Skrev om Rena Services Göteborg AB
Både ris och ros. Använde offerta och fick 5 olika offerter på flyttstädning av villa 153 kvm. Trevliga killar som städade bra och köparen godkände städningen. Men: I Rena Service (RS) fanns skrivelsen "får du en billigare offert än denna så kontakta oss så ser vi över vår offert och ge". En av offerterna var billigare men inte blev det någon justering av offerten inte, samma pris som innan på fakturan. Sen la RS på en fakturaavgift, en struntsumma i det stora hela men så onödigt då jag blev irriterad att ta betalt för den hanteringen. Det finns elektroniska fakturor. Pappersfaktura med kostnad hör till stenåldern.
Svar från Rena Services Göteborg AB
Hej Leif,
1000 tack för din feedback. Vi är väldigt glada och nöjda över att ni har varit nöjda med hela tjänsten och köparen var nöjd och glad.
1. Angående billigare offerter som du fick: Du har skrivit till oss : Har fått 4 offerter och ni ligger i det nedre spannet vad gäller kostnaden, det finns företag som gett lägre offert. Men ni är klart intressanta efter att ha läst era omdömen, de flesta är mycket nöjda och de andra har ni skött på ett mycket bra sätt.Vi har inte haft någon mer info runt det. Hur skulle vi veta vilka offerter är billigare än oss om du har inte nämnt/skickat vilket bolag fick du offerten från och vilket pris ?
2. Angående fakturan: Det står tydligt under "Hur betalar jag städningen? kontant eller faktura? " rubrik på alla frågor kring flyttstädnings länken nedan :
Fakturan mailar vi till dig i form av PDF-fil efter utfört uppdrag. Pappersfaktura kostar 50 kr. Om kunden har inte informerat oss att han vill ha en elekronisk kopia av fakturan , skickar vi en vanlig pappersfaktura.
Vi ber om ursäkt om det men vi har inte hört av dig något så skickade vi en vanlig pappersfaktura.
Vi uppmanar alla kunder att använda elektronisk PDF format för att det är bättre för miljön.
Ha en super fin och trevlig helg