Hjälpsam,trevlig ett bra bemötande.Kunde inte tänka oss någon bättre..Höll oss uppdaterad om vad som hände.
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Varberg! Letar du efter nytt boende i Varberg? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela området runt Varberg, som ligger mitt emellan Halland och Göteborg intill Kattegatt. Vi vet var det bästa läget finns för just dig, och var du hittar både lägenheter och villor. Svensk...
574 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Sedan starten hos Reco 2016
Hjälpte till med en försäljning som blev bättre än vad jag trodde var möjligt.
Joackim är fantastiskt bra! Väldigt proffsig och tydlig. Vi har både köpt & sålt via honom, och det har varit kanon 🌟🌟🌟🌟🌟
Har enbart positivt att säga! Förtroendeingivande, lugn och kunnig. Kan inte tänka mig bättre.
Vad roligt att höra ni känner nöjda! tack!
Joackim har varit toppen under vårt husköp, högsta betyg
Tack för ert fina omdöme! Detta blir ett kanonfint hus för er :-)
Joackim som mäklare gav mig en stor känsla av trygghet vid mitt husköp. Han var lättillgänglig och kändes säker i sin roll. Rak och tydlig i kommunikationen. Kan varmt rekommendera
Tack Linda! ditt omdöme värmer.
Har fått ett mycket trevligt, kunnigt och proffsigt bemötande. Är mycket nöjd.
Tusen tack för din återkoppling, betyder mycket för mig!
Blev trevligt och korrekt bemött i samtliga mina kontakter med Christian Werdin. Finns absolut inget att anmärka på.
Tack för de fina orden, betyder mycket för mig!
Bästa mäklaren jag har träffat
Inte illa det mats, tack för ett fint samarbete och stort lycka till med era nya planer!
Otroligt hjälpsam och ställer alltid upp, hjälpte oss igenom hela vår försäljning och till köp för vårat nya hus!
Tack Emil! Superkul att få hjälpa er med försäljningen.
Ett mycket professionellt, lugnt och avspänt bemötande.
Tack Mattias, lycka till med ditt nya boende.
Trevligt bemötande och snabb återkoppling som ledde till att det blev en smidig bostadsaffär.
tack Magnus och välkomna till Varberg.
Otroligt nöjd! Joackim är en utav få mäklare som fått oss avslappnade. Inget påklistrat, han är rak, rolig och absolut bäst på det han gör!
Vilket fint omdöme, tack My och stort lycka till med ert nya hus!
Joackim var lugn, trevlig och lyhörd hela processen från start till slut. Tog hänsyn till att vi har ett liv som småbarnsfamilj och allt vad det innebär när det kom till inredning för visningar samt flexibla tider. Vi gick från att inte ha någon stress att sälja till att behöva sälja relativt snabbt, och Joackim anpassade sig här och jobbade hårt för att få sålt vår lägenhet inom angiven tidsram. Nästa gång vi säljer kommer vi kontakta Joackim igen!
Tack Carl och tack för ett fint samarbete!
Christian är Varbergs bästa och trevligaste mäklare, han är mycket förtroendeingivande och noggrann samt återkopplar snabbt på både mail och samtal. Totalupplevelsen är Christian är bäst!
Tack Lena Sofia! Dina ord värme och att du är nöjd med mitt jobb!
Bra service, lätt att nå, engagerad.
Kul att ni är nöjda. Vi hörs framåt!
Jag kan varmt rekommendera Johanna som mäklare. Hon har funnits tillgänglig genom hela processen och svarat på alla mina frågor vilket har varit en trygghet. Johanna har ett professionellt förhållningssätt och har ett fint bemötande både gentemot köpare och säljare. Jag är mycket nöjd.
Tack snälla Mimoza för ditt omdöme, så glad jag blir! Önskar dig all lycka till i ditt nya boende :) /Johanna
Trevlig och tydlig. Bra och lätt att få kontakt med
Tack tack tack! Lycka till med bygget.
Mycket bra och professionell kontakt. Mäklaren underlättade processen på flera sätt . Kan bara rekommendera honom vidare!
Tack för de fina orden, lycka till med husbygget!
Vi fick snabba svar. Joakim agerade flexibelt utifrån våra önskemål om visningar och tid för att skriva kontrakt.
Tack Emma! kul att ni är nöjda.
