Louise

58 omdömen om Louise

Sedan starten hos Reco 2023
Bertha M

Alltid lika mysigt att få sitta i stolen hos Louise, mycket trevligt bemötande! Blir alltid supernöjd med mitt hår efter ett besök hos bästa Louise!

Camilla S

Louise är alltid superduktig, proffsig och väldigt trevlig!! Toppbetyg

Jenny G

Bästa tjejen alltså..! Toppjobb varje gång..! 👍🏻👍🏻 Nu senast klippte hon lugg på mig, blev så sjukt bra..! Vi testar oss fram både med klipp och färg och det blir helt otroliga resultat varje gång. Så fem tummar upp..!

Charlie H

Bra bemötande. Fick verkligen upplevelsen av att jag blev hörd om hur jag ville ha det och nåddes upp till det. Brukar inte gilla att gå till frisörer för de jag gått till innan lyssnar inte fullt ut på hur man vill ha det och bara gör nåt liknande eller helt annat. Läste av mig som kund också och verkade hålla en lugn stämning till det. :)

Sanna H

Louise var väldigt snäll och trevlig och det märktes att hon var mycket kunnig. Hon gav mig nya förslag på hur vi kunde klippa mitt hår och jag blev väldigt nöjd med slutresultatet. Hon gav mig även tips på produkter som kunde hjälpa till att reparera mitt slitna hår.

Josefine A

Jag är väldigt nöjd med både bemötandet och klippningen.

William B

Super trevlig och gjorde ett super jobb!

Pratima W

Louise är en fantastisk och underbar frisör. Kan sitt jobb. Hon brukar få fria händer när det gäller mitt hår, och jag är alltid nöjd efteråt. ❤️ Pratar om allt, från himmel till jord, blir alltid bjuden på lite kaffe, choklad och godis. 😊 Hon är BÄST! Mvh Pratima

Anja N

Resultatet blev precis som jag hade hoppats! Även om jag kom in med lite bökiga önskemål så kunde vi diskutera igenom det och komma fram till en perfekt plan ihop!

Carina S

Louise va glad, lugn och trevlig och klippte mig precis som jag ville. Härligt med en hårfrisörska som verkligen lyssnar när man beskriver hur man vill ha sitt hår. Kommer att klippa mig hos Louise igen. Jag är väldigt nöjd😃