Swe Bilar

Swe Bilar

www.swebilar.se
  • BadgeFourYears
4.6

Välkommen till Swebilar. Här värdesätter vi service högt och gör allt för att hjälpa dig till en lyckad bilaffär. Vi tillhandahåller dig med ett garantisystem som är utvecklad för just den skandinaviska marknaden. Vi strävar ständigt efter att alltid ge dig så bra service som möjligt när du behöver den. Vi sitter på ett brett...

617 omdömen om Swe Bilar

Sedan starten hos Reco 2016

Sayed E
Skrev om Swe Bilar

Jag fick mycket bra bemötande säljaren var det mycket trevligt. Tack Thomas du är bästa säljare!

Sorin T
Skrev om Swe Bilar

Thank you for service and your advice! Hope see you soon again! Vi ses

Anders K
Skrev om Swe Bilar

Mycket trevligt bemötande. Körde fram bilen. Visade runt. Positivt bemötande av dottern som va med första gånge Smidig och tålmodig vid affären. Tryggt

Fredrik B
Skrev om Swe Bilar

Väldigt trevligt bemötande av Alex (säljare). Kunnig personal samt snabb och smidig affär.

Tomas H
Skrev om Swe Bilar

Väldigt bra bemötande av Tomas från första telefonkontakt till slutföring av bilaffär.. Bra information

Gabriel S
Skrev om Swe Bilar

Jag är supernöjd och det gick smidigt och snabbt. Jag tackar SWE bilar och Alex för allt Lycka till i framtiden

Magnus H
Skrev om Swe Bilar

Allt har fungerat fint. Trevligt bemötande av Alex.

Mats K
Skrev om Swe Bilar

Köpt bil som levde upp till förväntningarna,mycket trevligt kundsamtal över telefon och samma på plats. Snabb och smidig överlämning av Thomas.

Karin W
Skrev om Swe Bilar

Det vi hade kommit överens om inför hämtning av bilen blev inte gjort, tex rekond av bilen. Säkerhetsbälte som inte fungerar och trots både telefonsamtal, sms och mail ges ingen återkoppling för lösning av detta. Lite disträ säljare och sliten lokal drar ner helhetsintrycket. Bilen går bra och fungerar som det ska såhär långt, förutom det trasiga bilbältet...

Thomas S
Skrev om Swe Bilar

Underbart och väldigt bemötande! Thomas hjälpte till med både finansiering och val av bil efter mina behov. Kan verkligen varmt rekomendera och kommer defintivt var än återkommande kund. Tusen tack till Thomas som gjorde bilköpet till en härligt och rolig upplevelse.

Georg C
Skrev om Swe Bilar

Fantastiskt bemötande och trevlig service från Alex som var på plats. Jag gick in som spekulant och avslutade med att köpa en bil. Tack för all hjälp!

Therese K
Skrev om Swe Bilar

Trevligt bemötande och bilen levde upp till våra förväntningar , snyggt och rent och inga konstigheter. Mycket trevlig säljare, Thomas, som kunde tillmötesgå våra önskemål 🙂

Balwinder S

hjälpsam och service var utmärkt. Tack Thomas

Harinder S
Skrev om Swe Bilar

Gick Utmärkt och hjälpsam.

Mohammed S
Skrev om Swe Bilar

tack för riktigt bra service Alex Habib!

Amanda A
Skrev om Swe Bilar

Snabb och smidig affär! Informativ och trevlig försäljare. Rekommenderar!

Fredrik L
Skrev om Swe Bilar

Allting var bra Thomas var trevlig och påläst

Erik M
Skrev om Swe Bilar

Jag fick ett jättebra bemötande av Thomas - han hjälpte mig få svar på allehanda frågor, och fixade både stort och smått. Kanon!

Andreas K
Skrev om Swe Bilar

Bra och trevligt bemötande. Gick att diskutera. Snabb omlackering (klar på 2 dagar) Nöjd med mitt köp. Tack Thomas!

Issayas Bokru K

Mycket bra service vi är glada kunde tack Thomas

Carina R
Skrev om Swe Bilar

Thomas Östling: Trevlig, tog hand om oss på en gång, svarade på alla våra frågor. Vi är väldigt nöjda med vårt bilköp.

Boulos A
Skrev om Swe Bilar

Det var jättebra att ha att göra med Thomas på Swe Bilar Company. Vi fick ett underbart bemötande och

Sallar F
Skrev om Swe Bilar

Jättesmidigt köp! Från första samtalet med Tomas till signering funkade allt superbra. Rekommenderar starkt!

Alexander B
Skrev om Swe Bilar

Vi hade kontakt med Thomas på SWE bilar och fick väldigt bra service, svarade alltid i telefon och återkopplade snabbt på frågor. Snabb och smidig affär 👍🏻

Anders S
Skrev om Swe Bilar

Gick in för att ”kolla” på en bil jag hittat på blocket, körde hem med en ”ny” och kunde lämna min gamla skrothög att tas hand om. Man kan tro att jag blivit ”lurad av en bilförsäljare”, men jag litar faktiskt på att Thomas har sålt en för mig riktigt bra bil. Enkel, kul och trevlig upplevelse att köpa bil!!