Trots en utdragen försäljningsprocess med mycket toppar och dalar, har Joakim hållit bemötandet och samarbetsviljan på topp. Joakim har varit ständigt tillgänglig, framåt och transparent. Genom ett tätt och väl fungerade samarbete mellan oss som säljare och Joakim, lyckades vi slutligen nå en lyckad affär! Tack för denna tiden :)
Tack Lucas! en plan, och bra samarbete ger resultat. tack!
Trevlig, kunnig och tillgänglig - såg oss som intressent trots ett väldigt stort tryck på visning där Joackim ändå var bra på att hörsamma frågor och reaktioner hos oss spekulanter. Tydlig vid kontraktsskrivning - en bra länk mellan både köpare och säljare.
Kul att ni är nöjda! Lycka till med ert nya boende.
Jag har bara positivt att säga om min mäklare Joackim Möller, vi hade bra dialoger om hur försäljningen av mitt gamla hem skulle gå till och kom fram till bra gemensamma beslut. Inte så lätt med gamla fastigheter med många servitut med det redde vi ut. Upplever att det gick snabbt smidigt och tryggt, både för mig och för köpare.
Ewa tack för ett fint och trevligt samarbete! lycka till med dina planer :-)
Johanna är positiv och tillmötesgående . Hon har varit lätt att få tag på och hon har själv tagit kontakt och hållit oss uppdaterade i processen. Vid kontraktskrivningen var hon korrekt , vänlig och förtroendeingivande.
Tack snälla för omdömet, det värmer! Jag är otroligt tacksam att jag fick möjligheten att hjälpa er igen. Önskar er alla; Håkan, Gudrun och Göran allt gott framöver! /Johanna
Trevlig och proffesionellt bemötande.
Kul Erik att du känner dig nöjd!
Christian är tillmötesgående och har bara bemött mitt ärende väl. Mycket nöjd kund!
Hej hej, tack för de fina orden och det betyder mycket för mig!
Mycket duktig mäklare rekommenderar starkt till alla som vill sälja, smidig och lätt försäljning.
Tack ska ni ha! lycka till med era nya planer :-)
Service av yppersta klass och Joackim gjorde verkligen det lilla extra för att lösa affären, rekommenderas starkt!
Tack för ditt fina omdöme! Blir kanon detta.
Min upplevelse med Christian var enkel, tydlig, tillmötesgående & vägledande. Har ingenting att klaga på! Mycket bra :)
Toppen, tack för det och lycka till i din framtida bostad!
Jättetrevlig! Vi fick in Jocke mitt i pågående försäljning och han skötte den mycket bra. Jag hann aldrig lära känna honom riktigt, kanske lite mer feedback hade varit bra.
Tack Ska ni ha för ert omdöme och lycka till med er nya adress!
Joackim blev mäklare nr 2, vår mäklare gick på mammaledighet, som vi hade en mkt god kontakt med. Med Joackim han vi aldrig skapa en bra kontakt med. Sina uppgifter sköte han väl. Önskvärt hade varit att vi fått mer feedback.
Tack Mats! Lycka till med ert nya boende.
Tja… vad tycker jag om Joakim Möller? Honom tycker jag bra om. Joakim gav ett seriöst intryck redan vid första mötet, om jag bortse från den allra första gången när vi kom till Krabbes väg och han var på väg hem, över häcken. Hans handslag kändes tryggt. Han gav raka svar, svarade utan att linda in det med ovidkommande detaljer. Att forcera ett svar, eller att försköna saker, är främmande för honom. Han informerade oss löpande och gav råd. Vid visningen håller han sig i bakgrunden och låter besökaren orientera sig själv...
Goa Hella! stort tack för din oerhört fina rekommendation! Det har varit kul och hedrande att få hjälpa till med er bostadsaffär. Vi ses och hörs!
Var inte med vid köp. Fullmakt.
Mycket professionell och effektiv i sitt arbete. Förmedlade en god kontakt för styling. Han är också mycket trevlig som person. Man känner sig trygg med honom som mäklare; både som säljare och köpare. Min fru, som är mera verbal, har skickat en utförligare text.
Tack för er fina rekommendation, det värmer! Kul att få hjälpa er och vi ses längre fram.
