Sanna Pickelner

Sanna Pickelner

Sanna Pickelner är mäklare på Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Sanna Pickelner har varit registrerad mäklare sedan 2015-05. Sanna Pickelner har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 369 omdömen med ett betyg på 4.9. Sanna Pickelner har haft 58 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det jag tycker är roligast med mitt arbete som mäklare är mötet med alla olika sorters människor och att jag dessutom får vara delaktig i en av deras livs största affärer. Jag älskar även att mitt yrke är så omväxlande, det händer nya saker hela tiden och jag känner hela tiden att jag har möjlighet till att växa och utvecklas i min roll som mäklare.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
För att jag är en person som alltid gör allt till 100 procent. Jag lämnar ingenting åt slumpen och dessutom har jag nu varit den mäklaren som flera år på rad varit mest anlitad i området. Det ger mig möjligheten till att varje vecka vara ute och träffa massor av köpsugna spekulanter och den fördelen som det medför för dig som säljare är såklart optimal. Jag blir ofta kontaktad från spekulanter som vill köpa i området som ser att jag säljer mycket här. En mäklares kontaktnät och hur man arbetar med det skulle jag säga är det största skillnaden mellan oss.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är jordnära och ärlig. En glad person som hela tiden har tänket att jag både är en ”sälj och köpmäklare”. Jag jobbar lika hårt för att hitta rätt bostad till de spekulanter jag träffar som att jag ser till att mina säljare gör bra affärer.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Det var nog ändå att jag på mitt allra första intagsmöte fick en påskrift på plats. Jag gick ut och kände mig både nervös och förväntansfull men sedan när jag mötte min dåvarande säljare så kändes allt bara naturligt och bra. Hon ville anlita mig direkt och det gav mig mycket självförtroende. Kommer ihåg hur glad jag var när jag gick därifrån. (Blir fortfarande glad varje gång jag blir anlitad, men den första gången är alltid den första).

2024-04 - 2025-03

369 omdömen om Sanna Pickelner

Sedan starten hos Reco 2019
Jim B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sanna Pickelner en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

I vårt köp av bostadsrätt blev vi extremt nöjda med mäklare Sanna. Hon visade stort engagemang och var väldigt trygg och tydlig under hela processen från start till mål.

Filip L
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Sanna Pickelner är väldigt professionell som mäklare. Hon var lätt att nå och väl påläst om lägenheten och området. Hon var opartisk och transparent och man kände att hon värnade om både köpare och säljare för bästa möjliga resultat för samtliga inblandade. Jag kan varmt rekommendera Sanna som mäklare.

Jonas K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sanna Pickelner en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Gullmarsplan/Globen

10/10 vill köpa tillbaka bostaden för att kunna sälja den igen, så bra var det

Louise T
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Supernöjd med Sanna som var tydlig i sin kommunikation och gav bra råd under min försäljningsprocess. Märktes tydligt att hon är skicklig förhandlare när hon fick upp köparna till en nivå som jag blev väldigt nöjd med. Hon har även stark lokalkännedom och kan verkligen sina områden och föreningarna där i. Rekommenderar henne till andra säljare!

Karl K
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Sanna är väldigt skicklig, trevlig och lyhörd. Alltid tillgänglig och ett kanonstöd genom hela säljprocessen. Bemötandet känns genuint och hon bryr sig om att göra ett bra jobb. Jag kan varmt rekommendera Sanna!

Linnea T
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Sanna är en supertrevlig och engagerad mäklare som kan sitt område och gör det lilla extra. ✨

Erica B

Superservice och väldigt trevlig

Fanny P
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Som både köpare och säljare har vi blivit mycket väl bemötta, på ett lättsamt och positivt sätt men samtidigt med mycket kompetens och samtliga processer har känts helt trygga.

Johanna S
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Lyhörd, kunnig och förtroendeingivande!

Dödsbo C
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Trevlig, tydlig och korrekt. Allt skött på bästa sätt.