Mäklaren skrev fel koordinator och tog adressen till mitt hus i Huddinge ist för Hammarby Höjden. Det innebar att lägenheten låg på Huddinge i Hemnet. När detta påpekades blev detta inte så betydelsefullt enligt mäklaren var Hemnet inte så viktigt. Varför behövde jag då lägga ut annons på Hemnet? Mäklaren vägrade stå för sitt misstag.
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Välkommen till Svenska Mäklarhuset Johanneshov! När du anlitar oss får du mäklare som verkligen brinner för nöjda kunder. Vi älskar vårt jobb och jobbar alltid stenhårt för att du ska hitta rätt bland alla bostadsrätter och villor här i trevliga Johanneshov. Vi har massor av erfarenhet av mäklarbranschen. Oss kan du fråga...
570 omdömen om Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Sedan starten hos Reco 2019
Hej, Det var tråkigt att du känner så. Det som hände var att lägenheten medan den låg i ett "kommande" läge på hemnet under en kort period hamnade fel i koordinaterna vilket medförde att det såg ut som att den låg i fel område. Så fort ansvarig mäklare uppmärksammade det ändrade hon det direkt. När ni sedan la lägenheten "till salu" istället med visningar såldes den på kort tid till ett pris ni var nöjda med. Så än en gång tråkigt att det misstaget satte sorti över en annars bra affär. Hör gärna av dig till oss direkt...
Erfaren och pålitlig! Ellen är engagerad och finns alltid till hands.
Stort tack Anders för fint omdöme! Kul att få hjälpa er med försäljningen. Lycka till med det nya :)
Kunnig, engagerad och professionell! Som förstagångsköpare har jag känt mig trygg genom hela processen! Rekommenderar Sanna!
Väldigt nöjd! Sanna är lugn och professionell och får både mig som säljare och intressenter/budgivare att känna sig väldigt trygga genom hela processen. Rekommenderar!
Tyckte det gick rätt bra. Lägenheten såldes även fast det tog sin tid att säljas men bostadsmarknaden är seg också. Men glad att det såldes till slut.
Tråkigt med den sega marknaden. Lycka till med det nya :)
She was clear and honest that there were other interested customers. Because there were 3 other bidders as I started to bid. She was persistent, but not in an annoying way. Just kept the flow of the bidding moving. She was very patient and explained what I asked in English on the contract signing.
Upplevdes som trevlig och kompetent
Tydlig och enkel kommunikation. Bra på att återkoppla och hålla oss informerade under hela processen. Trevlig och inkännande som person
Tack bäst Filippa! Stort grattis till försäljningen och så spännande med flytten till nya🤩
Jättebra upplevelse av vår lägenhetsförsäljning och Sanna var proffsig och påläst. Det var smidigt hela vägen och vi är nöjda med utfallet. Kan starkt rekommendera!
Vi rekommenderar Ellen som mäklare! Genom bra, snabb och tydlig kommunikation kände vi oss trygga genom hela processen av försäljningen av vår lägenhet.
Tack bästa ni för att ni tog er tid att skriva ett omdöme! Var så kul att få hjälpa till med försäljningen av er fantastiska bostad. Lycka till med flytten och de nya äventyr som väntar 😊
Hög tillgänglighet och flexibel i sitt sätt att arbeta.
Tack Marianne för omdömet! Var kul att få hjälpa dig med försäljningen 😊
Ellen är väldigt trevlig och duktig på sitt jobb. Kommunikativ, lyhörd och tillgänglig. Kommer absolut att anlita henne nästa gång jag ska sälja.
Tack fina Amanda för omdömet. Och grattis till försäljningen, var så kul att få hjälpa till 😊
Så enkelt, lättsamt och trevligt bemötande. Ellens lugna harmoniska sätt gjorde mig trygg att våga ta steget och köpa nytt. Flexibla lösningar med extra visning och snabba svar uppskattades.
Tack för det fina omdömet! Och stort grattis till nya bostaden. Det var så kul att hjälpa er med detta.
