra mäklare. Hon har givit många goda råd och hela tiden hållit oss underrättade om händelseutvecklingen. Vi kunde inte valt en bättre mäklare.
Hej Max, stort tack för din fina rekommendation och för ert förtroende! Det har varit så roligt att ha fått hjälpa er med försäljningen av ert mycket trevliga hus och det är så roligt att era köpare är så glada och nöjda också. De verkligen längtar efter att få flytta in! Allt gott! Malou
När jag hade budgivning på lägenheten jag sålde blev mäklaren och en budgivare arga på varandra varpå den budgivaren hoppade av. När vi skrev köpehandlingar på lägenheten jag sålde sa nya köparen att brygglånet var klart. Det visade sig att det var det inte. Mäklaren ringde mig och sa att om jag inte flyttar fram inflyttningsdatum riskerar jag att om dom inte får loss pengarna måste jag sälja igen. Gör inte av med handpenningen för den kommer du inte att få behålla sa mäklaren. Jag gick i ovissheten från den 26/2-24 till...
Hej Tina, vad tråkigt att du är så missnöjd med min mäklartjänst. Jag vill förtydliga att det var inte på det viset att jag och en budgivare blev arga på varandra. Det var på det viset att budgivningen hade stannat efter att ha haft två budgivare med i budgivningen. Vi hade bokat tid för att skriva kontrakt med den som då hade högsta bud, men den budgivaren kunde inte skriva kontrakt inom de närmaste dagarna varvid den budgivare som hoppat av återkom med ett nytt bud, vilket jag framförde till dig och du accepterade. DÅ...
Proffsig, tydlig och väl tillmötesgående. Nöjd!
Hej Linnea, jag vill börja med att gratulera till din nya bostad! Jag är säker på att du kommer att trivas minst lika bra som säljaren har gjort. Tack för din fina rekommendation. Det är så roligt att höra att du är nöjd med mitt arbete. Allt gott! Malou
Professionell, kunnig och trevlig
Hej Monika, tack för ditt fina beröm! Grattis till ert bostadsköp och lycka till med allt! Vänligen, Malou
Det fungerade jätte bra och bra uppföljning och hjälpsam
Hej Per, Stort tack för din rekommendation! Ha det fint, Jennifer
Malou är proffsig ut i fingerspetsarna och förstår hur en affär behöver se ut för att vi som kund ska nå vårt mål med förändringen. Hon har en rak och tydlig dialog med oss som kund som gör att man känner trygghet med varje steg i processen.
Hej Thomas, Stort tack för din fina rekommendation! Det värmer verkligen! Jag är så glad att ni är nöjda med mitt arbete och extra glad för att vi lyckades sy ihop affären i bägge ändar så att ni även hittade ert nya hem! Åter igen stort tack för ert förtroende. Det har varit så roligt att ha haft kontakt med er i denna försäljning och fått hjälpa er! Allt gott! Malou
En trevlig tjej som tack var henne kunde känner mig trygg och lign när hon skulle sälja mitt bostad. Tack för du vår alltid tillgänglig när jag behövde dig. Nakis 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Hej Nakis, Stort tack för ditt fina omdöme. Jag är glad för att jag fick möjligheten att hjälpa dig med din försäljning och att du är så nöjd! Tack för ett bra samarbete, Jennifer
Jag har förståelse för att Andreas inte mäklat så mycket innan vi anlitade honom men som säljare var det flera saker jag inte kände mig hörd och bemött i. T.ex involverade Andreas inte oss speciellt mycket i procesen. Han delade inte med sig av sin strategi, disskuterade inte alternativ och återkopplade inte efter visningar. Han följde inte våra råd om att gå ut med annons och kunde inte motivera varför han inte valde att gå ut med pris efter en längre tid utan bud. Dessutom kom det fram att han inte informerat köpare rätt...
