Vi tog in ett antal offerter för att sanera vår vind från mögel/påväxt samt borttagning av all gammal isolering och fastnade för Ocab, inte på grund av priset utan det var för att de gav ett vederhäftigt intryck (Ocab låg i mellanskiktet när det gäller pris). Vår kontakt Rasmus gav ett förtroendeingivande intryck och svarade bra på alla frågor vi hade. Datum för saneringen bestämdes och dom kom på utsatt dag och tid (vilket vi tycker är viktigt). Arbetet utfördes av två personer som även de gav ett bra intryck, det fanns erfarenhet hos dem. Saneringen tog de utlovade tre dagarna och vi har varit supernöjda med hur allt hanterades, från borttagning av gammal isolering till sanering och rengöring i två steg. Tyvärr hittade vi spår kvar av påväxten när saneringen var klar, när vi påtalade det för Rasmus var svaret vi fick, "det löser vi, när kan vi komma". Inget trams och krångel, det verkade finnas ett ansvarstagande mot mig som kund och en vilja att lämna ett väl utfört arbete efter sig. <TL;DR> Vi är supernöjda med kontakten, arbetet och ansvartagandet och all personal som varit ute hos oss har varit mycket trevliga. Kan rekommenderas!
Skrev om Ocab