Priodent Tibblekliniken

Priodent Tibblekliniken

priodent.se
  • Badge2025
4.8

Vi är Priodent Tibblekliniken – Trygg och professionell tandvård i Upplands-Bro! Sedan 2002 har vi hjälpt både barn och vuxna att uppnå en bättre munhälsa och vi ser till att hela familjen kan le. På vår klinik arbetar ett engagerat team bestående av fyra tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Vår gemensamma...

132 omdömen om Priodent Tibblekliniken

Fiseha T
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Hej! Det var roligt. Jag är nöjd. Personalen hjälpte mig, Zina, var jätte trevlig och hjälpsom.

Outi S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Super trevlig personal, känner mig alltid väl bemött. Trevlig lokal, rent och fint. Mina förväntningar är endast att det ska gå fort och smärtfritt. Var hos tandhygienist.

Ann-Kristina W
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Vänlig personal och proffsig behandling.

Linnéa F
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Bra bemötande av trevlig personal! Lätt att få tid och kände mig omhändertagen.

Serhiy K
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Fantastiskt trevligt personal och mycket professionellt. Jag är stam kund under 7 år där.

Anita L
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Under mina två besök, nyligen, har jag bara positiva omdömen att lämna.

Ann-Christin S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Bra och trevligt bemötande Fick en bra undersökning

Gun S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Alltid ett trevligt bemötande av all personal. Min tandläkare förklarar för mig vad söm ska göras

Margot Z
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Positiv upplevelse. Men lite för lång väntetid denna gång

Liya L
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag tror jag hade bra upplevelse, Det var fint!!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme💙☺️! Vi önskar dig en fin dag Liya! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Christer T
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Hade lite värk i en tand , men det var fullbokat för koll. Hade en tid senare men jag skulle resa bort så jag kunde inte ta den. Ni löste problemet väldigt bra då jag fick komma till en tandsköterska dagen före jag reste bort, hon löste problemet galant(tack)

Svar från Priodent Tibblekliniken

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme🙏☺️ Så bra att det ordnade sig med tanden innan din resa! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Carina F
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Som tandvårdsrädd och mycket problematik med tandhälsa hela livet, har jag blivit bemött väldigt professionellt sätt. Känner mig sedd hörd bekräftad. De har ett hjärta av guld🙏De gör allt för att hjälpa till på Bästa sätt. De ser hela människan. Allt detta ger en lugnande känsla då det är xtra skönt och viktigt då de också kan kännas skämmigt. Jag är så Tacksam att få ha dom och Rekommenderar dom med Varmaste händer. Dom är Underbara

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack snälla Carina för dina vänliga ord! Vi är så glada att läsa att du rekommenderar oss 🙏💙☺️ Önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Monia W
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trygg miljö. Lugn o fin tandläkare som är pedagogisk. Även tandsköterskan. Känner mig väl omhändertagen här!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Monia för 5 Reco-stjärnor 🌟🙏! Vi är glad att du känner dig väl omhändertagen. Önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Kerstin O
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Alltid bra bemött i receptionen och all personal så trevliga.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Kerstin för 5 Reco-stjärnor 🌟🙏! Vi är glad att du känner dig väl omhändertagen hos oss. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Carina W

Alltid trevligt bemötande ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Carina för 5 Reco-stjärnor 🌟🙏! Vi önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Inger Margareta N
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevligt bemötande och professionell behandling!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme💙☺️! Vi är glad att du är nöjd med din behandling hos oss. Önskar dig en fin dag Inger Margareta! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Eva P
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Bra bemötande, utdragning av tand.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Eva för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme🙏! Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Johan S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Alltid vänlig och försöker lösa akuta problem. Känner stort förtroende för de som jobbar där, självklart lika bra när det gäller bokade tider Johan

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Johan för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme💙☺️! Det är fint att höra att du känner stort förtroende för oss. Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Gudrun T
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Vänligt och omtänksamt bemötande.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Gudrun för 5 Reco-stjärnor 🌟🙏! Vi önskar dig en härlig dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Christina D
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Undersökning som var mycket noggrann

