Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Niklas J
Skrev om Hjältevadshus Bekräftad företagssida

Att köpa hus har varit en av de värsta resor man kan göra. Nu när det är färdigt så är vi nöjda med huset, själva varan som vi köpt är fin och prisvärd mot vad andra leverantörer är. Men även om man är en aktör som har ett lite lägre pris än andra, så hade vi förväntat oss lite mera service och hjälp på vägen. Vi är som sagt nöjda med produkten, men hade förväntat oss en annan service nivå. Konstiga svar när montering och besiktningar skulle ske bland annat. Synd, igen då varan är bra och det är fina val som ingår bland annat varor från Ballingslöv som är mycket prisvärda.

Svar från Hjältevadshus
Hej Niklas. Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Verkligen tråkigt att vi inte levererat den service som ni önskat.Vi är ändå glada att ni är nöjda med själva huset. Vi skulle bli jätteglada om du mejlar oss vad du tycker vi kan förbättra oss, på marknad@hjaltevadshus.se . Vi strävar alltid efter att bli bättre och dina synpunkter är viktiga.

Tipsa en vän om Hjältevadshus