Tyckte att företaget var seriöst
Treza Solutions AB
Välkommen till Treza Solutions! Vi erbjuder luftvärmepumpar av flera kända kvalitetsvarumärken som Daikin, Mitsubishi och Fujitsu. Du hittar ett brett utbud i vår webbshop. Det unika med Treza Solutions är att vi har våra egna lokala kyltekniker runtom i Sverige, vilket gör att vi kontrollerar hela ledet från kundkontakt...
2003 omdömen om Treza Solutions AB
Sedan starten hos Reco 2021
Väldig flexibel mot sina kunderna.
Trevligt bemötande. Snabb leverans. Duktig installatör.
Blev inte den multisplit i offerten men det löstes med en uppgradering till annan modell utan att pris ändrades. Kan varmt rekommendera Treza som höll sina åtaganden!
Härlig upplevelse rakt igenom. Från säljare till installatör. Dunderbra 👍
Snabbt och effektivt. Känns som en bra produkt
Träffade dem utanför hornbach, de följde upp dagen efter med offert. Snabb kontakt och bra hantering av ändringar i sent skede. Priset var bäst på marknaden och montaget var felfritt utfört. Kan rekommendera dem, hoppas att de fortsätter med samma bemötande vid eventuella garantiärenden i framtiden.
Köpte en luftvärmepump och är väldigt nöjd med jobbet. Bra samarbete med både säljare och installatör.
Snabb service, trevlig installatör och bra bemötande vid beställning!
Trevlig personal både säljare och installatör gav bra intryck. Köpte en Panasonic värmepump
Panasonic golvmodell 35.a Helt OK även installationen.
Jag har bara gott att säga om upplevelsen av Treza Solutions. En snabb och välgjord installation av luftvärmepumpen..
Proffsigt innan köp och när vi diskuterade vilken modell som passade bäst till vårt hus -. Bra installation!
Professionella, trevligt, duktig, kunnig, mina vänner mina bröder.
Arbetet utfördes på bestämd dag och arbetet utfördes noggrant och effektivt.
Trevlig och kunnig installatör kompetent
Mycket saklig och bra information vid första kontakten ang luftvärmepump vilket gjorde det lätt att välja. pump. Installatören var mycket trevlig och kunnig, arbetade snabbt . Får 5 stjärnor Snabbhet kombinerat med god kunskap och super trevligt bemötande på alla sätt
Trevligt bemötande, installationen enligt mina ögon proffsigt utfört. Mycket nöjd med val av firma, förtroendeingivande!
Bra installatör,trevligt bemötande,mkt nöjd
Trevlig och glad försäljare samt duktig installatör, snabbt inne från beställt. Jätte nöjd med mitsubishi hero 2.0, inga problem ännu (inte haft så länge)
Alltid alerta och snabb återkoppling. Duktiga tekniker
Mycket professionell bemötande, samt bra installatör. 🙃 Tack för grymt bra arbete Mohammed
Fungerade mycket bra med bemötandet och tidplan. En narvik v 2.
Trevligt bemötande snabb hantering.Kändes som proffsigionellt och enkelt!
Bra utfört arbete och trevlig installatör. Jag köpte en Panasonic l/v pump, eftersom jag var nöjd med den tidigare. Vid beställning fick jag tiden 9.00 den 5/12; nu ringde er medarbetare kl 8.30 samma dag, och anlände kl 10. Därav blev inte 5 av 5.
Trevlig försäljare, duktig installatör, snabb leverans. Kan rekommendera🙂
Trevligt bemötande, proffsigt, installation av värme luftpump
Proffesionella i agerandet från första kontakt till avslutad installation. Trevligt bemötande från de personer jag har haft kontakt med.
Beställd leverans av värmepump med montage fungerade utmärkt.
Grym Service och blev precis som vi pratat om från början!
Supernöjd! Både försäljare och installatör var lyhörda och tillmötesgående. Installatören Mohammed fixade en riktigt snygg lösning på elen. Kan verkligen rekommendera dessa.
Bra bemötande Snabb återkoppling God service Köpte en genomgång av min luftvärmepump i huset och köpte sedan en till som jag fick installrad i verkstad
Trevligt bemötande av samtlig personal jag har pratat med. Snabba svar vid frågor Vi köpte en Daikin Prefera XTM30 som är en toppmaskin.
Toppen! Jag är väldigt nöjd! //Thomas
Bra bemötande, snabba svar i mail, installation utan krångel.
Mycket bra och snabbt bemötande av Dennis från Åsarna. Snabb och professionell hantering av uppsättning av luftvärmepumpen. Den finns placerad i vårt fritidshus/mitt barndomshem och som ligger 10 mil härifrån. Vi har ännu inte åkt dit för att kolla hur den fungerar. Hälsningar Britt-Inger
Mycket trevligt bemötande av både säljare och montör. Bägge visade engagemang och kunskap samt lyhördhet när vi köpte och lät installera ny värmepump.
Vi köpte en luftvärmepump till vårt fritidsboende. Vid första kontakten med försäljare fick vi ett förslag på pump och ett pris. Han skulle skicka förslaget på mejl men återkom inte så vi fick ringa upp igen och fick då en offert som var mycket tydlig avseende omfattning på installationen. Eftersom vi inte är på plats i vårt fritidshus hela tiden ville vi diskutera installationstid men här upplevde vi att det inte fanns någon flexibilitet. Installatören kunde inte omdisponera så vi fick nöja oss med ett givet datum. Installationen...
Blev väl bemött och fick bra råd inför köp av Luftvärmepump. De rekommenderade inte den dyraste ytan mest lämpade för just min fastighet. Fick också snabba svar vid en fråga gällande WiFi appen
Jag fick prata med en kundfokuserad säljare och installatören var kunnig och trevlig.
De fick logistikutmaningar samma dag men löste det snyggt ändå.
Jättebra! Kunniga tekniker och överenskommen leverans! Perfekt
Funkar bra och smidigt! Duktig installatör Muhammed!
Vi blev mycket nöjda och installationen av Samsung Nordic WindFree 9 blev mycket bra. Installatören Muhammed var noggrann och trevlig.
Köpte en luftluftvärmepump på Hemvillamässan och fick väldigt bra bemötande. Fungerade även fint direkt efter för att boka in tid för installationen. Mycket bra bemötande också direkt efter när jag hade frågor. Sen kommer vi till det tråkiga när värmepumpen ska installeras, vi hade maximal otur med snöoväder i samma veva, men hade skottat och det var inte några problem att komma fram, en annan hantverkare med liknande typ av fordon hade inte några problem med att köra in och ut. Men installatören vägrade åka in till oss...
Bra bemötande kunnig kylmontör, Jag har köpt en luftvärmepump.
Jag ringde dem, och fick ett bra bemötande. Var lite svårigheter med kommunikationen ett tag beroende på att min kontakt var lite krasslig. Tycker att de levde upp till mina förväntningar. Köpte luftvärmepump och installation.
Kontakten var alltid bra. Jag fick alltid snabba svar på mina mejl. Kylteknikern gav mig goda råd direkt efter att mitt gamla system inte längre gick att reparera. Jag är väldigt nöjd med nya Narvik 35 v2 från Wilfa så här långt. Ekonomiskt och effektivt. Det bästa var att teknikern Mohammad Sawafta kunde komma till installationen i söndags. Han var super punktlig, mycket vänlig och snabb och gjorde ett rent och bra jobb och städade till och med efteråt. Jag är väldigt nöjd och tacksam!
Snabbt o smidigt. Smidigt o snabbt!!
Snabba pålitliga och proffsiga! Dessutom mkt trevliga och tillmötesgående.