Svar från Priodent Tibblekliniken

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme 🙏☺️💙 Ha en toppendag Christina! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Anna-Emelie T
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag har blivit väldigt fint bemött på Priodent Tibblekliniken. Lugn och fin personal som är väldigt inkännande! Ska tilläggas att jag har tandläkarskräck men det gick hur bra som helst.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Vi är glad att du är nöjd med din behandling hos oss Anna-Emelie, tack för dina vänliga ord 💙☺️ Önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Mohammed I
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Mycket god och bra kvalitet. Bra miljö och trevliga personal. Rekommenderas..

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Mohammed för dina vänliga ord! Vi är glada att läsa att du rekommenderar oss 🙏☺️ Önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Anki P
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag har bara beröm för personalen på Priodent Tibblekliniken. Professionalism, noggranhet, modern högteknologisk utrustning, hög renlighet, glad, vänlig och trevlig stämning, och skön belysningsatmosfär !

Svar från Priodent Tibblekliniken

Vad glad vi blir av att läsa dina vänliga ord Anki. Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett så fint omdöme 🙏☺️💙 Önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Jan N
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Mkt vänligt bemötande. All personal hälsar när man stiger in på mottagningen.De ställer upp snabbt när man behöver akut hjälp Professionellt bemötande. Jan

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Jan för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme och 5 reco-stjärnor☺️! Vi önskar dig en härlig dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Nataliya Ö
Skrev om Priodent Tibblekliniken

I am very happy with this clinic. Knowledgeable dentists who always listen and explain. Thanks to them the health of my moon improved significantly while the fear of meeting a dentist disappeared. I am very thankful to them!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Thank you Nataliya for your kind words! 💙☺️ We wish you a lovely day! Kind regards, Sofia at Priodent 🦷✨

Ana Maria R

Vanliga och mycket professionela

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Ana Maria för 5 Reco-stjärnor 🌟🙏! Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Peter S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevligt bemötande, känns lite personligt alltså det vet vem jag är. Bra och förtroendeingivande behandlingar samt råd och tips.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme☺️! Vi önskar dig en fin dag Peter! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Kristina L
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag kan beskriva det med att jag funderar på att byta klinik. Jag tycker att tandläkaren ska förklara mer vad som händer. Inte vara hårdhänt och brysk. Lite mer empati.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Hej Kristina, Tack för din feedback! Tråkigt att läsa att ditt besök inte levde upp till dina förväntningar. Jag tar din kommentar vidare till ansvarig behandlare och jag kommer att kontakta dig under dagen för att kika på en lösning som passar dig. Ha en fin dag tillsvidare! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Harriet R
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Blir alltid positivt bemött av all personal. Jag var där för undersökning av proffsig tandläkare, som hela tiden gav sig tid att göra undersökningen så skonsam som möjligt (t ex vi insättning av plåtar för fotografering av tänderna) och som hela tiden uppmuntrade och gav beröm för välvårdade tänder. Gav sig också tid att prata lite om andra saker

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Harriet för att du lämnat sånt fint omdöme! Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen 💙☺️ Önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Teodor Z
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Blev väll bemött och mycket trevligt personal

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Teodor för 5 Reco-stjärnor 🌟🙏! Vi önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Pia G
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Tandläkare Arash är superduktig! Känner mig alltid väl bemött av tjejerna i receptionen.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Pia! Jag tar din kommentar vidare till tdl. Arash och tjejerna i repan så blir de glada 🙏💙☺️ Ha en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Lena B
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Vänligt bemötande noggrannhet vad gäller behandlingen. Skickar regelbundet uppmaning till att boka hygienist och tandläkare

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme💙☺️! Vi önskar dig en fin dag Lena! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Soila G

