Skrev om Redita Service AB
Detta är ett bluff företag. Funkade bra första 2 månaderna. sedan så börjar dem byta rutiner. Ändrar på avtalad tid utan att fråga om det är ok. Saker börjar går sönder och försvinna från lägenheten. Ibland så kom inte städerskan, utan en förklaring. När man ringer så svara dem inte, mailar dem så svar dem inte heller. Trots att städerskan inte kom vissa veckor så skickar dem faktura ändå. Till slut så blev det inte ens rent, städerskan typ dammar av lägenheten och lämnar fläckar och smuts på vanliga platser som är svårt att missa. Vill ni ha en normalt städföretag som inte strular till det välj ett annat, det finns gott om dem.
Svar från Redita Service AB
Hej Jonas, vi har försökt hitta dig i vår kunddatabas för att se vem som har utfört dina städningar och ta reda på hur det har kommit sig att det har varit så pass dåligt. Dock så finns det ingen kund som heter Jonas och har ett efternamn som börjar på J. Har beställningen varit i ett annat namn?
När du skriver att saker har försvunnit från ditt hem är det en allvarlig anklagelse och vi måste i så fall ta reda på vad som har försvunnit och vem som kan ha tagit det.
Vänligen kontakta oss via info@reditastad.se eller på 08-515 14 144 (08:00-17:00 vardagar) och meddela ditt kundnummer.
MVH
Helena
PS. Jag såg nu att ditt omdöme lades in för ett par månader sedan men jag tycker ändå att vi måste reda ut situationen.