Reco logotype För företag

Reco logotype
Zivile S
Zivile S
Skrev om Skorstenspojkarna AB Bekräftad företagssida

Ångrar mig starkt att jag valde skorstenspojkarna. Rabatter kom men försvann, skorsten blev för kort, rådgivning felaktig. De bryr sig inte att fråga en extra fråga för att det ska bli rätt. Skulle ni ändå välja dem var extra noga när ni räknar både pris och mått o fråga inte om råd hur arbetet ska utföras.

Svar från Skorstenspojkarna AB
Hej Zivile, För att få rätt längd på skorsten är det ju alltid bra om vi får rätt mått. Den handskrivna ritningen vi fick från dina byggare saknade då 70cm skorsten. Detta kom du hit och hämtade, fick då 1 meter då du vill ha lite extra, detta betalade du inget extra för. Rabatten som försvann var att du först fått rabatt på en kamin, valde sedan en annan som låg på kampanj, om du tror att man får extra rabatt på en redan rabatterad vara ja då vet jag inte riktigt vad jag skall svara. Så nästa gång du skall köpa något se då för guds skull till att lämna korrekta uppgifter. Vi har egna montörer som gör arbeten, du valde att göra detta själv med utländsk arbetskraft, att dom inte kan läsa en enkel monteringsanvisning är faktiskt inte vårat fel. Sedan vill du att vi skall hjälpa dig gratis med montering via telefon! Tro det eller ej, men vi har annat att göra å dagarna, kan inte ägna timmar åt att leka konsult. Hälsning Magnus

Tipsa en vän om Skorstenspojkarna AB