Syster och Bror Salonger Skövde

www.systerochbrorskovde.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Boka tid Ring 0500-48 19 00 Dela

Välkommen till Syster och Bror Salonger Skövde! Syster och Bror Salonger Skövde är en professionell salong som erbjuder ett brett utbud av hårvårdstjänster och skönhetsbehandlingar. Vi har många års erfarenhet av branschen och erbjuder allt från klippning, färgning, permanentning, styling och hårförlängning till olika skönhetsbehandlingar...

557 omdömen om Syster och Bror Salonger Skövde

Sedan starten hos Reco 2023

David H
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Blev jättebra bemött, hon var trevlig. Jag hade ingen direkt plan så Julia gav tips och rekommendationer och så kom vi fram till en plan tillsammans. Julia tog hänsyn till min önskemål och jag är helnöjd med min upplevelse.

Bertha M
Skrev om Louise en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Alltid lika mysigt att få sitta i stolen hos Louise, mycket trevligt bemötande! Blir alltid supernöjd med mitt hår efter ett besök hos bästa Louise!

Anna L
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Katarina är helt fantastisk ! Lämnar mina bästa rekommendationer .

Ida V
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jättefint bemötande, roliga samtal och bra tips och kanske framförallt en duktig frisör. Rekommenderas varmt!

Bella G
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Julia är väldigt trevlig. Och hon lyssnar på kunden. Tycker att julia gör sitt jobb väldigt bra. Jag var där för en klassisk klippning och frans färgning.

Caroline B
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jag har gått till Katarina i flera år. Hon är exceptionellt bra på att färga hår! Resultatet är alltid vad jag önskar och som en bonus har jag trevligt i frisörstolen.

William L
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Lisen va en duktig och mycket trevlig tjej

Ulla-Maj R
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Har haft henne en tid. Hon har ett gott bemötande med fokus på kund. Synd om hon inte kan arbeta lördagar i framtid. Mvh Ulla-maj

Lisa P
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Supertrevligt bemötande och bra klippning av mina två barn, 3 och 5 år. Barnen frågar redan när vi kan gå tillbaka och klippa oss igen.

Marianne L
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Mycket trevligt bemötande och kunnig frisör.

Marie L
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Tillmötesgående, kunnig och duktig!

Johan L
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Vänlig, och mycket professionell.

Malin L
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Fantastiskt fint bemötande till min syster och en väldigt duktig frisör 🌟🌟🌟

Maja D
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Mycket inkännande och lyhörd. Kunnig.

Helen D
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Trevlig och noggran. Verkar väldigt kunnig.

Edita R
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jag gjorde slingor och jag var rätt nöjd med Lisen. Trevligt och professionell tjej! ⭐️

Camilla S
Skrev om Louise en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Louise är alltid superduktig, proffsig och väldigt trevlig!! Toppbetyg

Helene A
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jättegullig - noggrann och hade en trevlig konversation under klippningen. Jättenöjd! 😄👍

Ingmari A
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Bemötandet är alltid på ett bra sätt. Vi har träffats i så många år så det är aldrig några frågetecken. Sist var det klippning och brynplock.

Jenny G
Skrev om Louise en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Bästa tjejen alltså..! Toppjobb varje gång..! 👍🏻👍🏻 Nu senast klippte hon lugg på mig, blev så sjukt bra..! Vi testar oss fram både med klipp och färg och det blir helt otroliga resultat varje gång. Så fem tummar upp..!

Åse S
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Trevlig,lyssnade på mina önskemål och klippte efter det.

Cecilia L
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Så duktig och lugn frisör som lyckas,klippa en liten kille som inte alls tycker det är roligt, med massa små tips lyssnar på vad som funkar och inte fungerar ...

Jannika F

Toppen, lyhörd och noggrann. Blev precis som förväntat. 👍🏻

Hampus L
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Lisen bar superduktig och jättetrevlig! Är så nöjd med min klippning! Kommer garanterat komma tillbaka och klippa mig hos henne!