Korrekt sympatisk lugn och trevlig. Perfekt i ett läge där det handlar om ett stort tillfälle i livet som att köpa sälja eller både och. Som att köpa för oss.
Eftersom det blev en mycket snabb affär, så har vi inte haft så mycket kontakt. Jag tycker att han var en trevlig person och jag fick den informationen jag behövde för att genomföra affären. Jag är mycket glad för min lägenhet
Hej Lisbeth Kul när allt faller på plats! kommer bli kanon detta!
Väldigt engagerad och enkel med stor kunskap.
Hej Wiviann Tack för din rekommendation och ett fint samarbete!
En proffsig mäklare som sätter kunden först! Är väldigt nöjd med honom.
Tack Rolf, det värmer! Det har varit kul att få jobba med dig:-)
Tydlig information om vad som gäller i alla steg vid ett husköp. Johanna är tillmötesgående och flexibel. Vi rekommenderar henne varmt.
Tusen tack för en fin rekommendation, vad glad jag blev att läsa detta! Välkomna till Varberg och jag hoppas hela familjen kommer att trivas! /Johanna
Mycket proffsigt bemötande. Kunnig om objektet och tog sig tid på våran privata visning vilket i sin tur medförde att det blev en snabb affär. Gillar man att göra en smidig och bekymmerslös fastighetsaffär med en mäklare som har både kunskapen och inte lämnar något åt slumpen så ska man välja Joackim Möller på Svensk Fastighetsförmedling.
Tack Henrik för en otroligt fin rekommendation! Det är just detta jag jobbar för.
Joackim bemötte oss fantastiskt bra och var tydlig genom hela processen.
Tack för er rekommendation och ert förtroende!
Han verkar vara bra , denna gång gick allt så fort så han behövde knappt jobba för att få det bra.
Hej Tack för omdömet, Kul med snabba avslut när det blir båda bra för säljare och köpare :-)
Fantastiskt duktig, trevlig och professionell.. Kan varmt rekommenderas.
Tack Malin, dina ord värmer. Njut nu av sommaren!
Positiv, enegifyld och vänlig.,dessutom duktig mäklare. Vad mer kan man begära?
Tack ska du ha! Kul att höra och lycka till i ditt framtida boende!
Johanna är faktiskt som fastighetsmäklare. Hon tar fantastiskt bra hand om både säljare och köpare. Jag kan verkligen rekommendera Johanna som mäklare. Trevlig och rolig att prata med. Ulf J.
Tack Ulf för en fin rekommendation, det värmer verkligen! Jag tackar också så mycket för att jag återigen fick förtroendet att hjälpa dig med en husförsäljning. Önskar er all lycka till i Småland! /Johanna
Otroligt trevlig mäklare som utstrålar trygghet och lugn. Han har varit snabb och tydlig i kommunikationen och jag har inget negativt att säga om honom.
Johanna har haft många visningar och under hela processen,som varat i fyra månader, varit positiv och proffsig. När jag har misströstat har hon peppat och när jag har ringt till henne i tid-och otid har hon alltid svarat mig vänligt. Johanna är en riktig pärla som jag rekommenderar mina vänner som vill sälja.
Vilket fint omdöme, vad glad jag blir! Stort tack för ett riktigt gott samarbete och jag önskar dig allt gott framöver! /Johanna
Mycket bra bemötande! Bra information och snabb återkoppling! Snabbt och bra blev köpet på Droppstensgatan 1.
Tusen tack Margareta! Det kommer bli perfekt för er i Bovieran! Önskar er all lycka till nu med er husförsäljning! /Johanna
Joakim är en jättebra mäklare. Han är väldigt informativ, återkopplar väldigt snabbt och är trevlig och lugnt. Joakim har sålt ett hus till oss och säljer även vårt. Har gått igenom allt med oss väldigt grundligt för att vi ska förstår. Är alltid glad och tar sig verkligen tid om man har några frågor eller funderingar. Kan starkt rekommendera
Tack för ditt fina omdöme, det värmer, tack!
Joackim har varit professionell och gett bra service genom hela genom hela säljprocessen. Han har snabbt återkopplat och hållet oss uppdaterade. Vi kan varmt rekommendera Joackim som mäklare. Bosse och Sonja
Tack ska ni ha, det har varit ett fint och trevligt samarbete! stort lycka till med ert nya :-)