Hej Natasha, Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med Andreas arbete. Han har slutat hos oss på eget initiativ för att gå vidare i arbetslivet. En av våra styrkor är just att vi arbetar nära våra säljare för att bli experter på just deras hus och för att kunna lyfta fram bostadens unika värde och egenskaper. Vi har även som rutin att alltid efter våra visningar, samma dag, kontakta säljaren för att informera om hur det gått på visningen. Vilket också är ett bra tillfälle att bolla frågor och funderingar som eventuellt...
Kompetent och effektiv. Rak enkel kommunikation och snabba puckar. Bara perfekt!
Hej Kennet, stort tack för ditt fina omdöme och vad roligt att du är så nöjd! Ha en härlig sommar, Jennifer
Trygg och tydlig. En klippa hela vägen från start till avslut!
Hej Elin, Tack för ert förtroende och ditt fina omdöme! Stort lycka till med ditt nya boende. Ha det fint, Jennifer
Seriös, trevlig och bra mäklare
Malou Parkkila är bästa mäklaren otroligt kunnig,driftig och jättetrevlig.Malou har varit ett stort stöd till mej och har hjälpt mej och peppat mej hon är så positiv så det har varit så skönt att träffa henne.Malou får högsta betyg av mej.
Hej, tack snälla för din fina och personliga rekommendation! Det har varit så roligt att ha fått hjälpa dig i denna viktiga händelse i livet att sälja sin bostad efter att ha bott där i 40 år. Och så roligt att även ha fått äran att hjälpa till att hitta ditt nya boende! Jag är så glad för din skull och att allt löste sig på bästa sätt. Så modigt av dig att ta detta stora steg. Allt gott! Kram, Malou
Otroligt kompetent, professionell och tillmötesgående. Kan starkt rekommendera Malou!
Hej Amanda, tack så jättemycket för din fina rekommendation och tack för ert förtroende! Det var verkligen roligt att jag kunde hjälpa er i er boendesituation och att vi hittade en köpare i vårt egna register så snabbt! Stort grattis till er nya bostad! Ha det gott! Malou
Andreas har varit väldigt hjälpsam i försäljning av vårt hus. Han har alltid snabbt återkopplat vid frågor och varit ett bra bollplank. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare om du ska sälja ditt hus.
Vi är så nöjda med Jennifers insats som vår mäklare! Hon utstrålar värme och professionalism och har kunnat bidra med sitt lokalkännedom som få mäklare kan. Vi har redan rekommenderat henne till en av våra grannar som också funderar på att flytta.
Hej Melissa, Stort tack för ert förtroende och det fantastiska omdömet! Jag är glad att jag fick möjligheten att hjälpa er med er försäljning och att ni blev så nöjda. Lycka till med ert nya boende. Ha det fint, Jennifer
Bra bemötande, klara besked, kunnig, intresserad, trevlig, bra möte med ordning och reda vid mötet med den nya köparen. Mycket bra och trevlig mäklare.
Hej Jan, Tack för förtroendet och ditt fina omdöme! Hälsningar, Jennifer
Bra bemötande samt snabb och professionell service!
Hej Henrik, Tack för ert förtroende! Allt gott, Jennifer
Malou är en otroligt positiv mäklare, med otroligt bra erfarenhet. Hon bemötte mig proffesionellt och ärligt redan från start. Jag hade knappt några förväntningar på försäljningen av min lägenhet, dock gav Malou mig ändå hoppet att vi skulle sälja den. När vi sedan nådde vårt mål i budgivningen så insåg jag hur bra hon faktiskt är på det hon gör, och för det är jag evigt tacksam. Malou skapade nya visioner för mig, och hon skapade även en trygghet i mig som jag normalt sätt inte känner direkt. Malou är en sjukt bra mäklare...
Hej Erika, stort varmt tack för denna fantastiska rekommendation! Det är så roligt att höra att du är så nöjd och jag är verkligen glad att höra att jag överträffade dina förväntningar. Ska bli spännande att få höra om ditt nya boende! Ha det gott så länge! Malou
Bra bemötande, tydlig information, trevlig samt snabb återkoppling.