Therese K
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Min son klippte sig hos Hanna. Han var nöjd med klippningen.

Therese K
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Hon var trevlig och lätt att prata med.. Proffsigt bemötande. Blev nöjd med klippningen.

Lene L
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Lyhörd och duktig. Nöjd med resultatet.

Anneli L
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jätte trevlig ,fattade hur jag ville ha mitt hår. Det kunde inte varit bättre! Klippning+inpackning

Angelina S
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Blev bemött på ett vänligt sätt

Inger K
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Trevlig, bra bemötande. Förstod hur jag ville ha det ( försöka få bort mina slingor och få fram min originalfärgen) Vi har ett projekt framför oss som kommer bli bra.

Tomas T
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Mycket professionell och trevlig, fick precis vad jag ville och till och med över förväntan kan varmt rekommendera Katarina!

Sofia H
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jag är jättenöjd med Lisen som var både lyhörd och duktig på att utföra det jag önskade. Är väldigt nöjd med både färg och klippning

Isabelle D
Skrev om Amanda en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Trevlig, fantastisk på att lyssna på vad du vill med ditt hår och på att utföra det. Väldigt proffsig.

Hallenius A
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Mycket trevlig å glad tjej, hon lyssnade på mina önskemål å vi diskuterade min nya frisyr. Väldigt duktig på att färga blev Väldigt nöjd med min nya korta frisyr med 3 toner av coppar rött i.

Therese L
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Holya var väldigt tillmötesgående och otroligt duktig!

Maria S
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Märktes att hon var trainee sett till snabbheten. Det tog väldigt lång tid, hon var väldigt noggrann. Var endast toppning och jag blev nöjd och väl bemött.

Madelene V
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Trevlig och noggrann, etappklippning på ett barn.

Camilla A
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jättetrevlig tjej som är lyhörd över vad kunden önskar. Jag förväntade mig en tjänst som uppfyllde mina förväntningar fullt ut! En enkel klippning som jag upplever proffsigt utförd och jag är nöjd men tjänsten och besöket i sin helhet!

Emma N
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Ger personliga råd och tips utifrån vad som passar kundens behov. Mycket nöjd med bemötande och arbetet. Klippning av hår och trimning och färgning av ögonbryn.

Annette T
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Hanna är jättetrevlig och duktig. Mycket nöjd med mina folieslingor och klippning.

Amelia L
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Har haft Holya en gång tidigare och är verkligen jättenöjd! Kommer absolut boka ny tid med henne!!!

Lizette B
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jag fick ett superbra bemötande av Julia och hon var otroligt kunnig, gav bra tips och visade olika tekniker! Jag var där på balayage och resultatet blev verkligen som förväntat, om inte bättre! Hela upplevelsen var väldigt avslappnande och kände mig väldigt bekväm. Hon är verkligen en toppen tjej och frisör!

Laila J
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Kanske aningen försiktig för mig. Gillar frisörer med "lite tag". Vänlig och lyssnade på mina önskemål och själva klippningen utmärkt.

Jessica H
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Katarina är en otroligt duktig frisör som lyssnar och förstår sina kunders önskemål och synliggör dem. Efter ett besök hos henne går man alltid hem nöjd och glad.

Johan M
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Genuint omtänksam och grymt duktig 🙂

Moa F
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jätte duktig och super gullig tjej

Jannika F
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Väldigt duktig trainee, är mycket nöjd!

Helene A
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jättetrevlig och omtänksam! 🤗 Det blev jättefina slingor och helheten är jag supernöjd med!

Marceline Y
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Wonderfully helpful, did an amazing job, I enjoyed our conversation, I will 100% be coming back exclusively because she was so amazing! Please tell her I said thank you!

Joakim G
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Väldigt nöjd med Holyas klippning. Tog hand om våra barn på ett jättefint sätt så de kände sig trygga i frisörstolen. Jättebra på alla sätt!