Swe Bilar

Swe Bilar

www.swebilar.se
  • BadgeFiveYears
4.6

Välkommen till Swebilar. Här värdesätter vi service högt och gör allt för att hjälpa dig till en lyckad bilaffär. Vi tillhandahåller dig med ett garantisystem som är utvecklad för just den skandinaviska marknaden. Vi strävar ständigt efter att alltid ge dig så bra service som möjligt när du behöver den. Vi sitter på ett brett...

638 omdömen om Swe Bilar

Sedan starten hos Reco 2016

Nikolaos P
Skrev om Swe Bilar

Allt kändes enkelt och smidigt. Thomas var en grym säljare. Rekommenderas.

Dennis W
Skrev om Swe Bilar

Trevligt bemötande och smidig affär genom Tomas Östlig.

Nicklas L
Skrev om Swe Bilar

smidigt och tryggt bilköp. Thomas en trevlig säljare med tydlig info genom hela köpet.

Orhan A
Skrev om Swe Bilar

Dena bilfirman är den sämsta jag har gjort affär med alla deras bilar är bara problem vill aldrig hjälpa till att åtgärda bilarna de bluffar mycket och deras försäkring som de tecknar är också bluff. Jag har blivit blåst av denna bilfirma. Jag rekommenderar inte denna bilfirman

Ravil A
Skrev om Swe Bilar

Bra snabb service bra jobbat . Thomas Östling tack.

Ousama M
Skrev om Swe Bilar

Vi har fått bra service, fin bil, bra bemötande, bra pris, vi är nöjda. Tack för Thomas Östling

Marcus R
Skrev om Swe Bilar

Tar tillbaka mitt positiva omdömme. Själva affären gick bra och de kunde möta mina behov. Men problemen uppstår efter affären är gjord. De vägrar då att ersätta något som är trasigt. I mitt fall var batteriet totalt uttjänt. Erbjöd att dela på kostnaden men efter att säljaren pratat med chefen 3 gånger och blivit nekad alla gånger går jag nu till ARN. Svåra att få tag på också. Svarar inte på mail. Ringer inte upp när de lovar upprepade gånger. Vill även tillägga att alla betyg där det står "inbjuden av företaget" kommer...

Thorbjörn Z
Skrev om Swe Bilar

Allt fungerade smidigt inga problem alls.

Livington Milton B

Otroligt fin service :) Är så nöjd med min ny bil Tack så mycket Alex

Peter R
Skrev om Swe Bilar

Trevligt bemötande och en smidig affär

Carolina S
Skrev om Swe Bilar

Bra och professionell service av Alex. Mycket nöjd!

Tommy Ö
Skrev om Swe Bilar

Verkligen bra köp å försäljaren var jätte bra å göra affär med. Kan verkligen rekommendera Tomas Östling på swebilar..

Ciro A
Skrev om Swe Bilar

Thomas was very nice and professional! Recommended!

Robin S
Skrev om Swe Bilar

Fick väldigt bra hjälp med snabb och bra affär av Thomas Östling.

Halil Y
Skrev om Swe Bilar

Hej på bilspekulanter, Jag vill inte att andra privata bilköpare hamnar i svåra situationer som jag har hamnat genom att handla hos swe bilar. Var väldigt försiktiga när ni handlar bil hos denna företag, min köp av dröm bilen blev en mardröms bilköp. Bilen har en massa avvikelser som företaget kände till men inte berättat för mig. Företaget hade köpt bilen från kvdbil med alla kända fel och bara sålde vidare utan att åtgärda något, jag har kontaktat swebilar om det men de säger att det är min uppgift att hitta alla fel och...

Mats S
Skrev om Swe Bilar

Bra bemötande av Tomas Ö. Vi hade inga särskilda förväntningar, men vi är helt nöjda. Vi köpte en begagnad bil och fick relevant info och trevligt bemötande.

Maria H
Skrev om Swe Bilar

Bra och proffsigt bemötande från Alex vid köp av vår nya bil!

Jesper W
Skrev om Swe Bilar

Rak och tydlig kommunikation av Alex, med visning av bilen över videolänk. Blev affär av nyare modell som känns lovande. Hoppas på många krångelfria mil.

Kent I
Skrev om Swe Bilar

bra säljare den där thomas östling ödmjuk trevlig hoppas ni får möta han personligen mvh kenta

Jaime S
Skrev om Swe Bilar

Det blev en stor tak. For mig service er bro tak Thomas

Anders T
Skrev om Swe Bilar

Thomas var ärlig och tillmötesgående vid inbyte och köp av bil

Sayed E
Skrev om Swe Bilar

Jag fick mycket bra bemötande säljaren var det mycket trevligt. Tack Thomas du är bästa säljare!

