Jag blev vänligt och proffsigt bemött. Jag hade inga förväntningar mer än att det skulle göra ont och kosta mycket pengar. Allt gick bra och de var vänliga och förstående för min tandläkarskräck. Jag kommer definitivt komma tillbaka.
TandClinic Östermalm
Välkommen till Tand Clinic och våra nya fina lokaler på Östermalm/Nedre Gärdet! Vi tar emot dig i en avslappnad och trevlig miljö där vi erbjuder högkvalitativ tandvård efter dina individuella behov. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar inom traditionell tandvård, och dessutom avancerade behandlingar inom estetisk tandvård...
102 omdömen om TandClinic Östermalm
Sedan starten hos Reco 2014
Jag fick ett mycket trevligt bemötande, mycket trevlig personal och jag fick hjälp med mina problem på ett bra och proffisionellt sätt.
Fick snabb och bra hjälp vid ett akut problem
Proffesionell och trevlig personal! Utförandet blev dessutom mycket bättre an vad jag trodde var möjligt!
Bra bemött, väl genomförd tandlagning utan smärta, estetiskt bra resultat ingen väntetid
Omtänksam och respektfull. Högt ställda förväntningar infriades. Det var en omfattande behandling.
Fantastiskt bra bemötande och proffesionellt hjälp med undersökning och förklaring av problematiken. Bedömning och planering av behandling samt på börjat behandling.
Jag kan verkligen rekommendera tandläkare Reza, han är väldigt professionell och lyhörd. Både Sam och Sara är väldigt duktiga och dessutom är de väldigt trevliga
Bästa personal, bemötande och otroligt duktiga, rekommenderas stor, ni är bäst❤️
Gått dit i flera år. Alltid ett gott bemötande och väldigt kunnig personal.
Bästa tandkliniken!!! Får alltid bästa bemötandet och mina tandproblem har tagits hand om med bravur!
De slipade min tand trots att jag hade sagt att tidigare tandläkare hade gjort det. Nu har jag inte bara ilningar, men hela överkäken och underkäke gör ont då jag ej biter ihop normalt. Tidigare tandläkare informerade om allt innan hon gjorde det, men de gjorde inte alls på TandClinic. Det fanns ingen behov av att slipa tanden för andra gången och de konsulterade mig inte ens innan. Jag visste inte om det!!! Undvik det här stället.
Supertrevliga och väl genomfört arbete med min lagning.
Nämän det gick ju hur lätt och enkelt som helst. Det är vad jag kan skriva om.
Fantastiskt bemötande och professionella! Hit kommer jag helt klart flera gånger om behövs +++++
Sara var noggrann, duktig och försiktig
Jag fick hjälp med borttagning av tandsten. Väldigt trevligt bemötande och väl utfört arbete. Jag fick även lyxen att välja musik under besöket.
Reza och hans team är otroligt skickliga. Hos dem har jag under åren gjort lagningar, rotfyllning, extraktion, bleking & rengöring och tandreglering med invisaline och alltid med fantastiskt resultat. Jag känner mig alltid trygg och väl omhändertagen på Tandclinic!
Utmärkt bemötande och högt ställda förväntningar uppnåddes.
de är professionella och mycket hjälpsamma och vänliga.
Positivt bemötande och proffsigt utfört tandläkararbete.
Utmärkt service. Trevligt bemötande. Kunnig personal.
Mycket trevlig personal som kan sin grej å vill patientens bästa 🥰
Mycket effektivt bildbehandling som dessutom var lätt att boka in linje. Vänligt bemötande. Förtroendeingivande. Jag har för avsikt att fortsätta att anlita dem.
Trevligt bemotande, gott om tid, lyssna på patienter begäran, ingen övertala och tvång, för extra behandlinger , lämpligt pris,
I required an emergency treatment. At tandClinic östermalm the team was super nice and proficient. It was my best experience at the dentist, didn't feel any pain during the treatment, and the team managed to rescue my tooth
Duktig tandläkaren och trevlig personal
Alltid samma trevliga och professionella bemötande av både tandläkare och sköterska. Jag har stort förtroende för deras kompetens och känner mig väldigt trygg som patient. Samt lämnar med ett leende på läpparna!
I had to replace old fillings, get my oral care up to date and even replace a wire in my jaw. Östermalm Tandklinik is the best dentist for nervous patients, they make a stressful dentist visit into a happy, calm experience and humour included. :) The best dentist I ever had. My dentist for life.
Kul snack med hygienisten innan besöket
Fantastiskt service!!!
Mycket bra service och en bra behandling.
De var vänliga och de lyssnade noga på min oro och vad jag tyckte tandläkaren skulle ta hänsyn till.
Supertrevlig personal, noggrann och hjälpsam.
Tandstensbortagning - Supernoggrant och proffsigt. Mycket nöjd!
Tandstensborttagningen var perfekt!
möte ang handfastaste, bästa personalen!!! Love you guys!
Mycket kompetent Tack och ciao Verzola Giuseppe
Lagade en trasig tand lite akut. Trevlig och proffsig personal. Kommer gärna tillbaka
Mycket bra jag är mycket nöjd Tack for bra jobb och vänligheten Heshmat
Korrekt, trevlig och professionell :)
Professionellt och trevligt bemötande 👍🏻
Det var verkligen trevligt bemötande samt extrem bra läkare
Tandstenbottagning Bra behandling och tips
Superbra och professionell personal.
Noggran och trevlig personal. Är jättenöjd.
Trevligt bemötande och kunnig personal som informerar om allt man vill veta.
Fick mycket bra stöd i min rädsla! Effektivt men lugnt och metodiskt tillvägagångssätt vid utdragning av visdomstand.
Fick komma samma dag jag bitit av halva tanden... tandläkare o hygienist var mkt professionella o trevliga!
Jag är generellt skeptisk till privat vård men tvingades att gå till TandClinic för att dra ut en tand akut. Personalen var verkligen trevlig och gjorde ett professionellt intryck på mig. Jag uppskattar de goda råd jag fick och kan varmt rekommendera den här kliniken.