Service av värme/kyl-anläggning. Genomfördes enligt förväntningarna utan problem. Trevligt bemötande. Jag bor i Täby och har tidigare försökt anlita mer lokala företag men antingen hade de inte rätt kompetens eller så tappade jag förtroendet för dem. Därför kommer jag använda detta företag från Uppsala från och med nu.
Uppsala ventilation och värmepumpservice
9 omdömen om Uppsala ventilation och värmepumpservice
Vi har anlitat Varma Huset AB i flera tillfälle både som privat och företag, alltid bra resultat, mycket seriöst och kunniga personer, föret
Hej. Beställde Ventilations arbete av Uppsala Ventilation & värmepumpar. Jimmy hade ett bra bemötande och var lyhörd . Vi diskuterade olika lösningar. slutresultatet vart bra även om vägen dit var lite bökigt med hyresgäster i lokalerna. Jag vart nöjd och hyresgästen vart nöjd. det är resultatet man vill nå. / Håkan
Vi beställde luftvärmepump installation och service på en äldre. Det var smidigt med kontakt och bra arbete de gjorde.
Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok
Trevlig person som utförde överenskommen service utan problem och till ett rimligt pris. Vad mer kan man begära?
Jag tog in offert på en luft-luftvärmepump av märket Daikin från 5 olika företag. Uppsala ventilation och Värmepumpsservice var billigast och absolut mest kundvänliga. En bra kommunikation med installatören då min upplevelse av honom kändes väldigt ärlig och kunnig. Kom på hembesök innan och tittade och kom då med sina tankar och idéer för en bra installation. Arbetet gick snabbt och smidigt under dagen. Således mycket nöjd med produkt och installation. Från första kontakt till slutprodukt.
Våren 2022 Installerade Inneklimat en luft/vattenvärmepump i vårat hus. Efter att säljaren rekommenderat oss en AIR X 413 som bästa alternat
Luftvärmepump installerad av en jättebra och kunnig kille , Snabbt och smidigt arbete , Mycket nöjd
Bra bemötande och återkoppling.
Från början till slut en mycket bra sammanhållen process från behov, till installation och uppföljning. Kan bara lämna högsta betyg.
Från det jag beställde en Toshiba golvmodell och på lovad dag så blev den installerad och det pris som var sagt, och ett bra bemötande av Jimmy, så jag kan varmt rekommmendera Uppsala och värmepumpservice
Kalasbra! Trevliga, snabba och kompetenta 👍👍
Trevlig och kompetent servicetekniker. Väl utförd underhållsservice. Snabb respons på förfrågan, kort väntetid för besöket. Dessutom kom