TBN Tandhälsa

TBN Tandhälsa

www.tbn.se
  • BadgeSevenYears
4.9

Söker du en tandläkare i Spånga? Här på TBN Tandhälsa har vi över 30 års professionell erfarenhet inom tandvård och jobbar med patientens önskemål och förutsättningar i fokus. Hos oss blir du väl omhändertagen av professionell personal och får uppleva en lugn och harmonisk atmosfär med ett personligt bemötande i moderna lokaler....

796 omdömen om TBN Tandhälsa

Sedan starten hos Reco 2014

Sanna S
Skrev om TBN Tandhälsa

Bemötande var bra och trevligt läkare med personal

Ulrika G
Skrev om TBN Tandhälsa

Proffsigt och empatiskt bemötande - perfekt för mig med lite tandläkarskräck!

Erik L

klkkkkkkkkkkkkklllllkknnkmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnmmmmmmm

Mikael Horst Friedric L

Bra bemötande Hela tänder och bettjustering Allting blev bra och ordentligt gjort

Daniel J
Skrev om TBN Tandhälsa

Snälla och varsamma människor som jobbar. Rekomenderas starkt

Kerstin B
Skrev om TBN Tandhälsa

Vid mitt besök blev jag som vanligt vänligt bemött. Tandläkaren är kunnig och förklarar på ett bra sätt vilka åtgärder som behövs. Stort plus för att de kan ordna tid vid akuta behov.

Åke B
Skrev om TBN Tandhälsa

En trevlig miljö och ett mycket bra mottagande av en ny patient.

Anna-Lena W
Skrev om TBN Tandhälsa

Jättenöjd med en tandläkare som lyssnar och kommer med rimliga förslag. Dessutom är hon snabb och lätt på handen Det gör aldrig ont

Per-Erik A
Skrev om TBN Tandhälsa

Jag bemöttes på ett trevligt och professionellt sätt. Jag var kallad till en årlig kontroll Och det hade TBN koll på! Mina förväntningar var att få den årliga kontrollen och det fick jag. Bra och trevligt bemötande och ett professionellt genomfört besök.

Birgit H
Skrev om TBN Tandhälsa

Mycket bra behandling i många år

Ulla H
Skrev om TBN Tandhälsa

Det var toppen på alla sätt och vis

Åsa N
Skrev om TBN Tandhälsa

Trevligt bemötande av Lotta - som alltid. Vill inte byta tandhygienist. Noggrant arbete, bra rekommendationer och tips. Jättenöjd. Fina lokaler och det känns "familjärt".

Anders O
Skrev om TBN Tandhälsa

Professionellt och förtroendegivande behandling och bemötande.

Maria G
Skrev om TBN Tandhälsa

Mycket trevligt bemötande och kände mig väldigt trygg.

Leif A
Skrev om TBN Tandhälsa

Trevligt bemötande. Bra utförda arbeten.

Magnus H
Skrev om TBN Tandhälsa

Väldigt trevligt bemötande och lagningen gick snabbt och smärtfritt.

Magnus J
Skrev om TBN Tandhälsa

Högsta klass! Tryggt, proffsigt och trevligt.

Arne J
Skrev om TBN Tandhälsa

Var hos tandhygienisten, där jag som alltid blev jättebra bemött. Känner mig alltid trygg hos TBN.

Sara F
Skrev om TBN Tandhälsa

Alltid proffesionellt bemötande och hjälp på bästa sätt!

Kristina W
Skrev om TBN Tandhälsa

Tycker inte om att gå till tandläkaren men Paula bemöter mig med respekt och tar det lugnt och berättar. Så jag känner mig trygg trots allt. Alltid ett vänligt bemötande.

Gunnar W

Har fått bra hjälp. Trevlig atmosfär. Gunnar Wickman

Per H
Skrev om TBN Tandhälsa

Både Lotta och Paula är väldigt trevliga och seriösa. Jag har anlitat TBN sedan mitten 1990-talet och kan varmt rekommenderat dem. Bengt måste vara stolt att dottern lever upp till hans rykte.

Ann L
Skrev om TBN Tandhälsa

På besök hos tandhyg Johanna som alltid arbetar proffsigt, effektivt och med stor omtanke (har djupt rotad tandläkarskräck sedan barnsben).

Joakim E
Skrev om TBN Tandhälsa

Att gå till tandläkaren kan vara något man inte gör med någon större glädje, men då kan man ju göra det bästa utav det med att gå hit….. underbara människor😀

Jimmie W
Skrev om TBN Tandhälsa

Jag fick ett väldigt bra bemötande. Både tandläkare och tandhygienist visade stor yrkesskicklighet och omsorg. Rekommenderas!

