En trist historia som ska bli värre! Har en eller rättar sagt hade en Golf/2002 som gått 13 000 mil där ”EPC” och motorlampan tändes till och från sedan något år tillbaka. Det märktes ingen skillnad på motorn när lamporna tändes under körning men väldigt irriterande. Hade haft bilen inlämnad tidigare hos Volkswagen som inte lyckades åtgärda felet. Blev rekommenderad att lämna in bilen till Solna Bilteknik. Gick med på att mot 1000 kr få en offert på vad det skulle kosta att få felet åtgärdat. Fick besked att det skulle kosta åtskilliga tusenlappar att åtgärda. Med tanke på bilens värde på 10-15 tusen var jag inte beredd att lägga ut några större summor på en ”fungerande” bil. När bilen hämtades blir jag informerad av deras kundmottagare (en äldre kvinna) om att bilen ”nog inte är körbar” då motorn hackar. När jag ifrågasätter vad som har hänt blir jag informerad om att det inte är deras fel utan mitt!? Jag skulle ha lämnat in bilen tidigare och att dom inte tog något som helst ansvar för att bilen nu var i okörbart skick. Kontaktade ägaren till Solna Bilteknik för att få bilen återställd till samma skick som den var när jag lämnade in den. Samtalet slutade med att ägaren efter en utskällning av mig slängde på luren. Nu är historiens trista sluta att bilen kommer att skrotas. Slutsatsen av detta kan nog var och en dra på egen hand men min uppmaning är att bojkotta Solna Bilteknik.
Skrev om Solna Bilteknik