Blev jättebra bemött, hon var trevlig. Jag hade ingen direkt plan så Julia gav tips och rekommendationer och så kom vi fram till en plan tillsammans. Julia tog hänsyn till min önskemål och jag är helnöjd med min upplevelse.
Syster och Bror Salonger Skövde
Välkommen till Syster och Bror Salonger Skövde! Syster och Bror Salonger Skövde är en professionell salong som erbjuder ett brett utbud av hårvårdstjänster och skönhetsbehandlingar. Vi har många års erfarenhet av branschen och erbjuder allt från klippning, färgning, permanentning, styling och hårförlängning till olika skönhetsbehandlingar...
557 omdömen om Syster och Bror Salonger Skövde
Sedan starten hos Reco 2023
Alltid lika mysigt att få sitta i stolen hos Louise, mycket trevligt bemötande! Blir alltid supernöjd med mitt hår efter ett besök hos bästa Louise!
Katarina är helt fantastisk ! Lämnar mina bästa rekommendationer .
Jättefint bemötande, roliga samtal och bra tips och kanske framförallt en duktig frisör. Rekommenderas varmt!
Julia är väldigt trevlig. Och hon lyssnar på kunden. Tycker att julia gör sitt jobb väldigt bra. Jag var där för en klassisk klippning och frans färgning.
Jag har gått till Katarina i flera år. Hon är exceptionellt bra på att färga hår! Resultatet är alltid vad jag önskar och som en bonus har jag trevligt i frisörstolen.
Lisen va en duktig och mycket trevlig tjej
Har haft henne en tid. Hon har ett gott bemötande med fokus på kund. Synd om hon inte kan arbeta lördagar i framtid. Mvh Ulla-maj
Supertrevligt bemötande och bra klippning av mina två barn, 3 och 5 år. Barnen frågar redan när vi kan gå tillbaka och klippa oss igen.
Mycket trevligt bemötande och kunnig frisör.
Tillmötesgående, kunnig och duktig!
Vänlig, och mycket professionell.
Fantastiskt fint bemötande till min syster och en väldigt duktig frisör 🌟🌟🌟
Mycket inkännande och lyhörd. Kunnig.
Trevlig och noggran. Verkar väldigt kunnig.
Jag gjorde slingor och jag var rätt nöjd med Lisen. Trevligt och professionell tjej! ⭐️
Louise är alltid superduktig, proffsig och väldigt trevlig!! Toppbetyg
Jättegullig - noggrann och hade en trevlig konversation under klippningen. Jättenöjd! 😄👍
Bemötandet är alltid på ett bra sätt. Vi har träffats i så många år så det är aldrig några frågetecken. Sist var det klippning och brynplock.
Bästa tjejen alltså..! Toppjobb varje gång..! 👍🏻👍🏻 Nu senast klippte hon lugg på mig, blev så sjukt bra..! Vi testar oss fram både med klipp och färg och det blir helt otroliga resultat varje gång. Så fem tummar upp..!
Trevlig,lyssnade på mina önskemål och klippte efter det.
Så duktig och lugn frisör som lyckas,klippa en liten kille som inte alls tycker det är roligt, med massa små tips lyssnar på vad som funkar och inte fungerar ...
Toppen, lyhörd och noggrann. Blev precis som förväntat. 👍🏻
Lisen bar superduktig och jättetrevlig! Är så nöjd med min klippning! Kommer garanterat komma tillbaka och klippa mig hos henne!
Min son klippte sig hos Hanna. Han var nöjd med klippningen.
Hon var trevlig och lätt att prata med.. Proffsigt bemötande. Blev nöjd med klippningen.
Lyhörd och duktig. Nöjd med resultatet.
Jätte trevlig ,fattade hur jag ville ha mitt hår. Det kunde inte varit bättre! Klippning+inpackning
Blev bemött på ett vänligt sätt
Trevlig, bra bemötande. Förstod hur jag ville ha det ( försöka få bort mina slingor och få fram min originalfärgen) Vi har ett projekt framför oss som kommer bli bra.
Mycket professionell och trevlig, fick precis vad jag ville och till och med över förväntan kan varmt rekommendera Katarina!
Jag är jättenöjd med Lisen som var både lyhörd och duktig på att utföra det jag önskade. Är väldigt nöjd med både färg och klippning
Trevlig, fantastisk på att lyssna på vad du vill med ditt hår och på att utföra det. Väldigt proffsig.
Mycket trevlig å glad tjej, hon lyssnade på mina önskemål å vi diskuterade min nya frisyr. Väldigt duktig på att färga blev Väldigt nöjd med min nya korta frisyr med 3 toner av coppar rött i.
Holya var väldigt tillmötesgående och otroligt duktig!
Märktes att hon var trainee sett till snabbheten. Det tog väldigt lång tid, hon var väldigt noggrann. Var endast toppning och jag blev nöjd och väl bemött.
Trevlig och noggrann, etappklippning på ett barn.
Jättetrevlig tjej som är lyhörd över vad kunden önskar. Jag förväntade mig en tjänst som uppfyllde mina förväntningar fullt ut! En enkel klippning som jag upplever proffsigt utförd och jag är nöjd men tjänsten och besöket i sin helhet!
Ger personliga råd och tips utifrån vad som passar kundens behov. Mycket nöjd med bemötande och arbetet. Klippning av hår och trimning och färgning av ögonbryn.
Hanna är jättetrevlig och duktig. Mycket nöjd med mina folieslingor och klippning.
Har haft Holya en gång tidigare och är verkligen jättenöjd! Kommer absolut boka ny tid med henne!!!
Jag fick ett superbra bemötande av Julia och hon var otroligt kunnig, gav bra tips och visade olika tekniker! Jag var där på balayage och resultatet blev verkligen som förväntat, om inte bättre! Hela upplevelsen var väldigt avslappnande och kände mig väldigt bekväm. Hon är verkligen en toppen tjej och frisör!
Kanske aningen försiktig för mig. Gillar frisörer med "lite tag". Vänlig och lyssnade på mina önskemål och själva klippningen utmärkt.
Katarina är en otroligt duktig frisör som lyssnar och förstår sina kunders önskemål och synliggör dem. Efter ett besök hos henne går man alltid hem nöjd och glad.
Genuint omtänksam och grymt duktig 🙂
Jätte duktig och super gullig tjej
Väldigt duktig trainee, är mycket nöjd!
Jättetrevlig och omtänksam! 🤗 Det blev jättefina slingor och helheten är jag supernöjd med!
Wonderfully helpful, did an amazing job, I enjoyed our conversation, I will 100% be coming back exclusively because she was so amazing! Please tell her I said thank you!
Väldigt nöjd med Holyas klippning. Tog hand om våra barn på ett jättefint sätt så de kände sig trygga i frisörstolen. Jättebra på alla sätt!