Syster och Bror Salonger Skövde

www.systerochbrorskovde.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Boka tid Ring 0500-48 19 00 Dela

Välkommen till Syster och Bror Salonger Skövde! Syster och Bror Salonger Skövde är en professionell salong som erbjuder ett brett utbud av hårvårdstjänster och skönhetsbehandlingar. Vi har många års erfarenhet av branschen och erbjuder allt från klippning, färgning, permanentning, styling och hårförlängning till olika skönhetsbehandlingar...

662 omdömen om Syster och Bror Salonger Skövde

Sedan starten hos Reco 2023

Emelie S
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

- Alltid lätt att prata med. Supertrevlig. - Hade förväntningar om att det skulle bli lika bra som gången innan, och senast blev det ännu bättre. Hon lyssnar bra på kunden och ger förslag på lösningar som jag inte ens har tänkt på. - trots att man är där i flera timmar så känns det inte som det. Hon är en härlig tjej helt enkelt, ooch är duktig på det hon gör.

Josefin B
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jättebra , hon lyssnade och vad så bemötande

Ingela V
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Gör ett bra jobb o har ett trevligt o roligt bemötande !

Christina G
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Holya är en mycket bra frisör och jag uppskattar det arbete hon gör.

Sanna B
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Julia var super duktig och gullig! Är jätte nöjd

Erik N
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Förstod inte riktigt min beskrivning för hur jag ville ha min frisyr. Ville ha rundklippning av längder samt flikig klippning i fram. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig me helt ok ändå. Tvättade ej håret och fick inte frågan heller.

Inger E
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Hanna är positiv glad och kundmedveren Hon gjorde slingor på mig som blev jättefina. Klippningen var också perfekt. Tack Hanna! 👍

Josef B
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jag blev bemött på ett bra och professionellt sätt. Klippningen var precis som det jag tänkt mig. Inget att klaga på.

Katrin S
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Julia hade ett proffisionellt bemötande. Höll konservationen levande och blev mycket nöjd med klippningen.

Josefin A

Väldigt duktig Trevlig. Bra bemötande

Tora H

Väldigt trevlig, tillmötesgående och flexibel och anpassade väl till pauser för amning.

Alfred E
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Inga problem alls, trevligt bemötande. Jag var nöjd och glad.

Erika A
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Noggrann och lyhörd! Kunnig och trevlig!

Helen J
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Trevlig och lyssnade på mina önskemål

Gunilla E
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Hanna har varit min frisör under många år och jag har alltid blivit mycket vänligt bemött. Hon är duktig på att pussla ihop tider! Hanna är lyhörd när det gäller önskemål, mycket noggrann och är en skicklig frisör. Jag känner mig välkommen och trygg! Roligt att gå till Hanna och bli fin!

Ramona Y
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Bra bemötande, alltid nöjd med klippningen. Nöjd när jag går därifrån.

Jens T
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Holland är mycket trevlig och duktig på att "känna av" kunden. Varken för på eller avvaktande som person. Hon har även bra minne och känner lätt igen gamla kunder. Är också noggrann och proffsig i sitt yrkesutförande. Härlig personlighet.

Anders K
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Duktig på att klippa hår och trevlig mycket kund vänlig

Gunilla A
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Lika fantastisk som vanligt❤️ Är så nöjd och luggen håller sig på plats😀

Gunilla E
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Katarina är en mycket skicklig frisör som tar väl hand om sina kunder. Hon är noggrann och lyhörd för mina önskemål. Öppnar upp för trevliga samtal. Jag ärr mycket nöjd och återkommer gärna. Informerar bra om produkter.

Carina K
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Alltid nöjd efter besök hos Katarina

Gun S
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Mycket bra möte. Vi pratade mycket och det var en mysig stund.

Britt-Marie T

Trevliga bra bemötande kunniga

Sofie H

Duktig och trevlig Lätt att prata med Naturlig Humor

Kjell T
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Snabbt, en trevlig stund och mycket bra resultat

Johan S

Mycket trevlig personal som är väldigt duktiga på det dem gör.

