Ung för Evigt

Ung för Evigt

www.ungforevigt.se
  • BadgeElevenYears

Jag som utför behandlingarna heter Caroline Tesch och är sjuksköterska, barnmorska och certifierad för att utföra behandlingar, såsom Stylage (filler) och Botox. Ung för evigt marknadsför NeoStrata, medicinsk hudvård och har stor erfarenhet med dessa behandlingar och produkter. Som komplement hjälper jag också kunderna med sminkning...

314 omdömen om Ung för Evigt

Sedan starten hos Reco 2013

Eva Ö
Skrev om Ung för Evigt

Mycket bra bemötande som alltid av Caroline: Det är alltid tryggt med Caroline och hon hjälper mig så fint med att hantera sprutor och stick som jag är rädd för.

Pernilla A

Fantastiskt! Alltid supernöjd!

Annie D
Skrev om Ung för Evigt

Caroline är en fantastisk sjuksköterska och bemötandet är helt fantastiskt.

Olivia T
Skrev om Ung för Evigt

Jätte nöjd ! Caroline är både trevlig och väldigt duktig på det hon gör!

Malin B
Skrev om Ung för Evigt

Väldigt professionell personal och hög service där man känner sig trygg med deras rekommendationer!

jennie k
Skrev om Ung för Evigt

Super, känns tryggt veta att man går till någon som verkligen kan vad dom gör!

Traute S
Skrev om Ung för Evigt

Mottagande var vänlig och proffsig . Behandling jag fick gav ett positiv resultat.

Ewa M
Skrev om Ung för Evigt

Alltid lika trevligt att få komma till Caroline. Har prövat ett antal behandlingar och alltid blivit nöjd.

Mia K
Skrev om Ung för Evigt

Caroline är så himla duktig och så trevlig .

Louise S
Skrev om Ung för Evigt

Jag går hos Sofia och gör Carboxy, Sofia är otroligt kompetent och verkligen brinner för sitt jobb. Skulle aldrig gå till någon annan ❤️.

Cecilia L
Skrev om Ung för Evigt

Aldrig blivit så här nöjd med min botox i pannan. Caroline är ett PROFFS.

Vad härligt! Alltid trevligt med nöjda kunder! Gott nytt år

Kristina N
Skrev om Ung för Evigt

Jag har en väldigt positiv bild av både Caroline och Sofia som behandlat mig. Professionella och trevliga. Rekommenderar gärna företaget.

Sonja B
Skrev om Ung för Evigt

Mycket vänligt bemötande bra information om det som ska hända

Anette L
Skrev om Ung för Evigt

Alltid vänligt, engagerat och mycket professionellt bemötande.

Lotta S
Skrev om Ung för Evigt

De är superproffsiga och alltid så vänliga.

Isabelle Linnéa W
Skrev om Ung för Evigt

Caroline är alltid proffsig och är väldigt duktig på att se den estetiken som passar hennes kunder. Rekommenderar varmt!

Sussie T
Skrev om Ung för Evigt

Fantastiskt! Sofia är så proffsig och trevlig!

Anna H
Skrev om Ung för Evigt

Man blir alltid lika väl bemött och alla behandlingar har jag varit mycket nöjd med. Caroline är otroligt duktig och omhändertagande under behandlingarna .proffsig heltenkelt. Jag går bara till.Ung.för Evigt till Caroline. Även Hudyetapeuten /makeup är superbra och trevlig. Jag rekommenderar Ung för Evigt alla gånger!🤗👍🙏🥰

Mimi L
Skrev om Ung för Evigt

Caroline var vänlig lugn o tydlig vilket gav mej trygghet! Hade en speciell teknik med läppförstoringen där hon sa när jag skulle andas in o ut - blev inte smärtsamt som det varit tidigare för mej på annan klinik! Jag gjorde fillers mellan ögonbrynen o läppförstoring! Mycket nöjd o kommer att återkomma o rekommenderar Ung för evigt till alla! Finns ju ett mycket stort utbud av behandlingar o tryggt att Caroline även är en erfaren sjuksköterska! Mvh Mimi Lange

Ingrid H
Skrev om Ung för Evigt

Varmt och professionellt bemötande och utförande.

Paula E
Skrev om Ung för Evigt

Bättre resultat finns inte! Hos Ung För Evigt får du bästa behandlingen av topp-professionell personal.

Maud K
Skrev om Ung för Evigt

Jag känner förtroende för Caroline, hon rekommenderar inga onödiga behandlingar. Jag som är äldre har alltid varit nöjd. Har endast fått botox, alltid med naturligt resultat.

Ann R
Skrev om Ung för Evigt

Caroline på Ung för Evigt är en oerhört skicklig utförare av alla typer av skönhetsbehandlingar. Med sin bakgrund som barnmorska känns det tryggt och tillsammans med hennes säkra blick för hur slutresultatet kommer bli känner jag mig alltid 100 procent trygg. Har under alla år som hennes kund blivit mer än nöjd varje gång! Får också ofta höra kommentarer om min fina hud. Har gjort allt från botox och filler till olika typer av ansiktsbehandlingar. Jag kan med gott samvete verkligen rekommendera Ung för Evigt!!!

Daniella E
Skrev om Ung för Evigt

Superproffsig och kunnig. Känner mig alltid i trygga händer hos Ung för Evigt!