Lugn, trygg och kunnig. Jag har redan rekommenderat Gabriel till en nära vän som ska köpa lägenhet.
Erfaren med mycket god lokalkännedom och stark försäljningshistorik. Trevlig!
Engagerad, kunnig och erfaren. Helt enkelt grym
Utmärkt i förhållande till oss som köpare. Sannolikt får Sanna sälja lägenheten igen om det skulle bli aktuellt i framtiden!
Trevligt och bra bemötande. Kunnig och bra på att beskriva så att man förstår allting. Tillgänglig. Ordnade snabbt extra visningar och snabb på att svara på mail. Inger bra förtroende.
Väldigt tillmötesgående och kommunikativ - ser till både säljare och köpares intresse och hjälpte oss köpa vår drömlägenhet!
Ellen var fantastiskt från början till slut. Snabb återkoppling och väldigt informativ. Jag rekommenderar henne starkt och kommer garanterat ta kontakt med henne igen när jag väl säljer en bostad.
Tack snälla för fint omdöme! Så kul att få hjälpa till med försäljningen av ditt fina hus. Lycka till på som nya äventyren.
Lugn, trygg och enkel att ha kontakt med.
Trevligt och proffsigt bemötande. Sandra var hörsam för mina behov, var aktiv i processen och jag är överlag mycket nöjd med henne som mäklare.
Tack snälla, har varit fantastiskt att få hjälpa dig med detta.
Ellen är väldigt professionell och hjälpsam. Från första början kunde jag känna mig trygg och säker att hon var en seriös, lyhörd och pålitlig. Ellen var rätt mäklare som tog hand om min försäljning och har gjort det briljant. Jag är tacksam till Ellen och rekommenderar 100%. Ps: jag måste lägga till att jag var super nöjd med fotografen. 👌
Tack bästa Jade! Det var så roligt att få hjälpa dig med försäljningen. Lycka till med det nya ☺️
Ett väldigt trevligt bemötande och duktig på sitt jobb.
Tack Emilia för de fina orden! Så kul att få hjälpa till med ert bostadsköp ☺️
10 av 10 på allt. Bra kommunikation, proffsig och effektiv. Precis som jag vill ha det!
Tusen tack för fint omdöme! Så trevligt att träffa er och få hjälpa till med bostadsköpet :)
Väldigt trevlig, ödmjuk och kompetent! Inte alls lika ”på” och säljig som många mäklare jag stött på ofta tenderar att vara. God kommunikation och fint bemötande genom hela processen.
Trevlig på visningen och snabb på att svara. I övrigt ganska rörig mäklare att ha att göra med (blandade ihop oss med en annan köpare kopplat till handpenningen vilket skapade onödig förvirring/glömde papper som vi skulle signera vid kontraktskrivning).
Trevlig, bra tillgänglighet och lätt att ha att göra med. Bidrog till en smidig process från köparperspektiv.
Sanna är en proffsig och kompetent mäklare som har varit väldigt lyhörd och hjälpsam genom hela processen.
Från första kontakt fram till försäljningen har Sanna levt upp till våra förväntningar. Professionell.
Sandra var trevlig, professionell och lyhörd under hela processen, och hon var alltid ärlig och pragmatisk om möjliga resultat och alternativ. Hon lyckades få till ett väldigt bra pris för min försäljning, och jag har redan rekommenderat henne till flera grannar
Bästa du, stort tack! Önskar dig stort lycka till
Jag och min sambo hade en väldigt bra erfarenhet med Ellen. Har är trevlig, direkt och samarbetsvillig. Vi är väldigt nöjda med henne.
Tack för fina omdömet. Välkomna till området ni kommer stormtrivas ☺️
Ebba lyssnar in vad som är viktigt för mig som säljare, kommer med råd och bra tips. Hon var engagerad genom hela processen, är kunnig och trevlig. Rekommenderas.
Väldigt trevlig och flexibel gällande tider.
Ellen gjorde ett professionellt intryck och var trevlig att ha att göra med.