Osman S
Skrev om Swe Bilar

Thomas bemötte mig bra och han var jätte tolamod mot mig

Dejan R
Skrev om Swe Bilar

Säljaren Alex var fantastisk, kunnig, trevlig och genomförde hela affären på ett tryggt sätt Rekommenderar starkt Alex och Swe-bilar

Björn A
Skrev om Swe Bilar

Supernöjda med Alex. Trevlig och tillmötesgående i vårt bilköp. Rakt igenom en positiv upplevelse!

Frida S
Skrev om Swe Bilar

Trevligt och personligt bemötande. Svarade väl på våra frågor.

Dren M
Skrev om Swe Bilar

Elegant och proffsig service från Thomas. Här kommer jag definitivt att komma tillbaka. En exceptionell service utan tvekan. Hade ett Inbyte som gick hur smidigt som helst, nog bland det smidigaste jag vart med om. Stort Tack Thomas:)

Amal M
Skrev om Swe Bilar

Blev bemött jättebra av Alex, trevlig och stort engagemang. Förklarade bra, blev ett köp nöjd kund.

Magnus H
Skrev om Swe Bilar

Smidigt och enkelt som det skall vara!

Melike D

Riktigt bra service av Alex. Tack så jättemycket, rekommenderar starkt!! 😊

Mats N

Trevligt bemötande. Rekommenderas Snabb service

Kjell L
Skrev om Swe Bilar

Affärat med Thomas och är väldigt nöjd. Mycket lugn och tillmötesgående. Enkel att prata med. Rekommenderas +++++++ Kjell

David A
Skrev om Swe Bilar

Bra information om bilen från Thomas. Hög tillgänglighet för frågor och snabba svar. Bilen motsvarade beskrivningen som lämnats.

Carola S
Skrev om Swe Bilar

Otroligt trevligt kundbemötande av Alex. Väldigt serviceinriktad och hjälpte till med alla våra frågor. Rekommenderar varmt!

Tommy A

Smidig affär av säljare Thomas

Jalil N
Skrev om Swe Bilar

Jag har fått äran att träffa och få uppleva en exceptionell service och professionell kunskap utav en riktig bil entusiast vid namn Alex Habib! Väldigt bekväm och trygg affär utan några konstigheter, nu får jag njuta av solen och åka hem i min nya bil en fin fredag eftermiddag! Stort tack:) Mvh Jalil

Heidi A
Skrev om Swe Bilar

Så nöjd med mitt bilköp ifrån Swe bilar, extra stort tack till Thomas Östling som hjälpte mig med mitt distans köp och fick mig att känna mig trygg genom hela affären. Proffsig, lyhörd och omtänksam. Stort tack för allt! Kommer rekommendera!

Robin T
Skrev om Swe Bilar

Bra service av Alex som var mycket hjälpsam vid mitt köp.

Daniel Tesfa M

Väldigt bra bemötande av personalen tomas

Abdulghafar A
Skrev om Swe Bilar

Vi är jättetacksam för hjälpen som vi har fått från THOMAS ÖSTLING. Han var jätte snäll samt duktig och proffs, trevligt och vänligt beteende. Vi var jätte nöjd över köpet.

Richard C
Skrev om Swe Bilar

Mycket bra serviceminded personal och extra stort tack till Thomas Östling. Trevligt bemötande och seriöst intryck.

Elin J
Skrev om Swe Bilar

Jag köpte en bil av Swe bilar för 110 000 kr för några månader sedan. Har hittills lagt ned 25 000 kronor i lagningskostnader på bilen som inte ens gick igenom besiktningen. Jag känner mig lurad och är väldigt missnöjd med mitt bilköp.

Karl-martin wilhelm F

Trevlig försäljare, upplevs väldigt tillmötesgående. Tittade på andra bilar samma dag men sa att jag återkommer. När jag kom tillbaka och önskade provköra bilen ville säljaren inte det, om jag inte ”100% skulle köpa den”. Sa att jag inte kan avgöra det, väljer mellan 2 bilar och har precis provkört den andra. För min del kändes det väldigt märkligt så avstod från att gå vidare. Hittade en nästan identisk bil samma dag på annan bilfirma som jag testkörde och sedan valde att köpa samma dag.

Rani K
Skrev om Swe Bilar

Vi är nöjda du är försnäll tack för allt

Alexis J
Skrev om Swe Bilar

Väldigt trevlig bemötande av handlaren Thomas Östling som snabbt ordnade provkörning av bilen. Anordnade köpet effekt med kontakt med bank och så. Det som var mindre bra var att det tog längre tid att få bilen. Sjukdom och kontakt med banken tog mest tid. Thomas ställde upp och jobbade en extra dag för att vi skulle få tillgång till bilen så snabbt som möjligt och det uppskattas.

Dariusz W
Skrev om Swe Bilar

Tack Thomas bra och trevlig service

Rickard K
Skrev om Swe Bilar

Har köpt en Land Rover, fått väldigt bra service av Alex H.