Väldigt noggrann och kvalitetsmedveten.
Sweden Design Wood & Construction
Välkommen till Sweden Design Wood & Construction! Vi är en professionell leverantör av kvalitativa byggtjänster. Oavsett om det handlar om att renovera din lägenhet eller hus så finns våra professionella medarbetare på plats för att se till att din dröm blir till verklighet. Vi kan hjälpa dig med renovering av badrum, renovera...
10 omdömen om Sweden Design Wood & Construction
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen
He is a very professional contractor. My apartment required full renovation (bathroom, kitchen, new floor, walls to be painted). Everything was done perfectly, exactly as I wanted, without seeking any shortcuts :) Also, the price was reasonable, I could decide whether to buy all materials myself or order full service including all necessary purchases. Moreover, he pays attention to details + he recommends solutions adjusted to the housing standards. I highly recommend him!!
Rekommenderar starkt! Mycket snabbt, flexibelt och välgjort arbete. Jag renoverade mitt kök och anlitade Sweden Design Wood & Construction. Resultatet blev mycket bra, speciellt det specialbyggda vinstället.
Väldigt trevlig och kompetent, tillmötesgående och serviceinriktad. Jag hade inte kunnat förvänta mig ett bättre arbete än vad Sjöströms ent
Kunniga, samarbetsvilliga och noggranna. Jag kan inte mer än rekommendera detta företag. Vi har fått hjälp med allt från golvläggning till byggandet av en altan.
Supernöjd med hela arbetet! Pålitligt företag, jobbar flitigt, fick all den hjälp jag behövde, prisvärt. Renoverade Badrum, bytte golv och bytte ut köket, vi är mer än nöjda! Rekommenderas
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städnin
Bra och trevligt bemötande. Pålitlig och riktigt kunnig.
Vi kan varmt rekommendera detta företag. Vi har anlitat dem i många år och de har renoverat både inne och ute hos oss. Det som är så bra är att de kan renovera badrum, bygga altan, snickra, måla etc etc. Allt går fort och vi har alltid varit mycket nöjda.
Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av sälja
Jag är nöjd med arbetet som blev gjort renovering av friggebod badrum ock fasad målning mm.är väldigt nöjd.
Snabba och kunniga inom många olika områden. Tack!
Kan varmt rekommendera Värmdö Kakel & Design! Allt gick smidigt från start till slut under renoveringen av vårt badrum. Lättillgängliga,
Renoverade vår lägenhet, rev ut heltäckningsmattor och la nytt golv i 2 rum, byggde till ett nytt rum i vardagsrummet samt målade samtliga. Extremt snabb och grundligt utfört. Bra rådgivning med förslag och tankar på hur man kunde göra annorlunda mot våra initiala tankar. Enkla att ha att göra med. Rekommenderas verkligen! +++++++++