Bilförsäljning i Råcksta

2 rekommenderade bilförsäljare i Råcksta, Stockholm

Nyfiken på vad din bil är värd?
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om fri värdering nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • På Swebilar hjälper vi dig till ditt livs bästa bilaffär. Genom hög service och en passion om att göra dig som kund så nöjd som möjligt vill vi önska dig varmt välkommen in till oss!
    Marco Antonio G
    Marco Antonio G: Allt super, köpte en 25000 tusen bil, snabb service och bra bemötande. Min tredje bil här genom åren.
  • Driver du bilfirma i Råcksta?

• Herman Olov Tobias J
    Herman Olov Tobias J: Köpte en 2023 demo bil av dom med en spricka i rutan som dom skulle fixa gratis efter köpet, det tog två månader innan dom boka in bilen. Bytet tog en dag längre än sagt och dom ringde inte och sa det, dålig start. Efter jag fick tillbaka bilen så var den nya rutan skitig, oproffsigt. Sen upptäckte jag att det oljiga finger avtryck över hela innertaket och inrednigen, hittade en oljig handske på passagerar sättet. senare upptäckte jag att dom hade orsakat skador i lacken runt hela bilrutan plus skador på innertaket. Jag lämnade in bilen till dom för att lackas om och byta innertak och jag kan se på GPSen att den stog på parkeringen i 9 arbetsdagar innan dom körde in den på verkstan, sjysst för det är min service bil så jag behöver den på jobbet. Som bonus så tog dom ut ladd kabeln till hyrbilen så den går inte att ladda på dom flesta laddplatserna, riktigt sjysst.