Upplands-Bro Golv & Bygg AB

7 omdömen om Upplands-Bro Golv & Bygg AB

Sedan starten hos Reco 2024

Ludvig H
Skrev om Upplands-Bro Golv & Bygg AB

Bra och snabb respons på alla frågor vi kunde tänkas ha. Golvet blev precis efter önskemål. Tack 😊

Anna-Greta L
Skrev om Upplands-Bro Golv & Bygg AB

Vi är mycket nöjda. Snabba med svar. Kort tid till arbetsstart. Snabbt utfört. Väl utfört. Bra pris. Ordning och reda. Trevliga att ha att göra med.

Bengt T
Skrev om Upplands-Bro Golv & Bygg AB

Punktlig samt mycket bra och noggrann vid utförande av jobbet vidare städat upp efter sig. Fixade allt material som behövdes vilket uppskattades av mig. Rekommenderar företaget.

Yngve P

Bra arbete! Bra bemötanden! Kan rekommenderas! Christer Pehrson

Petal R
Skrev om Upplands-Bro Golv & Bygg AB

Proffsigt bemötande när vi gick igenom mina önskemål. De hade t ex provkartor med olika golvmattor, mätte upp golvet, berättade vad de skulle göra, m.m. Sen, vid själva jobbet arbetade de konsekvent och målmedvetet, bytte ut mina gamla plast listor mot trä (tack!) och klarade hela jobbet med att ersätta golvmattan på en och en halv dag. (Var sagt två dagar från början) Är mycket nöjd med resultatet.

Svar från Upplands-Bro Golv & Bygg AB

Tack för det fina omdömet. Vi är väldigt glada att du blev nöjd med arbetet.

Valentina U
Skrev om Upplands-Bro Golv & Bygg AB

Jag är otroligt nöjd med det fantastiska arbete som utförts! Golvet blev perfekt, och hela processen var smidig från början till slut. Teamet visade professionalism, noggrannhet och ett öga för detaljer som verkligen gör skillnad. De höll tidsramen och arbetade effektivt utan att kompromissa med kvaliteten. Jag skulle definitivt rekommendera dem till alla som letar efter skickliga hantverkare. Tack för ett enastående jobb!

Svar från Upplands-Bro Golv & Bygg AB

Vi är jätteglada att du blev nöjd. Tack för ditt fina omdöme.

Hans S
Skrev om Upplands-Bro Golv & Bygg AB

Fick hjälp med att riva en gammal bod. De överträffade mina förväntningar; höll överenskomna tider perfekt, noggranna och dessutom trevliga.

Svar från Upplands-Bro Golv & Bygg AB

Tack för det fina omdömet. Vi är glada att du blev nöjd med arbetet.