Tack Oskar för omdömet ! Hoppas ni kommer stortrivas i er nya bostad, kul att få hjälpa till 🤩
Väldigt proffsig! Jag kände genom hela processen att Sandra var både inlyssnande, engagerad och pragmatisk. Jag är verkligen nöjd med Sandras kommunikation och öppenhet. Rekommenderar Sandra alla dagar i veckan!
Ni har varit otroliga hela vägen, vidare mot nästa äventyr :)
Hon är trevlig och målinriktad. Kunnigt och förtroendeingivande intryck från start. Rekommenderar starkt!
Tack bästa Eleni! Var så roligt att få hjälpa till med er försäljning☺️
Ellen är engagerad, trevlig och kunnig. Bra på att tydligt förklara alla steg i processen.
Tack snälla för det fina omdömet! Var jätteroligt att få hjälpa er :) Lycka till med det nya.
Ellen var oerhört trevlig och engagerad. Mina generella förväntningar på en mäklare är lyhörd, förstående och noggrann. Ellen överträffade alla förväntningar och fick denna affär att kännas väldigt avdramatiserad och väldigt rolig att göra mer än nervös. Ellen var även väldigt tillgänglig, alternativt var väldigt enkel att göra en överenskommelse om tid för återkoppling. Tack Ellen!
Tack bästa Julia för det fina omdömet och att du tog dig tid att svara:) roligt att hjälpa dig, välkommen till området och grattis till nya bostaden ☺️
Ellen är väldigt kunnig, engagerad och enkel att kommunicera med. Hon har koll på alla detaljer och är lika engagerad från start till slut. Det kändes väldigt tryggt att ha Ellen som mäklare!
Tack bästa Josefine för det fina omdömet☺️ kul att få hjälpa till med din försäljning och lycka till med det nya💫
Påläst, kunnig, hjälpsam och trevlig
Trevlig och kompenent mäklare. Både köpt och sålt med Sanna, inga konstigheter. 👍🏻
Sanna was very helpful during the process and answered all questions that i had. Always available to talk. She made the process run smoothly and professional.
Att anlita Ellen för att sälja min mysiga lägenhet i Blåsut var ett toppenbra beslut. Trots att jag under hela processen befann mig utomlands, så rodde hon enkelt affären i land. Trots en knepig bostadsmarknad såg hon till att både jag och köparna blev nöjda med avslutet! Jag rekommenderar Ellen å det varmaste och skulle inte tveka att anlita henne igen! Jag kände att jag var i hennes trygga och professionella händer och kunde luta mig tillbaka. Hon gjorde allt pappersarbete och kan sin sak.
Tusen tack Susanne för det fina omdömet 😊 kul att ni är nöjda och att jag fått hjälpa till 🤩
Sandra har varit väldigt kommunikativ och tillgänglig hela processen! Hon såg till att min försäljning blev smidig och snabb, stark rekommendation!
Tack för ett härligt samarbete😍
Sanna är duktig på återkoppling, har aldrig gett upp trots en svår och trög marknad. Varm och trygg person.
Kompetent, informativ, erfaren och noggrann. Hon är också lätt och bra att prata och planera med. Aldrig hetsigt "säljig", utan övertygande av de rätta anledningarna (de ovan). Jag är jättenöjd!
Sanna är effektiv, proffsig och har en väldigt tydlig process. Hon kommer också med förslag och råd men är samtidigt lyhörd för dig som säljare.
Hon var engagerad och bra. Anpassade sig efter våra önskemål. Vi kom sent till visningen av lgh men hon stannade och lät oss titta på lgh i lugn och ro. Tillmötesgående.
Tack Ingrid för det fina omdömet! Så kul att träffa er och kunna hjälpa till. Välkomna till området :)
Mycket bra mottagande och engagemang. Anpassar tider för möten helt enligt våra önskemål.
Tack Gösta för fint omdöme, kul att få hjälpa till och hoppas ni kommer stormtrivas i nya bostaden :)