Louise

66 omdömen om Louise

Sedan starten hos Reco 2023
Inger K

Louise är lyhörd för vad jag som kund vill ha, det är alltid trevligt att samtala med henne och hon utför jobbet proffsigt men är ändå personlig.

Gunilla E

Jag blev mycket fint bemött! Vänlig, omtänksam, lyhörd för önskemål, skicklig frisör! Louise levde upp till mina förväntningar om klippning och förnyelse av slingor. Mycket nöjd med resultatet! Jag köpte några varor och gav mig jättebra information. Sammanfattningsvis mycket nöjd med hela besöket och återkommer gärna!

Eva K

Louise bemöter mig på ett trevligt sätt, hon verkar närvarande. Förväntar mig en bra klippning som det också blev.. Trevligt att gå till den här salongen.

Magnus S

Som en solstråle varje gång. 🤗 Och alltid proffsig. Louise är bara den bästaste!

Felix L

Louise är supertrevlig och professionell! Det är enkelt att diskutera och bolla fram idéer med Louise på hur man kan klippa och styla håret för att få ett resultat man är nöjd med, och resultatet blir alltid bra. Om det skulle vara någonting man blivit missnöjd med är jag säker på att hon skulle göra allt för att åtgärda det nästa gång. Jag klippte mullet och har gjort det flera gånger med extremt hög nöjdhetsfaktor.

Birgitta K

Jag har blivit väldigt fint bemött av Louise❤️Lyssnande o delaktig,Bra klippt lyssnar på mig!❤️❤️❤️Birgitta K

Linda A

Trevlig, rolig och sjukt bra på sitt jobb. Världens bästa frisör helt enkelt ☺️

Sofia K

Ser alltid fram emot ett besök hos Louise. Hon vet vad hon gör och blir alltid nöjd 🫶

Bertha M

Alltid lika mysigt att få sitta i stolen hos Louise, mycket trevligt bemötande! Blir alltid supernöjd med mitt hår efter ett besök hos bästa Louise!

Camilla S

Louise är alltid superduktig, proffsig och väldigt trevlig!! Toppbetyg