Malou är väldigt kunnig och kan svara på alla frågor. Hon är trevlig och återrapporterar snabbt. Snabb på att svara på telefon eller sms. Toppen
Hej Agneta, tack för fina ord och rekommendation. Jag vill också tacka för ett gott samarbete och ditt förtroende! Varmt lycka till med nya lägenheten. Jag kommer gärna förbi på en fika när du installerat dig! :) Ha det fint! Malou
Försäljningen gick snabbt och smidigt.
Hej Tommy, tack för ditt omdöme och ert förtroende! Vänligen, Jennifer
Bra och tydligt bemötande, mäklaren levde upp till förväntningarna med snabba besked och hög professionalism!
Hej Kajsa, tack för ditt omdöme. Stort grattis till bostaden och jag ser verkligen framemot att se slutresultatet! Hälsningar, Jennifer
Malou är mycket professionell i sitt yrke. Hon är en seriös och hängiven mäklare. Jag är tacksam för all hantering med vår villaförsäljning.
Hej Helena, stort tack för för din fina rekommendation. Jag är så glad för att jag fick möjligheten att hjälpa er i er försäljning och att ni blev så nöjda. Lycka till med ert nya boende. Allt gott, Malou
Lätt att förklara enkel och smidig med visningar och fin kontakt
Fick en positiv erfarenhet att köpa genom Malou. :)
Hej Emma, tack för din rekommendation. Vad roligt att ni är nöjda! Grattis till er nya lägenhet och lycka till med renoveringen. Ha en fortsatt fin dag! Malou
Trevlig informativ saklig snabb ärlig vänlig
Hej Björn, stort tack för din fina rekommendation och ert förtroende! Vad roligt att ni är nöjda! Vänligen, Malou
Mycket trevlig bemötande. Glad och trevlig Malou. Duktig mäklare.
Hej Salme, stort tack för din fina rekommendation och tack för ditt förtroende. Varmt lycka till med din nya bostad! Vänligen, Malou
Bra och snabb hjälp vid försäljningen av min lägenhet
Mycket trevlig mäklare. Utan problem ordnade hon snabbt fram en extra visning. Har tidigare haft dåliga erfarenheter av Svensk Fastighetsförmedling men Malou vann tillbaka förtroendet med råge.
Hej Tina, varmt tack för din fina rekommendation och vad roligt att jag lyckades vända ditt förtroende för oss igen! Jag ska göra allt för att du inte ska bli besviken! Stort grattis till din nya fina lägenhet! Med vänlig hälsning, Malou
Trevlig, kunnig och ett proffesionellt bemötande.
Hej Sophia, Tack för din fina rekommendation! Det är så roligt att höra att du är nöjd med min mäklartjänst! Stort grattis till ert nya fina hus och varmt välkomna till Vallentuna! Ha en fin dag, Malou
Vi har haft det stora nöjet att samarbeta med Svensk fastighetsförmedling vid försäljningen av vår lägenhet. Eftersom vi sålde vår villa med hjälp av av Malou på Svensk fastighetsförmedling för några år sedan och var väldigt nöjda med deras jobb, var det ett självklart val. På grund av en mycket besvärlig bostadsmarknad under hösten 2023 behövdes lite extra arbete med varje objekt, vilket medförde att Jennifer Löfborg tog sig an vår lägenhet. Hon har varit alldeles utmärkt att ha att göra med då hon varit lätt att samarbeta...
Hej Staffan, tack för din fina rekommendation och ert förtroende! Det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda. Allt gott! Jennifer
Bra information och trevligt bemötande. Allt väl förberett inför kontrakt, köp och tillträde. Har bara positiva erfarenheter under hela processen. Tack Jennifer. Hälsningar Pia och Janne Laurell
Hej Pia och Janne, stort tack för ert fina omdöme. Grattis till ert nya boende, jag är övertygad om att ni kommer trivas bra! Vänligen, Jennifer
Kompetent och trevlig fastighetsmäklare.
Hej Alexander, tack för din rekommendation! Vad glad jag blir av att höra att du är nöjd med mitt arbete! Varmt grattis till ert nya fina hus! Vänligen, Malou