Trevligt bemötande bra service
Tälje Däckservice
Välkommen till Däckteam i Norrtälje. Funnits för er sedan 1984. Sedan 2019 i helt nya lokaler med Roslagens modernaste däckhotell. Punktering, däckhotell, nya däck, nya fälgar eller kanske en hjulinställning vi hjälper gärna till. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Vi servar allt med däck, från skottkärra till dom...
922 omdömen om Tälje Däckservice
Sedan starten hos Reco 2016
Utmärkt. Kan inte bli bättre.
Utmärkt service! Rekommenderas verkligen.
Gott bemötande! Alltid fullservice och god kundvård.
Bra bemötande, speciellt vid rättningen av de fel som gjorts.
Suverän service och trevlig personal, lätt att boka tid
Super bra och snabba och trevliga
Trevligt bemötande och bra jobb. Nu är det bara och köra.
Bra och proffsigt och duktiga.
Mycket trevligt bemötande. Snabb service. Återkommer gärna som kund.
Snabb och bra service samt proffsigt arbete
Hur bra som helst👍 Det enda. som jag kan tycka till om är att jag var tvungen att be om ett kvitto på att jag lämnade in mina däck på förvaring! God Jul Lena
Skulle byta från allvädersdäck till dubbdäck på elbil. Fick offert på ett pris vilket vi prutade på och då blev lovade ett lite bättre pris. Fick inte det pris vi var lovade när fakturan sen kom på de nya dubbdäcken samt att de glömde att fråga om vi ville behålla de nästan nya allvädersdäcken som vi bytte från, så de vart kasserade vilket vi inte hade tänkt. Förlust på ganska många tusenlappar för vår del! I övrigt är de snabba, kan för de mesta ordna ned däckbyten med kort varsel och däckbytena blir alltid bra.
Mycket bra service väl bemötande Nya däck montering balansering hjul inställningar 4hjulsmätning
Proffsigt bemötande företaget levde mer en väl upp mina förväntningar köpte premium dubb fria vinter däck som företaget rekommenderar nöjd
Mycket bra service lllllllllllllllllllll
Mycket bra mottagande och service! Utan problem tog dom in min bil för däckbyte tidigare än bokad tid. Snökaoset kom oväntat.
Har varit kund i många år och alltid blivit mycket trevligt bemött. Eventuella problem jag har haft har åtgärdats på bästa sätt. Rekommenderar dem gärna. Lillemor Braendeholm
De är duktiga och professionella, jag hade dock velat förbättra min körupplevelse med mina snett slitna däck för att helt köra slut på dom vilket jag fick göra på en verkstad istället då Tälje däckservice inte ville utföra det utan att jag bytte däck på mina hjul, så lite för professionella! Nu har jag dock kört slut på däcken och Tälje Däckservice får mer än gärna lägga om mina sommardäck efter vintern :)
Jag köper tjänsten "däckhotell" av dom. Alltid trevligt bemötande av personalen, snabbt byte mellan sommar och vinterdäck, däcktrycksensorn kalibrerad. Jag fick hjälp att lasta in rollatorn när skiftet var klart och en kopp kaffe när jag väntade. Alla som frågar mig en bra däckverkstad får svaret Tälje Däckservice (fast jag bor i Rimbo).
Trevlig personal, effektivt, rent och prydligt.
Snabbt , trevligt bemötande , mysig miljö att sitta o vänta Byte till vinterdäck och däckhotell
Snabb och professionell service
Bra service och gott bemötande, är riktigt nöjd!
Jag behövde nya vinterdäck men jag hade angivit fel däckdimension, vilket gjorde att de däck jag beställt inte gick att använda. DT fixade direkt nya däck som fanns på plats, vilket gjorde att jag fick nya däck samma dag ändå.
Alltid lika trevligt bemött av vänlig personal. Använder Tälje Döckservice som däckhotell och för säsongsskifte till ett överkomligt pris.
Jag blev vänligt mottagen, jag kommer att byta däck till våren. Jag fick besked att jag skulle återkomma i januari eller februari för att få besked vilka nya sommardäck ni anser att jag ska köpa. De gamla däcken tog en yngre man hand om till sin plats väldigt snabbt, ända bristen var att han pratade så fort angående priserna på förvaring och däckskifte så jag får repetera detta till våren.
Mycket trevlig personal, snabb och smidig service.
Enkelt smidigt snabb service och trevligt ställe och personal
Det blev som förväntad med llten guldkant.
Snabbt att få tid trots högsäsong, mkt vänligt och respektfullt bemött.
Trevligt bemötande! Snabb och proffsig service! Fina lokaler och proffsiga medarbetare!
Toppennöjd! Snabba, proffsiga och otroligt trevlig! Rekommenderas till alla!
Alltid bemötande i toppklass. Mycket bra att man även finns tillgänglig på jourjobb!
Helt enkelt och bra kundbemötande.
Mycket vänligt och proffsigt emottagande
Alltid snabbt och glatt mottagande. Blev rekommenderad av en granne. " Alltid trevliga och tillmötesgående". Stämde med förväntningarna. Jag bokade däckhotell först. Lämnade däcken i september. Sedan däckbyte. Snabbt och effektivt. Fick kaffe i soffan. Det satt erbjudande om efterdragning på växelspaken. Så 15 mil senare fick jag snabb hjälp utan tidsbeställning. Så nöjd så. Tack
Otroligt bra och snabb service, jag har absolut ingenting att klaga på
Trevlig personal, väldigt bra service med att hitta tider, bara lämna in nyckeln och sätta sig ner för att sedan kunna köra därifrån säkert. Fem +.
Smidigt och snabbt hjulskifte. Fina lokaler och trevlig personal
Topp-service. Alltid trevliga killar som möter upp.
Mkt bra service, däckhotell och byte av däck.
Omläggning av hjul samt efterdragning av hjulbultar samt lagring av sommarhjul och kanonservice hela vägen.
Snabb service. Trevlig personal. Trevlig miljö.
Snabb service och proffsigt bemötande
Mycket bra mottagande och kunnighet
Trevlig lokal att vänta i och bra personal.
Tillmötesgående och trevliga i kontakten. Lätt boka tid och bra utfört jobb!
Trevligt bemötande och bra service!
Däckbyte och däckhotell. God service och trevligt bemötande.