Inger K
Skrev om Louise en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Louise är lyhörd för vad jag som kund vill ha, det är alltid trevligt att samtala med henne och hon utför jobbet proffsigt men är ändå personlig.

Gullbritt B
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Mycket trevlig och kunnig. Alltid glad. Klippning och ögonbrynsplock.

Linnea H
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Hanna bemöter en alltid med ett leende. Hon kommer ihåg detaljer om vad man har för saker planerade och annat som vilken serie man kollar på samt att man har djur. Det är väldigt imponerande med tanke på alla kunder hon har och att det vanligtvis går ett par månader emellan. Hon är också lättsam och rolig att prata med.

Sara H
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jag kan inte nog rekommendera Hanna. Hon är helt enkelt bäst på allt. Oavsett om det handlar om att färga, klippa eller styla så levererar hon alltid perfekta resultat. Hennes varsamhet och professionalism gör att man känner sig helt trygg i stolen. Dessutom är hon otroligt lyhörd – hon tar sig verkligen tid att förstå vad man vill ha och ser till att det blir precis som man önskar, eller ännu bättre. En fantastisk frisör som jag inte skulle byta ut för allt i världen!

Gunilla K
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Holya är jätteduktig o så vänlig ❤

Carina O
Skrev om Holya en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Trevlig och mycket kunnig. Kommer också med många tips för behandling och produkter som passar mig.

Carol R
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Bra bemött av Julia! Allt bra , jag köpte skum till håret.

Mona F
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Tillmötesgående trevlig glad jag är nöjd.

Tuvali M
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jag är supernöjd! Vi slingade och tonade mitt hår, sen klippte vi bort de slittna topparna, en rejäl uppfräschning.Resultatet blev tillochmed bättre än vad jag förväntade mig. Jättetrevlig tjej och ett varmt omhändertagande i frisörstolen! Rekommenderar starkt!

Carina S
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Trevlig, glad. Klippte som jag ville, det uppskattar jag.

Ranja I

Supper nöjd med henne alltid 🥰🫶🏻

Eliah M
Skrev om Julia en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Upplevelsen var väl värt pengarna, blev jätte nöjd med frisyren

Eva J
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Helt utan frisör mycket trasig klippning Håret blev inte bra folk kommenterade vad har du gjort med håret. Tråkigt

Jenny L

Fantastisk Noggrann ,ärlig , erfaren, Trevlig,

Christina J
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Tycker Hanna var trevlig, hon var duktig både på att klippa och att styla håret efteråt. Jag är väldigt nöjd!

Anna S
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Jag gjorde slingor, färg och klippning och tyckte jag blev väl bemött av Katarina och att hon var inkännande. All in all en positiv upplevelse och blev även väldigt nöjd med hårresultatet.

Alexandra A
Skrev om Lisen en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Riktigt bra frisör. Trevlig och kändes säker i sin roll. Klipper mig gärna av henne igen.

Sören H
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Positiv och intelligent tjej...!

Olof H
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Toppen, proffsigt och vänligt bemötande.

Susanne S

Väldigt nöjd med behandlingen

Helen H

Dagny är mycket trevlig och gladlynt. Klippningen blev bra. Hon rekommenderade en produkt som jag köpte. Den var också bra.

Lotta S
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Min ordinarie frisör var sjuk och jag blev rekommendera Hanna, det var en bra rekommendation, Hanna är duktig och gjorde ett bra jobb ,jag var jättenöjd. Hanna ör trevlig o glad Jan rekommendera henne varmt

Jonathan N
Skrev om Katarina en del av Syster och Bror Salonger Skövde

Katarina var jättesnäll och hjälpte mig med kort varsel, supernöjd med resultatet

Lars E
Skrev om Hanna en del av Syster och Bror Salonger Skövde

En underbart gedigen och behaglig personlighet som är så behaglig att ha med att göra