Angela S
Skrev om TBN Tandhälsa

TBN har varit min tandläkare under flera år! Proffsiga och bemötande i toppklass!

Kristina C
Skrev om TBN Tandhälsa

De är välkomnande och vänliga och i undersökning noggranna med modern apparatur.Är oxå måna om att det inte ska göra ont.

Hans H
Skrev om TBN Tandhälsa

Hygenisten förklarade vad hon skulle göra,det var bra.Hon skötte sig .mycket bra. Nöjd.

Inger E
Skrev om TBN Tandhälsa

Bättre tandläkarpraktik kan man inte få. Jättetrevlig personal och allt är hur bra som helst.

Claes F
Skrev om TBN Tandhälsa

Mycket bra och trevliga! hm Texten måste vara åtminstone 30 tecken...

Ottonie S
Skrev om TBN Tandhälsa

Mycket nöjd och trevligt mottagande.

Anette P
Skrev om TBN Tandhälsa

Professionellt och trevligt bemötande. Har gått här i över 30 år och kommer aldrig byta :)

Mikael W
Skrev om TBN Tandhälsa

Trevliga, professionella. Man känner sig välkommen och lugn att de tar hand om en på bästa sätt

Marie-chantal L
Skrev om TBN Tandhälsa

Kompetent och empatisk tandläkare som kommer med rätt information

Annika S
Skrev om TBN Tandhälsa

Man känner man blir personligt bemött. Snabba tider.

Sazivar M
Skrev om TBN Tandhälsa

Tandhygienist väldigt bra.Fick den hjälp jag behövde

Monica W
Skrev om TBN Tandhälsa

Jag blev bemött med omsorg och respekt. Tandläkaren lyssnade också på min fråga och undersökte problemet.

Lars L
Skrev om TBN Tandhälsa

Verkligen super. Är nu återkommnande hos Lotta och hon gör en grundlig, som det blivit, "årlig service". Kan sammanfattas "Nogrann, kommunikativ, professionel. " och dessutom trevlig:) Har även träffat Bengt och Paula en gång vardera genom åren som båda gav samma fina intryck. Full pott på allt. Sällan jag får så genuint intryck. Har rekomenderat vänner och de som provat har samma upplevelse.

TBN T gillar detta
Maud E
Skrev om TBN Tandhälsa

Mycket vänligt bemötande. Bra förklaring till de åtgärder som planerades.

Sofi Helene W
Skrev om TBN Tandhälsa

Trevligt bemötande och toppenbra lagning med krona.

Gustav G
Skrev om TBN Tandhälsa

Som alltid ett trevligt och bra bemötande.

Klas N
Skrev om TBN Tandhälsa

Blir alltid väl omhändatagen känns tryggt att gå till Tbn

Eva A
Skrev om TBN Tandhälsa

Vänligt bemötande som alltid. Jag fick hjälp att laga en tand som gått sönder. Jag har dessutom fått en ny tid inom snar framtid. Jag är nöjd med det. Vänliga hälsningar Eva

Richard N
Skrev om TBN Tandhälsa

Kunnig och duktiga. Trevligt bemötande rekommenderas!

Lenny S
Skrev om TBN Tandhälsa

Bra och proffsigt bemötande rakt igenom!

Staffan S
Skrev om TBN Tandhälsa

Väldigt bra! Paula och Bengt är suveränt duktiga och samtidigt väldigt trevliga. Det är dessutom enkelt att ta sig till Spånga Torg samt finna parkering. Väldigt nöjd👍👍👍👍👍

Philip J
Skrev om TBN Tandhälsa

Mycket trevligt bemötande av kunnig tandläkare som är omtänksam och vårdande Jag hade måttliga förväntningar som med råge har överskridits. Jag har hittat ”min” tandläkare. Jag har gjort ett stort och mycket dyrt tand arbete som omfattar flera bryggor mm. Jag upplever att jag hittills har fått dit valuta för pengarna.

Pekka Juhani P
Skrev om TBN Tandhälsa

Detta var mitt första besök hos TBN. Mycket vänligt bemötande. Kunnig tandläkare som, efter undersökningen, gav mig viktig information om min tandhälsa samt bra tips och förslag om hur man kan förbättra den ytterligare. Kändes som att man var i trygga händer. Proffsigt!

Anette B
Skrev om TBN Tandhälsa

TBN är toppen! Både bemötande, personalens kompetens och mottagningens utrustning!

Britt T
Skrev om TBN Tandhälsa

Lugn miljö och professionell tandhygienist.