Sorin T
Skrev om Swe Bilar

Thank you for service and your advice! Hope see you soon again! Vi ses

Anders K
Skrev om Swe Bilar

Mycket trevligt bemötande. Körde fram bilen. Visade runt. Positivt bemötande av dottern som va med första gånge Smidig och tålmodig vid affären. Tryggt

Fredrik B
Skrev om Swe Bilar

Väldigt trevligt bemötande av Alex (säljare). Kunnig personal samt snabb och smidig affär.

Tomas H
Skrev om Swe Bilar

Väldigt bra bemötande av Tomas från första telefonkontakt till slutföring av bilaffär.. Bra information

Gabriel S
Skrev om Swe Bilar

Jag är supernöjd och det gick smidigt och snabbt. Jag tackar SWE bilar och Alex för allt Lycka till i framtiden

Magnus H
Skrev om Swe Bilar

Allt har fungerat fint. Trevligt bemötande av Alex.

Mats K
Skrev om Swe Bilar

Köpt bil som levde upp till förväntningarna,mycket trevligt kundsamtal över telefon och samma på plats. Snabb och smidig överlämning av Thomas.

Karin W
Skrev om Swe Bilar

Det vi hade kommit överens om inför hämtning av bilen blev inte gjort, tex rekond av bilen. Säkerhetsbälte som inte fungerar och trots både telefonsamtal, sms och mail ges ingen återkoppling för lösning av detta. Lite disträ säljare och sliten lokal drar ner helhetsintrycket. Bilen går bra och fungerar som det ska såhär långt, förutom det trasiga bilbältet...

Thomas S
Skrev om Swe Bilar

Underbart och väldigt bemötande! Thomas hjälpte till med både finansiering och val av bil efter mina behov. Kan verkligen varmt rekomendera och kommer defintivt var än återkommande kund. Tusen tack till Thomas som gjorde bilköpet till en härligt och rolig upplevelse.

Georg C
Skrev om Swe Bilar

Fantastiskt bemötande och trevlig service från Alex som var på plats. Jag gick in som spekulant och avslutade med att köpa en bil. Tack för all hjälp!

Therese K
Skrev om Swe Bilar

Trevligt bemötande och bilen levde upp till våra förväntningar , snyggt och rent och inga konstigheter. Mycket trevlig säljare, Thomas, som kunde tillmötesgå våra önskemål 🙂

Balwinder S

hjälpsam och service var utmärkt. Tack Thomas

Harinder S
Skrev om Swe Bilar

Gick Utmärkt och hjälpsam.

Mohammed S
Skrev om Swe Bilar

tack för riktigt bra service Alex Habib!

Amanda A
Skrev om Swe Bilar

Snabb och smidig affär! Informativ och trevlig försäljare. Rekommenderar!

Fredrik L
Skrev om Swe Bilar

Allting var bra Thomas var trevlig och påläst

Erik M
Skrev om Swe Bilar

Jag fick ett jättebra bemötande av Thomas - han hjälpte mig få svar på allehanda frågor, och fixade både stort och smått. Kanon!

Andreas K
Skrev om Swe Bilar

Bra och trevligt bemötande. Gick att diskutera. Snabb omlackering (klar på 2 dagar) Nöjd med mitt köp. Tack Thomas!

Issayas Bokru K

Mycket bra service vi är glada kunde tack Thomas

Carina R
Skrev om Swe Bilar

Thomas Östling: Trevlig, tog hand om oss på en gång, svarade på alla våra frågor. Vi är väldigt nöjda med vårt bilköp.

Boulos A
Skrev om Swe Bilar

Det var jättebra att ha att göra med Thomas på Swe Bilar Company. Vi fick ett underbart bemötande och

Sallar F
Skrev om Swe Bilar

Jättesmidigt köp! Från första samtalet med Tomas till signering funkade allt superbra. Rekommenderar starkt!

Alexander B
Skrev om Swe Bilar

Vi hade kontakt med Thomas på SWE bilar och fick väldigt bra service, svarade alltid i telefon och återkopplade snabbt på frågor. Snabb och smidig affär 👍🏻

Anders S
Skrev om Swe Bilar

Gick in för att ”kolla” på en bil jag hittat på blocket, körde hem med en ”ny” och kunde lämna min gamla skrothög att tas hand om. Man kan tro att jag blivit ”lurad av en bilförsäljare”, men jag litar faktiskt på att Thomas har sålt en för mig riktigt bra bil. Enkel, kul och trevlig upplevelse att köpa bil!!

Osman S
Skrev om Swe Bilar

Thomas bemötte mig bra och han var jätte tolamod mot mig

Dejan R
Skrev om Swe Bilar

Säljaren Alex var fantastisk, kunnig, trevlig och genomförde hela affären på ett tryggt sätt Rekommenderar starkt Alex och Swe-bilar

Björn A
Skrev om Swe Bilar

Supernöjda med Alex. Trevlig och tillmötesgående i vårt bilköp. Rakt igenom en positiv upplevelse!

Frida S
Skrev om Swe Bilar

Trevligt och personligt bemötande. Svarade väl på våra frågor.