👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Tandvårdsgruppen Stuvsta
Tandvårdsgruppen Stuvsta är en modern tandvårdsklinik i Stuvsta centrum som erbjuder allt inom allmäntandvård. På kliniken arbetar två tandläkare och en tandhygienist tillsammans med tandsköterskor. Tillsammans har vi över 40 års erfarenhet och är med och bidrar till en god tandhälsa för både barn och vuxna. Utöver allmäntandvård...
82 omdömen om Tandvårdsgruppen Stuvsta
Sedan starten hos Reco 2024
Väl bemött och omhändertagen!
Toppen bemötande.Jag väntade mig ett proffesionellt bemötande och fick det.Jag fick tänderna undersökta samt röntgade. Det gick utmärkt.
Behandling och personal högsta betyg. Men info om valmöjligheter och priser dåliga och ska givetvis ges före behandling
Vädigt trevligt bemötande och trevlig personal!
Trevligt och professionellt bemötande
Supertrevlig personal och bra bemötande
Jättebra omhändertagande och en professionell personal bara tjejer Kanon
5/5 Grymma läkare och grymma tandhygienister! Kunde inte bli mer nöjd. Proffesionellt bemötande och utförande.
Väldigt bra bemötande från alla. Snabbt och effektivt och trevligt bemötande vid bägge besöken.
Trevligt bemötande och bra service. Hon gjorde det hon skulle på ett bra sätt.
Ny tandläkare och visste inte hur det skulle bli, men dom var jättetrevliga och duktiga.
Väldigt fint, engagerat och proffsigt bemötande. Så äckligt på toaletten och handfatet. Låset fungerade inte .känns otryggt . Behandlingarna var effektiva men jag undrar varför tandhygienisten inte meddelar att instruktionen om hur man borstar tänderna kommer med en extra kostnad? Överlag nöjd
Jag blev mycket väl bemött, och Tandvårdsgruppen levde väl upp till mina förväntningar. Jag fick en ny bettskena utprovad och fick den mycket snabbt. Den slipades in av tandläkaren. Jag har bara hunnit använda den i 2 nätter än. Den sitter bra, men jag misstänker att den behöver slipas in lite till, vilket brukar vara vanligt när jag får nya bettskenor
Inför besöket. Mkt bra med sms avisering o påminnelse, Besöket. Trevligt och proffesionellt bemötande. Fick snabbt ett stort förtroende för verksamhet då de agerade utan att spilla tid samtidigt som de var väldigt proffesionella och gav lättbegriplig feedback om status kring mina tänder. Rekomenderas verkligen för Er som vill ha en bra tandvård. Tandhygienist finns i verksamheten vilket jag med en god känsla ser fram emot att utnyttja.
Va hos tandhygienisten Hon ba bra och lyhörd. Ont efter behandlingen , inget ovanligt. Hoppas jag får samma hygienist nästa gång.
Jättetrevliga alla som jobbar där och kompetent personal
Kunnig personal och trevligt bemötande
Väldigt trevlig personal och varmt bemötande. Om jag hade fått tandsten borttaget när jag ändå var där utan att behöva komma tillbaka till tandhygienisten hade betyget blivit fem
Hej! Jag vill ge toppbetyg för otroligt bra bemötande och bra service. Alla var jättetrevliga och tog väl hand om mig. Jag kände mig trygg och omhändertagen. Mvh Susanna Riesler
Bra bemötande Välutbildade och proffsiga Tog tag i min inflammation i tandköttet. Tandkräm
Kompetenta och trevligt bemötande
Trevligt bemötande, fick många bra råd ang tandborstning. Köpte tandkräm och fick gel att ha mot muntorrhet.
Bra o trevligt bemötande. Både tandläkare o hygienist
Tråkigt att tandläkan inte kunde ta tandsten.
Trevligt bemötande från personal
Betyg 5/5, förklarande, lugnande, inte stressade, noga med att ställa rätt diagnos, och sedan så noga med att inget under undersökning och behandling gjorde ont. Jag träffade tandläkare Zhina och tandsköterska Katarina.
Så positiv upplevelse, han är så lugn pedagogisk.
Ny tandläkare för mig och det blev riktigt bra! Gjorde en tandundersökning med röntgen och det kunde inte fungerat bättre. Jag hade problemfria tänder och tandläkaren och sköterskan var bara bästa tänkbara. Med glädje och noggrannhet gjorde de en fullständig kontroll och jag vill gärna få bli kallad igen om ett år. Tack för idag.
Årlig kontroll slipning av trasig tand. Mycket bra.
Hej Jag fick bra behandling av tandhygienisten och dessutom goda råd vid tandskötseln Hälsningar Lars Karlsson
Trevlig personal, och det gick snabbt och smidigt vid besöket
Bra förklarat inför behandlingen.
Trevligt bemötande och proffsig behandling.
Jag är mycket belåten med Mitt besök hos er.
Exceptionellt bra! Smidigt att boka tid, väldigt trevlig, proffsig och bemötande personal. Rekommenderar varmt!
Den var verkligen bra. Jag blev otroligt väl bemött och är därför mycket nöjd. Jag kommer fortsötta gå där så länge det behövs.
Trevliga och professionella. Bästa tandläkare!
Trevligt bemötande. Professionellt agerande. Mycket nöjd med mottagningen.
Quick and polite. Very well organised.
Professionellt och pedagogiskt bemötande av tandhygienisten
Helt nöjd med besöket. Bra och smärtfri. behandlingI. Inte tandläkarens fel att jag hade hål.
Positivt upplevelse. Trevligt bemött!
Bra bemötande och trevlig personal.
Mycket bra och trevligt bemötande! Kändes proffesionellt och ingen stress. Kommer tillbaka!
Både Marko och tandsköterskan var lätta på handen och de gjorde sitt jobb på ett bra sätt. Trevligt bemött av båda två.
Besökte tandhygienist, kunnig och bra.
Mycket trevligt bemötande ,tydliga. Rimligt pris
Bra tandläkare och snabb bra utrustning trevligt bemötande
Jag blev mycket bra bemött. Jag hade stora förväntningar eftersom