Alltid mycket väl bemött. 👍❤️

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Soila för 5 Reco-stjärnor 🌟🙏! Vi önskar dig en härlig dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Eva-Britt G D
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Bra o trevligt bemötande i receptionen. Korrekt och proffesionellt bemötande av tandläkare och tandsköterska

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Eva-Britt för 5 Reco-stjärnor 🌟🙏 Vi är glada att din behandling levde upp till dina förväntningar. Önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Ulla-Karin W
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Stor skicklighet o även bra på tandvårdsrädda o försöker ta hänsyn till patientens ekonomiska möjligheter.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme Ulla-Karin💙☺️! Vi är glada att du känner dig väl omhändertagen. Önskar dig en härlig dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Ines S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Som kund på Tibblekliniken blir jag bemött som människa och individ. Personalen är mycket trevlig, lyhörda och välkomnande och både tandläkare och hygienister tar sig tid att svara på alla mina frågor och funderingar. Är mycket nöjd även med hur de bemöter mina barn. Stort tack till er för ett fantastiskt jobb ni gör.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Ines för dina vänliga ord. Vi är så glada att läsa att hela familjen är nöjda💙☺️ Önskar er en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Lena W
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag blir alltid väl bemött när jag ringer och vill boka tid, väl där är det samma goda anda som jag möts av i receptionen. Jag behövde akut hjälp med en tappad plomb och dom fixade den provisoriskt. Planen var att jag skulle komma dit om ett par månader på årlig kontroll, då beslutar vi vad som skall hända. Mycket tacksam och nöjd med denna klinik.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för ditt omdöme Lena💙☺️ Vi är glad att du är nöjd med din behandling hos oss. Önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Fatima Margareta L
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevligt och snäll personal. Duktiga på att hjälpa mig

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Fatima Margareta för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Vi önskar dig en fin dag i solen! ☺️ Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Barbro V
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag blev vänligt bemött och hygienisten var proffsig .

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Barbro för 5 Reco-stjärnor 🌟🙏! Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Håkan H
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Tar väl hand om sina besökare.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Håkan för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Kul att läsa att du kände dig väl omhändertagen. Vi önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Ulrica G
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Verkligen ett trevligt bemötande från receptionen, till tandsköterska och tandläkare. Gjorde mitt första besök och är verkligen glad att jag hittat hit. Proffsigt och trevlig bemötande rakt igenom. Rekommenderas varmt av en som inte gillar att gå till tandläkaren.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Vi är jätteglada att du hittat till oss Ulrica 💙☺️ Tack för att du rekommenderar oss. Önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Jan S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Mycket vänligt och respektfullt och professionellt och respektfullt!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Jan för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vi önskar dig en härlig dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Kristina E
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Blev jätte bra bemött tandhygienist va super bra och trevlig

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme Kristina 💙 Vi är glada att du känner dig väl bemött och omhändertagen☺️ Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Walter R
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag var mycket välbesökt, personalen var mycket vänlig, från receptionen till den mycket professionella uppmärksamheten.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Walter! Vi är glada att du känner dig väl bemött och omhändertagen☺️ Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Leif B
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Mycket bra bemötande. Trevlig personal. Kände mig välkommen.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme Leif☺️ Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Ewa B
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevligt bemötande från all personal. Rymlig trevlig miljö.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Ewa för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme💙☺️! Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Lars Gunnar E
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag fick snabbt en tid när jag tappat en plomb fick en provisorisk lagning

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Lars Gunnar för att du lämnat ett omdöme efter ditt besök. Vi önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Helene S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Alltid trevlig och hjälpsam personal.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Vi är glad att du är nöjd med din behandling hos oss 💙☺️ Önskar dig en toppendag Helene! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Judit H
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Snäll och professionell personal. Hjälpsamma och lätt att komma i kontakt med

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme och fem Reco-stjärnor ☺️ Vi önskar dig en fin dag Judit! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Anica L

Utmärkt duktiga och trevliga

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du lämnat fem Reco-stjärnor Anica 💙☺️ Önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