Plamenka A
Skrev om Ung för Evigt

Alltid ett proffsigt bemötande! Rekommenderas..

Jocke B
Skrev om Ung för Evigt

Gjort både filler och botox hos Caroline, aldrig blivit så nöjd med resultatet!!

Annelie S
Skrev om Ung för Evigt

Alltid ett sådant trevligt och proffsigt bemötande på detta ställe! Rekommenderas varmt!

Svar från Ung för Evigt

Så härligt att höra Annelie! Ha en riktigt god jul och gott nytt! Julkramar Caroline

Pehr H

proffsigt, vänligt och tryggt

Paulina G
Skrev om Ung för Evigt

Trevligt bemötande under hela Cosmelan processen.

Svar från Ung för Evigt

Hyfsat jobbig och lång behandling som kräver mycket från kunden! Duktigt kämpat! Hösthälsningar Caroline

Catharina R
Skrev om Ung för Evigt

Proffsigt och fint bemötande från början till slut. Rekommenderar absolut

Elisabeth F
Skrev om Ung för Evigt

Väldigt väl omhändertagen njöt i fulla drag. Kändes lyxigt. Kan varmt rekommendera.

Katarina J
Skrev om Ung för Evigt

Väldigt trevligt och seriöst bemötande.

Göran H
Skrev om Ung för Evigt

Professionella och kunniga. Tack så mycket.

Tack Göran och välkommen åter! Sommarhälsningar Caoline

Ritva V
Skrev om Ung för Evigt

Blev vänligt bemött, proffsigt utfört arbete. Tips för framtida behandlingar.

Christina A
Skrev om Ung för Evigt

Caroline är proffsig och har ett mycket bra kundbemötande. Rekommenderar Ung för evigt.

Svar från Ung för Evigt

Tack för ditt positiva omdöme! Ha en riktigs skön sommar! Caroline

Rosalie H
Skrev om Ung för Evigt

Kunniga Carolin och mkt trevlig bemötande Litar helt på hennes omdöme och råd

Så härligt Rosalie! Tänker på dig! Sommarhälsningar Caroline

EMMA L
Skrev om Ung för Evigt

Väldigt trevligt bemötande och perfekt utfört.

Jeanette S
Skrev om Ung för Evigt

Informativt, proffsigt och med fantastiska resultat! Kunde inte varit nöjdare!

Filippa B
Skrev om Ung för Evigt

Trevligt och kunnigt bemötande och är nöjd med behandlingen.

Ingrid H
Skrev om Ung för Evigt

Mycket nöjd med behandlingen såväl som det professionella bemötandet.

Ulla S
Skrev om Ung för Evigt

Går som vanligt därifrån nöjd och glad. Proffsigt utförd behandling. Bra information och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.

Tack Ulla för härligt omdöme! Sommarhälsningar Caroline

Ann R
Skrev om Ung för Evigt

Hos Caroline på Ung för Evigt känner jag mig alltid 100 % trygg under hela behandlingen. Resultatet överträffar dessutom alltid, även mina högt ställda förväntningar! Ung för Evigt får bästa betyg och mina starkaste rekommendationer!

Svar från Ung för Evigt

Woooow vilket beröm!!! Tack kära Ann! och trevlig sommar, tills vi ses igen! Soliga hälsningar Caroline

Monica N
Skrev om Ung för Evigt

Fantastiskt bemötande och bra resultat.

Svar från Ung för Evigt

Så bra Monica! Alltid roligt att få förväntat resultat! Trevlig sommar!

Monica C
Skrev om Ung för Evigt

Professionellt och vänligt bemötande. Mycket nöjd med resultatet av behandlingen.

Svar från Ung för Evigt

Tack Monica! Härligt med nöjda kunder! Glad sommar!

Josefin L
Skrev om Ung för Evigt

Jag går sedan 6 år regelbundet till Caroline för ansiktsbehandling och botox. Skickligt utförande, goda råd och personligt bemötande. Skulle aldrig välja någon annan!

Svar från Ung för Evigt

Gullig dig! Du är alltid välkommen! Glad sommar!

Lena M
Skrev om Ung för Evigt

Trevligt bemötande och kunnig personal!

Gunilla R
Skrev om Ung för Evigt

Caroline är professionell och säker och har gett mig ett piggare utseende med bara några stick. Hon är också glad och trevlig och jag kommer gärna tillbaka när det är tid för det! Gunilla R

Svar från Ung för Evigt

Tack Gunilla! Ja, det är viktigt att se pigg och glad ut, det gör världen gladare! Kram tills vi ses igen Caroline

Ulrika C
Skrev om Ung för Evigt

Jag gjorde dermapen behandling hos Sofia. Sofia är bara magisk! Man vill aldrig gå därifrån. Det känns att man är i trygga händer. Lyxigt och väl värt investeringen. Rekommenderar varmt!

Ulrika K
Skrev om Ung för Evigt

Går på carboxy-behandlingar hos bästa Sofia, och blir alltid lika bra bemött. Rekommenderar varmt!

Vad roligt Ulrika, tusen tack! Ses snart igen :-) / Sofia

Camilla S
Skrev om Ung för Evigt

Caroline är väldigt duktig och har hjärnkoll. Hon bryr sig väldigt mycket om sina patienter med

Tack för fina ord! Uppskattar verkligen! Vinterhälsningar Caroline