Julia

115 omdömen om Julia

Sedan starten hos Reco 2023
David H

Blev jättebra bemött, hon var trevlig. Jag hade ingen direkt plan så Julia gav tips och rekommendationer och så kom vi fram till en plan tillsammans. Julia tog hänsyn till min önskemål och jag är helnöjd med min upplevelse.

Ida V

Jättefint bemötande, roliga samtal och bra tips och kanske framförallt en duktig frisör. Rekommenderas varmt!

Bella G

Julia är väldigt trevlig. Och hon lyssnar på kunden. Tycker att julia gör sitt jobb väldigt bra. Jag var där för en klassisk klippning och frans färgning.

Lizette B

Jag fick ett superbra bemötande av Julia och hon var otroligt kunnig, gav bra tips och visade olika tekniker! Jag var där på balayage och resultatet blev verkligen som förväntat, om inte bättre! Hela upplevelsen var väldigt avslappnande och kände mig väldigt bekväm. Hon är verkligen en toppen tjej och frisör!

Laila J

Kanske aningen försiktig för mig. Gillar frisörer med "lite tag". Vänlig och lyssnade på mina önskemål och själva klippningen utmärkt.

Tim A

Julia är alltid en varm person som alltid sätter kundens önskan i hög beaktning. Riktigt skicklig! Trotts att mitt hår har mängder med omöjliga virvlar, lyckas Julia att bemästra det och klippa min dröm till verklighet.

Ida J

Noggrann och lyssnade in vad mina barn hade för önskemål. De blev supernöjda!

Margareta B

Mycket duktig, helnöjd! Hon ser vad sim behöver ändras på och ger tips! Dessutom mycket trevlig!

Signe H

Jag blev trevligt bemött och Julia var under hela klippningen väldigt trevlig. Jag skulle bara klippa av den del av håret som var slitet. Hon lyssnade på vad jag ville och gjorde det helt rätt. Blev jätte nöjd med resultatet. Baserat på hela upplevelsen kommer jag absolut klippa mig där igen.

Ewa-Lena S

Lyhörd för det jag ville. Noggrann och klippte mitt hår mycket bra. Trevlig!