Joackim Möller

Joackim Möller

Joackim Möller är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Joackim Möller har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Joackim Möller har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 88 omdömen med ett betyg på 4.7. Joackim Möller har haft 64 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

88 omdömen om Joackim Möller

Sedan starten hos Reco 2022
Jenny W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joackim Möller en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Brunnsberg

Hjälpte till med en försäljning som blev bättre än vad jag trodde var möjligt.

Miranda J
Sålde sitt hus med hjälp av Joackim Möller en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Apelviken

Joackim är fantastiskt bra! Väldigt proffsig och tydlig. Vi har både köpt & sålt via honom, och det har varit kanon 🌟🌟🌟🌟🌟

Mikaela V
Köpte sin stuga med hjälp av Joackim Möller en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
KARL GUSTAV

Har enbart positivt att säga! Förtroendeingivande, lugn och kunnig. Kan inte tänka mig bättre.

Svar från Joackim Möller

Vad roligt att höra ni känner nöjda! tack!

Jasper V
KARL GUSTAV

Joackim har varit toppen under vårt husköp, högsta betyg

Svar från Joackim Möller

Tack för ert fina omdöme! Detta blir ett kanonfint hus för er :-)

Linda K
Köpte sitt hus med hjälp av Joackim Möller en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Veddige

Joackim som mäklare gav mig en stor känsla av trygghet vid mitt husköp. Han var lättillgänglig och kändes säker i sin roll. Rak och tydlig i kommunikationen. Kan varmt rekommendera

Svar från Joackim Möller

Tack Linda! ditt omdöme värmer.

Mats B
Bua

Bästa mäklaren jag har träffat

Svar från Joackim Möller

Inte illa det mats, tack för ett fint samarbete och stort lycka till med era nya planer!

Emil H
Varberg

Otroligt hjälpsam och ställer alltid upp, hjälpte oss igenom hela vår försäljning och till köp för vårat nya hus!

Svar från Joackim Möller

Tack Emil! Superkul att få hjälpa er med försäljningen.

Mattias S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joackim Möller en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Varberg

Ett mycket professionellt, lugnt och avspänt bemötande.

Svar från Joackim Möller

Tack Mattias, lycka till med ditt nya boende.

Magnus F
Bua

Trevligt bemötande och snabb återkoppling som ledde till att det blev en smidig bostadsaffär.

Svar från Joackim Möller

tack Magnus och välkomna till Varberg.

My T
Varberg

Otroligt nöjd! Joackim är en utav få mäklare som fått oss avslappnade. Inget påklistrat, han är rak, rolig och absolut bäst på det han gör!

Svar från Joackim Möller

Vilket fint omdöme, tack My och stort lycka till med ert nya hus!